Egy elektromos Nissan Leafet cserélnek modernebbre Nagy Gábor Tamás kedvéért, pedig korábban már egy Lexust is beszereztek, ami szintén a fideszes politikus rendelkezésére áll.

Egy újabb hivatali autót kap a budavári polgármester az eddigi mellé

Hétfőn elfogadta a pénzügyi bizottság, csütörtökön pedig a budavári önkormányzat képviselő-testülete is jóváhagyhatja az I. kerület módosított 2018-as költségvetését.

A 24.hu értesülése szerint ennek része, hogy a polgármester számára egy új, modernebb elektromos autót vásárol a kerület. A fideszes Nagy Gábor Tamás jelenleg egy elektromos Nissan Leaf típusú hivatali autót használ, ám az éppen általa előterjesztett költségvetés-módosításból úgy látszik, nem elégedett a járművel.

Az nem derült ki, hogy pontosan milyen típusú járművet szeretne a polgármester, ám a vásárlás több szempontból is érdekes. Egyrészt azért, mert a hosszabb utakra – amelyekre egy elektromos autó hatótávolsága nem terjed ki – egy másik hivatali jármű is Nagy Gábor Tamás rendelkezésére áll.

(24.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Balogh Zoltán

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
@solidedge: @kereső: Javaslok egy egyszerű megoldást. A polgit kettévágni és máris megoldódott a két autó problémája. Ha beválik lehet rendszerszerűen alkalmazni a NER-ben. Szerintem Orbán is megér két Lexust.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
@solidedge: @kereső: Javaslok egy egyszerű megoldást. A polgit kettévágni és máris megoldódott a két autó problémája. Ha beválik lehet rendszerszerűen alkalmazni a NER-ben. Szerintem Orbán is megér két Lexust.
kisrigó
Nincs erre semmi szabály, hogy azért mégis hány autó illeti meg ezeket a nagyon kiváló embereket? Talán csak a józan ész, de az már régen elveszett! Vagy nagy a család, kell a bébiszitternek is egy, mint anno a kedves vezető pujájinak!? Lehet, hogy szimplán "mert megérdemli!"
Zeta
@justhpeter: mit csináljon az az 5-600 lelkes falu , ahol 4 -negy kocsi áll a polgi rendelkezésére, hakell?
Pályáztak nyertek!
Minek?
justhpeter
@Zeta: Taxizzon velük a megyeszékhelyen !
namihami
@justhpeter: Még négyet is. És biztos vagyok benne, hogy a fentiek felállása esetén az a plusz két autó összejönne közadakozásból.
Sőt, egy ötödik--a lándzsának.
terlasz
Aki ilyen kőgazdag, az megteheti! Mi választottuk ki a pénzünk elherdálására. Nehogymáá reklamáljunk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.