Kövér László szerda esti M1 aktuálisnak adott interjújában azt mondta, most fog eldőlni Európa jövője a migráció tekintetében, de ehhez az kell, hogy "újra a normalitás talajára helyezkedjen az EU döntéshozóinak többsége", a Sargentini-jelentést pedig az unió kampánya részének nevezte.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Nem kell nekünk sem a bal sem a jobboldal. Olyan emberek kellenek, akik kellő tisztelettel és alázattal viseltetnek választóik iránt. Eddig még nem találkoztam ilyennel sem balról sem jobbról.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
staro2
Övérre is ráférne egy alaposabb kivizsgálás.
1magyar
A hazaárulást vagy kontinensárulás nem halállal büntetik?
solidedge
Nem kell nekünk sem a bal sem a jobboldal. Olyan emberek kellenek, akik kellő tisztelettel és alázattal viseltetnek választóik iránt. Eddig még nem találkoztam ilyennel sem balról sem jobbról.
Peller Anikó
Hajrá kövér, legyen úgy. Én is remélem, hogy visszaszorul az aberrált illbaloldali párttok és kurmánytok.
Clavigo
Kövér elvtárs,,,,,,aki a világra szart téged,,,,az aberrált. Pedig nem tartom magamat baloldalinak.
kereső
Az a különbejáratú magánvéleményem,hogy kövér lászló fidesz tag,- aki egyben Magyarország három közjogi méltóságának egyike a Ház elnökeként,- legutóbbi megnyilatokzásai sértőek az európai tagállamok közösségének 508 millió polgárára.Lenézőek,kirekesztőek,becsmérlőek .A fidesznek ezek után semmi keresnivalója az európai únió parlamentjében.Szavazzuk ki őket 2019-ben.
És,ha az únió állampolgáraiól ez a véleménye-benne Magyarország állampolgáraiól is!,akkor milíyen véleménnyel lehetnek pluszban a 93000km2 polgárairól,és benne a saját szavazóikról .
kereső
@kereső: egy tolvaj maffiának miért kellene eu-s parlamenti képviseletet adni?
Nessy
@kereső: Megmondta már Kövér elvtárs, hogy a választókat egy 10 éves gyermek szintjén kell kezelni!
Amint látom, pártunknak és kormányunknak még ez a szint is magas!
Az egész Sargentini jelentésből egy mondatot tudtak megjegyezni, de azt is hibásan!
Nem tudom, hogy a kormány és egyéb tartozékai hol nevelkedtek, de hogy nem kulturált körülmények közt, az vitatható.
Naponta sértik meg emberek milliót, nyiltan zsarolnak, aki ma stratégiai partner, az holnap Soros bérenc. Ez kb. az óvoda kis csoportjának a szinvonala.
tulipan
Jesszusom! A házmester mát megint a tükre előtt hényta el magát???
Nessy
Lehet, hogy megviselte a hirtelen időváltozás? Vagy csak szimplán idióta.
Dr plágium
Nem megbízható, kártékony kódot tartalmazó vagy más okból nem engedélyezett hírforrás
www.sztarklikk.hu/kozelet/leleplezdot...
Gondoltam felteszem ezt a cikket, de hát "más okból"nem engedélyezett...
Szóval volt egy javaslat :Orbán Viktor és kormánya mást se hangoztatnak évek óta, mint, hogy hazánk szuverenitását külső hatalmak veszélyeztetik. Ebbe a körbe tartozik szerintük a közel 90 éves Soros György is.

Épp ezért javasoltam, hogy a törvényhozás ne végezzen félmunkát, mutassuk meg a nemzet egységét, és állítsunk meg ne csak minden olyan szervezetet, hanem magánszemélyt is, akire Soros valaha befolyással lehetett és/vagy valamilyen módon finanszírozott.
Erre nem is tudtak válaszolni...
nevemnick
"Csak saját polgárainknak tartozunk elszámolással..." - Meglesz!

"...nem ugyanahhoz az EU-hoz csatlakoztunk, mint amilyennek most látszik..." - még szerencse, hogy az EU fejlődik és nem maradt azon a szinten, különben elszámoltatnának, és b+ nem tudnátok annyi pénzt elkommunizálni, mint eddig. A másik bibi házmesterke, az hogy ti a "látszik" szót használjátok, holott a helyes a ,,látszatni" szó, az amit ti csináltok. Egyszerűbben: hazudtok.
kisrigó
@Nessy: Megjegyeztek ők mindent, csak ezt az egyet emelték ki, mert ezzel már nyertek, a többit meg igyekeznek hitelteleníteni, elsunnyogni. Sajnos, úgy néz ki, hogy sikerül nekik! Igen, egyes választók szellemi színvonala valóban hagy némi kívánnivalót!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.