Kormányinfót tart a miniszter, aki szerint jogilag nonszensz számon kérni Orbánon ezeket az utakat, de erkölcsileg is. Paksi hitelmódosítás pedig ezzel az Európai Bizottsággal nehezen képzelhető el.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Mi a probléma? Utazott Garancsi magán gépével, vagy nem?
Ha a válasz igen, akkor az bizony megvesztegetés, korrupció! Ennyi!
Annak idején, ellenzékben felháborítónak találták? Igen!
Lemondott az utaztatott? Igen!
Akkor most miért más a leányzó fekvése? Amiért ma már nem pofátlan a kétmilliós, sőt annak a duplája fizetés sem?
Na ezt kéretik indokolni! A dajkamesét a híveknek mondják!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@RonaGyuri: 11:28, mivel a gépnek csak az üzemeltetőjét nevesitették-ezért a tulaj neve "ismeretlen"-vagy garancsié,vagy nem.Garancsi bérelte,vagy nem is ő?Valami köze lehet a gépnek valaki magyarhoz,mert miért is itt dekkolna állandóan Budapesten,ha nem ezért.
Nagy kérdés,hogy a gépet milyen célból bérelte ???garancsi valamelyik cége- mert ha a vidi a bérlő,akkor akár még üzleti célúnak is elmegy a meccses repülés, de a yacht látogatás már semmiképp sem.Tehát- TAo alapnövelés-és társasági adó.
ÁFA : nem vonható le egyik esetben sem.A magáncélú használat "vállakozásból történő kivonás"= értékesités: ami áfa köteles./fizetendő áfa keletkezik/
Szóval nem csak magánszemély szja, hanem egyéb adókötelezettségek IS lennének itt.( semjén vadászata dettó).
RonaGyuri
@kereső: na csak az lenne igazán pikáns, ha a Vidi lenne "tulajdonos"!!! =))
kereső
@RonaGyuri: na ja-akkor már tényleg tudnánk,hogy ki a 17 milliárdos gép gazdája.Mert igy csak találgatás-bár gondolom,itt is megvan a többszörös,szövevényes cégháló- aminek a felfejtéséhez már igazi sakknagymesteri képesség,és nagyfokú türelem kell-meg némi ismeret külföldön.
RonaGyuri
@kereső: ne már, ezek a csapatok döntő mértékben állami pénzekből vannak fenntartva!!! =))
kereső
@RonaGyuri: ha közvetlenül!!! a vidi a tulajdonos, akkor még nagyobb a xar a palacsintában- hiszen akkor tao pénzen vették a repülőt,tao pénzen bérlik "vissza"-és taot +áfát csalva számolják el a költséget.Atyavilág!!!
Eladott Ország
Az mennyire erkölcsös, tisztességes, hogy a nagy állami beruházásokat kizárólag Orbán strómanjai nyerik? Arról nem is beszélve, hogy még véletlenül sem sikerült egyetlen egy állami nagyberuházás a tervezett költségen megvalósítani, annak ellenére, hogy az eredeti költségvetések is vastagon készülnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.