Bár már hétfőn robbant a luxusutas sztori, a propagandagépezet csak most kezdte meg a kormányfő mosdatását. De most minden szinten.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Igen a Hollik mondja a lényeget: Ez Orbánnak jár! Hogy vagyonnyilatkozati szempontból disznóság, mert az, hogy adócsalás, mert az, mindez érdektelen, mert Őfeneségét nem lehet polgári mértékkel mérni! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
solidedge
A józanul gondolkodókat nem tudják meggyőzni. Az elfogadásához vagy gyengeelméjűnek, vagy elvakultnak kell lenni. A Fidesz hívők válogathatnak, hogy melyik csoportba tartoznak.
RonaGyuri
Igen a Hollik mondja a lényeget: Ez Orbánnak jár! Hogy vagyonnyilatkozati szempontból disznóság, mert az, hogy adócsalás, mert az, mindez érdektelen, mert Őfeneségét nem lehet polgári mértékkel mérni! =))
tudode
Fel lehetne tenni azt a TALÁLÓS KÉRDÉST, hogy kinek is volt PROPAGANDA MINISZTÉRIUMA,és hova vezetett a NEMZETIESKEDÉS, nem régen a XX században, és mi lett a vége BELEBUKOTT saját őrületébe, magával rántva az EGÉSZ VILÁGOT egy ELFŰRÉSZELT óriás!
.
Nem véletlen műve az, hogy KIVEL HASONLÍTJÁK össze a mi icike, picike MINI DIKTÁTORUNKAT, hát arról meséljen a világháló Google, és Youtube böngésző:
.
-----------------------------------------
Google
Orbán Hitler hasonlat
Nagyjából 21 500 találat (0,45 másodperc)

www.google.hu/search?q=Orb%C3%A1n+Hitler+hasonlat&oq=Orb%C3%A1n+Hitler+hasonlat&aqs=chrome..69i57j69i60.6873j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
-----------------------------------------------
Youtube-on
Orbán Hitler hasonlat
www.youtube.com/results?search_query=Orb%C3%A1n+Hitler+hasonlat
------------------------------------------.
Hitler Orbán
www.youtube.com/results?search_query=Hitler+Orb%C3%A1n
-------------------------------------------
.
Most kéne abbahagyni, elfutni, elrohanni EZEKNEK a POLITIKAI KALANDOROKNAK, mivel a nemzetieskedésével, mindenből kihátrálásával nem saját SAJÁT rafináltan BEKEBELEZETT országának ébredező rétegei, az EU is veszélyt érzékel!
RonaGyuri
azért nem irigylem azokat az adó-szakembereket, akinek most kell megindokolniuk egy csomó adóalanynak, hogy miért kapnak milliós büntetéseket! =))
lusta
@RonaGyuri: Na ezért mindenki az angolszáz jog alapján álló országokba viszik a pénzüket egy kicsit off-shorozni. Az egybites 300 forintos budiforradalmároknak szeretném megemlíteni, ezt úgy hívják, PRECEDENS.
dr. prédikátor
Hiába mosdatják a cigus fecalicust!!! akkor is FÜSTÖS marad!!! Sőt már kormos is!!!
colibri
Naná! Minél sárosabb valaki, annál jobban kell mosdatni. Hogy mennyire "jól megy" az alattvalók szekere, abból is látszik, hogy minden szinten beálltak takarítani.
Yoda69
@RonaGyuri: Szerintem nem fognak magyarazkodni. Amit lehet a diktatornak, azt nem lehet a zembereknek. Azt kesz, jonapot. Lehet tovabbmenni, nincs itt semmi latnivalo.
Eladott Ország
Emberek! Mi vagyunk a hülyék. Vagyis én feltétlenül, mert azt gondoltam eddig, hogy a kormánynak nevezett képződmény tagjai korrupt gecik, lopnak mint a franc. Holott meg nem! Marhára nem erről van itt szó. Ezt Hollik Istvántól tudom, hogy áldja meg őt a jóisten mind a két kezével. Hollik lerántotta a leplet, levette a szememről a hályogot. Hollik egy valóságos Hályogkovács Zoltán. Azt mondta ő a szájával, hogy semmi szemétség nem történt, amikor Első (Szent) Orbán Viktor Garancsi luxusrepülőjével cipelteti az izmos testét meccsekre, ide-oda, akárhova. Hanem az van (figyelem!), hogy az a repülő akkor is felszállt volna és akkor is oda ment volna, ahová, ha Orbán nem ül rajta. Annyi történt mindössze, hogy Orbán Viktor arra kóricált éppen, meglátta hogy ott egy üres hely, putty(in), leült. Láb mellé tette a tescós szatyrot (benne két párizsis zsömlével és egy flakon Sissy márkájú libazöld üdítőitallal százhúszért), bekapcsolta az övet és oda utazott, ahová a repülő amúgy is ment. Emberek! Ezek feltalálták a működő kommunizmust! Csak nekünk felejtettek el szólni. Nekem úgy dereng, az volt a koncepció ezzel a kommunizmusépítéssel, hogy amikor végre sikerül összerakni, akkor jön a jó világ. Nem fog kelleni pénz se, semmi se. Bemegy a polgár – vagy hát elvtárs – a boltba, rábök arra, amire szüksége van, a boltos becsomagolja, ő meg hazaviszi.
kissé felnőttem
@Eladott Ország: persze az öntudatodért
akkoriban kettesével osztogatták a zsemlyét . a nép meg 40 fillérért vehette.
Eladott Ország
@kissé felnőttem: és akkor jött Marosán elvtárs, nem a zsemle kicsi, elvtársak, hanem a pofátok nagy! youtu.be/ronPJnWTPLA

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.