A Fidesz és a KDNP szerint Brüsszel ismét leleplezte magát: nem azért akarja elvenni a tagállamoktól a határvédelmet, hogy megállítsa a migrációt, hanem azért, hogy beengedje a migránsokat – mondta Nacsa Lőrinc, KDNP-szóvivő a kormánypártok nevében csütörtökön újságíróknak.

Fidesz-KDNP: Brüsszel azért akarja elvenni a határvédelmet, hogy beengedje a migránsokat
Fotó: Ujvári Sándor/MTI

A kormánypárti politikus azt mondta: a brüsszeli bizottság migrációs biztosa az ENSZ-közgyűlésen elmondott felszólalásában arról beszélt, azért akarják elvenni a tagállamoktól a határvédelmet, hogy aztán beengedjék a migránsokat.

Nacsa Lőrinc hozzátette: Dimitrisz Avramopulos arra is kitért, hogy

szervezetté akarják tenni, legalizálni akarják a gazdasági migránsok beáramlását és ismét sürgette az áttelepítési programok végrehajtását.

A KDNP szóvivőjének értékelése szerint ebből is látszik, hogy Brüsszel nem azért akarja elvenni a tagállamoktól a határvédelmet, hogy lezárja a határokat és megállítsa a migrációt, hanem épp ellenkezőleg, "meg akarják nyitni a határokat a migráció előtt és biztosítani akarják a gazdasági bevándorlók folyamatos és a zökkenzőmentes beáramlását".

Nacsa Lőrinc szerint

ugyanezt akarja elérni a "Soros-hálózat", és ugyanezt a folyamatot szeretné erősíteni az ENSZ globális migránspárti csomagja is.

Hangsúlyozta: a kormánypártok álláspontja szerint szó lehet arról, hogy elvegyék Magyarországtól a határvédelem jogát.

"Mi nem fogjuk hagyni, hogy a kockára tegyék Magyarország biztonságát és a bevándorlóországgá tegyék hazánkat, mert ez teljes mértékben szembemegy a magyar emberek akaratával" – hangoztatta.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
fideszes gyökér
majd ezti biztos jól beszopja az a kétmillió izé,
amelyik arra Miszterelnöknek öltözött maskarás gyesznóra szavazott.
vacsi
Jelenleg a határvédelem jól működik, ha nem is éri el azt a szintet, ami a szocializmusban volt. Ezt nyilván nem azért akarják elvenni tőlünk, hogy javítsanak rajta, hanem azért, hogy ezt a sok mindenfélét beengedjék!
nevemnick
Hülye vagy, így ne ülj asztalhoz, még vacsorához sem.
anima
Orbán azért nem akarja átengedni a határőrizetet az EU-nak, mert egyből nyilvánvalóvá válna, hogy egy lufi a migránsozásos retorika, amit Orbán művel, és egyből kiderülne, hogy az EU jogszabályaival szemben tevékenykedik jogellenesen.
Csak az alapból hülyéket tudjátok tovább butítani ezzel a lózung propaganda dumával.
durbincs
@anima: akkor Nyüves Herélt ? maga gyárilag hülye ? szerencsétlen ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. June 25., 18:34
Jamaikában rakja a rendet James Bond – videó
Technika - 2019. June 25., 18:03
Ezért nem lehet Paksból Csernobil