Értékesíti az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) azokat az ingatlanjait, amelyeket a Farkas Flórián volt miniszterelnöki biztos nevével összeforrt botrányos Híd a Munka Világába program keretében vásárolt a szervezet – értesült a 24.hu.

Dobra verik a roma önkormányzat ingatlanait

Az eredetileg európai uniós forrásból indult – majd teljes csődbe torkollt – felzárkóztatási program során négy vidéki és egy budapesti irodát vásárolt az önkormányzat. Úgy tudjuk, hogy a zalaegerszegi és a salgótarjáni irodáját már eladta az ORÖ, és a szervezet csütörtöki közgyűlésén döntöttek arról, hogy a fővárosi irodát is eladják. Utóbbi ingatlant Budapest egyik legdrágább részén, az I. kerületi Gellérthegy utcában vásárolta a szervezet, hogy ott alakítsanak ki központi irodát a programban létrehozott szövetkezetnek, ami azonban sosem végzett érdemi munkát, és be sem költözött az ingatlanba.

Az ORÖ képviselőitől úgy értesültünk, hogy az évek óta üresen álló irodaházat 232 millió forintért adják el.

(24.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Balogh Zoltán

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Egy fontos adat maradt ki: mennyiért vette a Füstösflóri? Mekkora a bukta csak ezen az ügyleten?
Esetleg a különbözetet a Flóriékon kéne behajtani. Akár ostorral is.
Sámannus
Kéhemszépen Uniót gyalázni nemzethy ügy, lopni csalni szintén.
cikicakk55
Az is kérdés,hogy ki veszi meg? Nem vagyok ingatlan szakértő,de Budapesten,főleg Budán és az I kerületben már maguk a lakások is 100 millió fölött vannak,pedig azok öreg,régi nem is nagyon felújított lakások. Ez onnan tudom,hogy a Fő utcában lakik egy rokonom. A Dunára néz az ablaka és majdnem pont szemben van a parlament.Erkélyes lakás,2 szobás,konyhás,fürdőszobás,de eléggé lepusztult maga az épület. A lakás dettó,de kérték már tőlük 112 millióért.A Gellért utcát tudom is hol van,ott még drágábbak lehetnek az ingatlanok,főleg ha nem egy lakás méretű dologról van szó.Természetesen ezeket az adatokat Ő mondta nekem,de nem hinném,hogy hazudna,hisz nincs miért.
human
Végre Flóri is beszállhat az olcsón veszem, drágán adom ingatlan bizniszbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.