A 24.hu azt írja, megszerezték a Teréz körúti robbantás miatt életfogytiglanra ítélt P. László levelét, amit a Belügyminisztériumnak írt.

Teréz körúti robbantó: "A robbantás csak egy eszköz a célunk eléréséhez"

Fotó: MTI

A levélben leírja, hogy pontosan hogyan robbantott. De a lap megszerezte a merevlemezén talált, el nem küldött levelet is, amiben az egymillió eurót akarta követelni. Ebben azt írta volna, ha nem kapja meg a pénzt, újabb robbantásokat követ el.

A robbantás nem a célunk. A robbantás csak egy eszköz a célunk eléréséhez. Ebből a trágyából akár több tonnásat is össze lehet gyúrni. Több kockázatot, hogy mások ne sérüljenek, nem fogunk vállalni. Időzítőt fogunk használni. Reméljük, erre nem kerül sor. Mindössze egymillió eurót kérünk. Ha fizettek, ígérjük, hogy legalább 2022-ig visszavonulunk

- áll a megszerzett levélben, amiből az is kiderül, hogy a férfi többesszámban ír.

További részletek a 24.hu cikkében!

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Ha bármit is el lehetne hinni nektek hazug disznók, akkor akár el is hihetnénk.
Macskaszem
Talán azért nem lett elküldve, mert utólag lett rátéve a gépre. És mi az, hogy megszerezték. Lenyúlták a rendőrségtől, vagy hogy megy az ilyesmi?
kissé felnőttem
ezt a szöveget adták a szájába a szerencsétlen kölyöknek na igen módszer bünbak nem más de tetszzett a legjobb technika amikor a 30 egynéhány autó eltévedve forgolodott a településen( GPS el? ?? el el?? hát ezen is lehet agyalni ki ki vérmérséklete szerint
terlasz
Látva a kételyeket, most elénk nyomtak egy ilyen bizonyítéknélküli bugyuta szöveget.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.