Ismerik azt a helyzetet, amikor két újságíró mellett áll egy TEK-es, és arról beszél rádión a többiekkel, hogy éppen hová megyünk? Topolyán ez is megesett.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Ez történik, amikor egy üldözési mániában szenvedő ember, hatalomhoz jut.
Az ilyen egyén még akkor sem érzi magát biztonságban, amikor biztosítási protokollban meghatározott védelem nagyságát meg háromszorozzák.
Ekkora, hatalmas biztosítás még az amerikai vagy az orosz elnöknek sem jár. Pedig ők nagyobb veszélynek vannak kitéve.
Szerintem a mi "vezérünk" nem célpontja egy merénylőnek sem. Őt, érzékeny kérdéseket feltéve, legfeljebb egy-két újságíró akarná megközelíteni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
abban is van, már az utolsókat rúgja belénk! =))
Nessy
Hiába, akit az "elsöprő" többség imád, az úgy fél az emberektől, mint ördög a tömjénfüsttől! Csak a híveinek a leghívebbjei között érzi biztonságba magát, testőrökkel TEK -esekkel körülvéve.
Gyáva egy manusz!
CsipkeRózsa
Lehet, hogy Orbán csak a saját híveinek a miniszterelnöke, hiszen mindig az ő emberei vehetnek részt az átadásokon, Orbán beszédeken, sajtótájékoztatókon, vagyis mindenhol. Nekem ugyan nem hiányzik, de mások esetleg kíváncsiak rá, a nem őt választók közül.

Sok eseményen több a biztonsági ember, mint a meghívottak, sajtósok.
csak úgy....
Azt hittem,hogy az a rettenthetetlen harcos Orbán Viktor védi az állig fölfegyverzett gyáva nyulakat! Szerintem nics TEK es ,aki Viktor nélkül ki merné tenni a lábát az utcára!
Sziszifusz
Ez történik, amikor egy üldözési mániában szenvedő ember, hatalomhoz jut.
Az ilyen egyén még akkor sem érzi magát biztonságban, amikor biztosítási protokollban meghatározott védelem nagyságát meg háromszorozzák.
Ekkora, hatalmas biztosítás még az amerikai vagy az orosz elnöknek sem jár. Pedig ők nagyobb veszélynek vannak kitéve.
Szerintem a mi "vezérünk" nem célpontja egy merénylőnek sem. Őt, érzékeny kérdéseket feltéve, legfeljebb egy-két újságíró akarná megközelíteni.
csak úgy....
@Sziszifusz: ...és érzékeny kérdések ellen ,nem használ a golyó álló mellény!
Orbán,lassan annyira megközelíthetetlen mint a kínai császárok voltak...
Eladott Ország
Szereptévesztett, gátlástalan, rettegő senkiháziak. Hát először is: Hajrá! Másodszor nézzük, vajon miért érzi magát bekerítve Európa erős embere: kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/04/2-1.png
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/04/0.png
"Az igazság... sokszor titokban marad... De az igazságtalanság... mindég kiderül... A többit majd odafenn... zárt tárgyaláson."
(Rejtő Jenő)
szép új világ
Csak úgy mondom, hogy Orbán elődjei - egészen Kádárig visszamenőleg - végig mertek menni az utcán golyóálló mellény és TEK nélkül. Egy normális miniszterelnöknek nincs félnivalója a saját országában.
Orbán sem az ellenzékiektől fél, hanem a saját híveitől, mert ha azoknak a félkegyelműek egyszer rájönnek az igazságra, akkor a csuti genyónak meszeltek.
csipetke
Én azt mondom,hogy féljen is.Aki ilyen szinten hazavágott egy országot,annak tényleg van félnivalója.Szívből kívánom neki,hogy sose aludjon nyugodtan...
csak úgy....
@csipetke: Tudod,felölem röpcsizhetne ingyen a 8 év alatt milliárdosnak csinát haverjaival,de valóban hazavágott egy országot ,erkölcsileg ...és még a nyugat európai nácik is gondókozni fognak azon,hogy ezzel egy tálból...,korrupt politikusokra nincs kereslet !
namihami
Csak félti TEK a szeretettjét. Hiszen mi is féltjük a szerettjeinket. Nekik a Viktorjuk a szemük fénye.
menekült
Most akkor ez a g..i hány ember miniszterelnöke? 15 millió magyaré? 10 millió magyaré? Vagy 2-3 millió magyaré? Amikor azt ordibálja széltébe-hosszában, hogy "mi magyarok azt akarjuk" ... stb., akkor beleérti az index újságíróit is, és azt a 3 millió embert is, aki nem a Fideszre szavazott? Mert ha igen, akkor mégis kitől fél? Mi oka van félni annak, akit mindenki imád?
csak úgy....
Látom,hogy lassan a viktor is veri a gyurcsány negatív skálát! :) Soros ? ...majd shikari elemzi !:)
csipetke
@csak úgy...: Sajnos nem csak erkölcsileg vágta haza az országot,hanem anyagilag is,mert ha azt a pénzt,amit elloptak,vagy a stadionokra sz@rtak el,a külhoniaknak elszórt milliárdok,aztán ott is a stadionépítések,ha ezt itthon költötték volna hasznos dolgokra,nem az utolsók közt lennénk Európában.Nem hiszem,hogy van mégegy miniszterelnök a világon,aki a saját hobbijára közpénzből százmilliárdokat szór el.A fiam az előbb nézte a Ceausescu-tárgyalást,(én még nem láttam csak a kivégzést) és azt mondja,olyan dolgokat olvastak a fejére,mint amit Sargentini írt orbánról.Kiváncsi vagyok,orbán meddig feszíti még a húrt,végülis a románok is sokáig tűrtek,de csak elszakadt az a cérna ott is...
csak úgy....
@csipetke: Nem tudlak sajnálni és tanácsot sem tudok adni,hogy ezzel a fószerrel,hogy bírtok el !
...,hogy örülne a jámbor ,ha a frissen csinált stadionjai tele lennének migráncsal,... orbán egy hazug ember...
papa.49
Ez a faszi egy végtelenül gyáva, hazug, szemét, szaralak, aki még a köznép szemébe se mer nézni, csak a tektökkel körülvéve mer az utcára lépni !!!
solidedge
Sztálin paranoiája odáig fajult, hogy saját vezérkarát kinyíratta. Orbán is elkezdhetné.
csak úgy....
@solidedge: mint ötlet jó de orbánnak nincs vezérkara,mindent ö csinál egyedül,és ha a számok stimmelnek,küldi a bözsi utalványt...,mondjuk ebbe is bele lehet gogyózni...
karma1
Dehat abban van...
Csak nem ezaltal a ket veszelytelen ujsagiro szemelyetol, hanem sokkal inkabb az egyre kritikusabba valo sajat nepetol...:o))))
Hat fosson is rendesen, lehetoleg higat...:o))))
karma1
@solidedge: Igy vagy ugy - azert mar sokaknak elkuldte a selyemzsinort, csak sokan meg nem ismertek fel ezt...
Emlekszem, hogy amikor 2015-ben otthon voltunk, es a Balcsira mentunk a (szamomra) ujonnan felepult , meghosszabbitott sztradan, akkor eppen bekesen baktattam 140-150-nel a belso savban, mert eloztem valakit, es ekkor meglattam a tukorben egy eszement villogast, mogottem, hat ugy sodortak le a palyarol kb. 190-es tempoban, hogy csak a nagy rutinomnak koszonhettem, hogy sikerult nem balesetet szenvednem : hat orban Transportere huzott el mellettunk, egyszerre mindket savot lefoglalva, mert pont abban a felallasban kozlekedtek a jarmuvek, amiben az amcsi elnokoket szokas KIMENTENI valami huzos helyzetbol: elol-hatul es OLDALT a TEK-es biztonsagiak autoi, es a kozepso elvalasztokorlat melle feltapadva a transporter, iszonyu sebesseggel.
Azert ugy belegondoltam, hogy mi van akkor, ha egy kobor kutya vagy egy oz, vagy szarvas beugrik az utra - BENNE VAN A PAKLIBAN! - , mert akkor megvan oldva Magyarorszag ujra koztarsasagga valo valasa, az tuti...:o)))
anima
Az is szégyellje magát, aki védi ezt a görényt!
Persze jön a duma: "Ezt is meg kell csinálnia valakinek. / Ha én nem teszem meg, majd megteszi más. / Parancsra cselekedtem." - ismerősek ezek a dumák valahonnan?
A nem történelemhamisítóknak nyilván.
Desischado
Féljen is! Egy parazita, egy gennyes fekély az ország testén. Annyira el van már szállva, hogy ennek nem lehet jó vége!
papa.49
@karma1: Imádom az állatokat inkább egy durrdefekt legyen a veszte, még egy őzért is kár lenne miatta, a hitvány senki nem érdemel még ennyit se !!!
Lepényleső
Ő érzi milyen őrség kell a börtönéhez?
Eladott Ország
@RonaGyuri: tegnap, 14:04; Remélem szép halála lesz.
kissé felnőttem
nem csodálkozom ezt maga épitette ki de nem örökké, vége lesz ugy látszik hamarosan, Tán már érzi. előttem az utódom ? uj gyülekezési törvény temetésre sem mehetünk na ? mert az ott és akkor a tömeg a kritikus tömeg, !
kissé felnőttem
@karma1: a transzporterből lett volna egy szarvas menni 190-et az egy dolog megállni az már . hu mentő sem kell akkora tempohoz mert a lélek már messzire. száll. Senki nem akarja a fizikai törvényeket figyelembe venni akkor majd eltemetik egytől egyig mind.
Pálinkás Pál
Ohó...emlékeztek,keleti szomszédunkban volt egy diktátor..akit a jóval felszereltebb több emberből álló szervezet,a szeku védett...aztán mi lett a vége??? aki nem emlékezne rá...kiluggatták 7.62- sekkel egy fal előtt!!! és szakusnak sem volt jó lenni azokban az időkben!!!
tudode
Mi a fenétől fél, hiszen úgy mentek el Göncz Árpád államfő temetésén, mint a szél, csak beszóltak neki (Hogy mer idejönni, and FÚJJ MENJÜNK INNEN)

---- A magánember
..
www.youtube.com/watch?v=XzpLsRDszzg
.
Azért zembertpróbáló filing ez a SZERETLEK? IMÁDLAK? KIHÁNYLAK!!!
balos
A véderőnek már szaga lehet annyit dörgölöznek a szarhoz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.