A jobbikos Alfahírnek adott páros interjút Ungár Péter, amelyben azt mondta, ennyi hasonlót mondó pártnak nem feltétlen kell külön lennie.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
te kiskomám úgy véletlenül nem egy vallásos zsidó által gyűjtött vagyonból élsz qu.. jól??? =))
CsipkeRózsa
@RonaGyuri: Miért csodálkozol, Schmidt Mária egy zsidó vagyonból kezdte a gazdagodást, és éppen a férje volt. Aztán Orbán leghűségesebb zsidóellenes történészévé vált.
Ungár Péter az anyja fia.
Macskaszem
Nem történik semmi, onnantól nem külön- külön fogják tolni orbán szekerét, hanem együtt.
Sámannus
Most jól szembe köpte a Jobbikot inkább velük(se) fogjon össze, mint a baloldallal. Hiába ugrál a fityfasz pénzével, azt sem tudja mit kezdjen vele
kolnidre
Ugy tudom,hogy az Ungár fiú anyját Gerő András zsákolja.Nem véletlen,hogy most már nem nevezi a purdét bukott miniszterelnöknek.
RonaGyuri
@CsipkeRózsa: ez ennél bonyolultabb, Kancsi-mancsi nem zsidó és ahogy a Krisztike (Ballóné) zsigerből antiszemiták, amit erősít, hogy ezerrel csalták a férjüket, de ő mégis csak a fia!!! =))
CsipkeRózsa
@RonaGyuri: Igen, azt tudom, hogy Ungárnak az anyja nem zsidó, de Schmidt M. férje az volt. Annyi jóérzés lehetne benne, hogy a férje emlékét egy kicsit becsben tartsa, ne vállaljon ilyen szerepet a zsidókkal kapcsolatban. Attól függetlenül, hogy csalta a férjét.
Talán valamikor jobban nézett ki.
RonaGyuri
@CsipkeRózsa: látom nem érted, ezek - Krisztike is - repedtsarkú komcsi káderek behátasodtak egy menő zsidó polgári-familiába, ahol zsigeri antiszemitizmusukat vak gyűlöletté növelték!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.