Míg korábban várakozásokkal tekintett az ellenzék az időközi polgármester-választásokra, most inkább menekülne. Vasárnap a XV. kerületben kellene megvédenie a mundér becsületét.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Szerintem esélytelen...Az ellenzék a tavaszi töketlenkedésével leírta magát jó pár évre...
Lepényleső
Most ismét lesz szabad választás? Lehet választani a fydes jelöltje,illetve a között akit a fydes
jelölt?
Eladott Ország
Megalakult a törvénytelen rendszer törvénytelen parlamentje, amelynek ellenzéke a falakon kívül van és szervezetlen. Akik az Orbán-rezsim díszletparlamentjében esküt tettek arra az alaptörvényre, amelyet korábban törvénytelennek és illegitimnek mondtak, nem ellenzéke, hanem eltartott kollaboránsa a rendszernek. Orbán legfontosabb szövetségesei. A világot veszélyeztető új diktatúrák legfontosabb jellemzője az, hogy a demokrácia hamis látszatában jelennek meg. Az új típusú leplezett autokráciák nem létezhetnek demokratikus legitimáció nélkül. Ha nincs ellenzék, mely legitimálja őket, az önkényuralmak megbuknak: vagy színt kell vallaniuk, hogy diktatúrák, vagy összeomlanak, mivel demokratikus keretek közé nem tudnak és nem akarnak visszatérni. A Fidesz és a parlamenti ellenzéke úgy tartozik egymáshoz, mint a fény és az árnyék. Ezek a pártok elárulták a demokráciát, a jogállamot, a Köztársaságot, a magyar népet. Bűntársai Orbánnak. Egy igazi ellenzéknek először ezeket kell legyőznie, ami nem könnyű, mert a pénzt nagyon szeretik, és pénzért mindenre képesek.
Yoda69
@Eladott Ország: Ami azt illeti a DK-n es az MSZP kivul nincs is mas ellenzek. A jobbik es az elempe a fideSS szekertoloja. Miattuk lett ismet 2/3-a ezeknek a geciknek, pedig most meg lehetett volna oket szorongatni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.