Ön szerint fontos a család, vagy inkább élne egy veremben kígyókkal? A kérdőívek pár hét múlva érkeznek a postaládákba. Témájuk a családtámogatás lesz, de azért valószínűleg sikerül belecsempészni a migrációt meg Brüsszelt is.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Macskaszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

desiro
Konzultáljon shikarival, durbinccsal meg a jó édesanyjával...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Klubtag
"Heteken belül jön az újabb nemzeti konzultáció" - mely egyrészt fokmérője lesz a magyar korlátoltságnak, valamint annak, hogy a jelenlegi regnáló - a csalásban, a nekik nem tetsző dokumentumok megsemmisítésében, lecserélésében éppen- milyen hatékony ill. pofátlan.
desiro
Konzultáljon shikarival, durbinccsal meg a jó édesanyjával...
papa.49
Kiküldenek 4 millió kérdőívet visszaérkezik kb. 1500 de az emberek 2/3 nekik adott igazat ))))))
A röhej csak ebben, hogy tökmindegy mit jelentenek be ,,VÉGEREDMÉNYKÉNT,, SEMMIT NEM VÁLTOZTAT AZON A BIZONYOS JELENTÉSEN, ez csak A BIRKÁK ETETÉSÉT SZOLGÁLJA 6 MILLIÁRDÉRT !!!
Nessy
Miután már meg van ez eredmény, elég, ha a híveknek kiküldik a Kubatov lista alapján, hogy érezzék milyen fontosak! Minket hagyjanak békén!
nevemnick
,,15 percig volt lehetősége, de így is arról nyilatkozott utána, hogy üres dobozokat halmoztak fel, és véleménye szerint jóval kevesebb válasz érkezett, mint amennyiről a kormány beszámolt. A Fidesz válaszul perrel fenyegetőzött, de nem történt semmi se."

usw. (und so weiter - gyengébbeknek: és így tovább... 6 milliárdért)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.