Brutális támadásokkal kell szembenéznie Magyarországnak a jövő tavaszi európai parlamenti választásokig – mondta a Fidesz frakcióvezetője a Karc FM vasárnapi műsorában. Kocsis Máté az interjúban súlyos pszichopatának nevezte Soros Györgyöt, akinek szerinte világuralmi törekvései vannak.

"Senki ne számítson békés időszakra!" – Kocsis Máté szerint brutális támadásokra számíthat Magyarország az EP-kampányban

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Kocsis szerint a "Soros-hálózat" utcai provokációkkal és megmozdulásokkal készülhet az ellenzéki pártokon is keresztül.

Senki ne számítson békés időszakra!

- jelentette ki a kormánypárti politikus, aki szerint a mostani EP-voksolásnak minden korábbi európai választásnál nagyobb tétje lesz, azon ugyanis Európa jövője dől el a bevándorláspárti és bevándorlásellenes erők között.

A Fidesz frakcióvezetője beszélt arról is, hogy az Országgyűlés várhatóan október közepén fogadhatja el a Sargentini-jelentésre válaszoló határozatát.

A magyar törvényhozás ezzel a lépéssel kifejezheti, hogy nem enged az Európai Parlament nyomásgyakorlásának és nem mond le például a határőrizet jogáról – fejtett ki.

Kiemelte,

a magyar emberek több alkalommal is egyértelműen elutasították, hogy Magyarország bevándorlóországgá váljon, így az Európai Parlament nem pusztán a magyar kormánnyal, hanem az emberek világos akaratával is szemben áll.

Kocsis Máté ismételten visszautasította, hogy az unió saját intézményeit politikai nyomásgyakorlásra használja a világos választói akarattal szemben. Szerinte

az Európai Unióban a "legszörnyűbb diktatúrákra" emlékeztető mechanizmusok működnek, amikor az eltérő véleményeket akkor sem fogadják el, ha azok a népakaratból fakadnak.

A nagyobbik kormánypárt képviselőcsoportjának vezetője kitért arra is, nem hiszi, hogy bármelyik ellenzéki pártra rá lehetne bízni bármilyen az ország sorsa szempontjából fontos kérdést. Megjegyezte továbbá,

Gyurcsány Ferenc jó eséllyel vezető szerepre tör majd az ellenzéki oldalon.

Kocsis Máté az interjúban

súlyos pszichopatának nevezte Soros Györgyöt, akinek szerinte világuralmi törekvései vannak.

Leszögezte, a magyar kormány nem általában a civilekkel, csupán 5-7 olyan Soros György által támogatott "álcivil szervezettel" szemben akar fellépni, amelyek tevékenysége veszélyezteti az ország biztonságát és szembemegy a választók akaratával.

A Fidesz politikusa a bevándorlási különadót párttá alakulással elkerülni szándékozó szervezetek tervét ugyanolyan színleltségnek nevezte, amilyen szerinte a Párbeszéd frakciójának létrehozásakor történt.

Kocsis Máté szerint ugyanis még a költségvetési csalás gyanúját is felveti, hogy a Párbeszédnek Burány Sándor személyében csak azért volt szüksége egy "kölcsönkomcsira", hogy több állami támogatáshoz jussanak a képviselőcsoport-alakítással.

A teljes beszélgetés ITT hallgatható meg.

Forrás: MTI

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
tudjuk, ti semmi ocsmányságtól sem riadtok vissza! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
advocat
Mindenütt Soros! És mi van a kormányban lévő Soros tanítványokkal? A névsor eléggé ismert.
kulabombaafityiszre
Nekem csak az első brutális támadásom az lenne,hogy buzi-e vagy máté?
RonaGyuri
tudjuk, ti semmi ocsmányságtól sem riadtok vissza! =))
nevemnick
,,az Európai Unióban, -( MAGYARORSZÁGON HOLNAPTÓL)- a "legszörnyűbb diktatúrákra" emlékeztető mechanizmusok működnek, amikor az eltérő véleményeket akkor sem fogadják el, ha azok a népakaratból fakadnak."

EZT AKARTAD MONDANI UGYE?
kereső
És van pofája hozzá! Odaállni a plakát elé-"nekünk Magyarország az első"- orbán még mindig nem Magyarország! te nyálas nyikhaj.Most aztán elárultad magatokat- ki tör világularolmra,te anyád hülyéje?nem Orbán?- nagyon remélem beletörik a fogatok.Orbán a pszihopata,veletek együtt.
Grafix69
A magyar nép adott felhatalmazást arra , hogy érdemi kérdésekben 23 ember ( vagy 1 ) döntsön.
A magyar nép nem arról szavazott áprilisban , hogy a magyar kormány bevándorlás ellenességét rá erőltesse Európára .
A magyar nép nem arról döntött , hogy két tucat fasiszta ellopja a magyar földet, a magyar jövőt , a magyar nyugdíjakat.
Soros Györgynek semmi köze nincs ahhoz , hogy ma Magyarországon mindenki utál mindenkit és mindenkiben ellenséget lát . Egy igazi ellenség van , aki a magyar népet a sárba tiporta és megszégyenítette egész Európában , akinek az elmebetegsége a magyar emberek kárára kiteljesedett . Egy velejéig romlott fasiszta bűnözői réteg uralkodik egy jobb sorsra érdemes nép felett , egy olyan társaság akik törvényeket hoztak a saját tisztességtelen életük legalizálására . Nagyon kemény időszak jön , azért mert ez a bűnszervezet a világon a legnagyobb létszámú , és mint ilyen a mai Magyarországot 100 évre repítette vissza . Soha , de soha nem volt ilyen aljas hazug kormánya ennek a népnek , és ha csak 50 évvel korábban történt volna meg ez a katasztrófa amit Orbánizmusnak neveznek , kétség ne legyen , hogy Európát háborúba sodorta volna egy hazug ügy miatt . Mint eddig a történelem folyamán már számtalanszor .
cikicakk55
Na ez tényleg hülye.Pont olyanokat mond,amiket Ők csinálnak.Diktatúrát is Ők csinálnak az országban és nem az EU és nem is Soros. Soros 87 évesen még nem kezelik elmeosztályon,nincsenek kényszeres cselekvései( szájnyalogatás,zsebhoki, nyakkendő igazgatás,zakó húzgálás,,pedig 87 évesen már nem is lenne olyan nagy szégyen,hisz az a korral jár.Ráadásul az az ember emelte ki a koszból a mocsokból. Annak az embernek köszönheti,hogy most nem vályogvető,vagy vándorköszörűs.Tőlük kell félnünk,nem Sorostól.Ők teszik tönkre gyermekeink,unokáink jövőjét. Benneteket kéne már fellógatni,de előtte kiverni belőletek az elrabolt pénz bankjainak a nevét.Abban igaza van,hogy a jelenlegi ellenzék egy nagy kalap sz..t sem ér,de de az összesből ki lehetne válogatni egy kormányra való normális becsületes Magyar embert,csak ahhoz először benneteket kéne likvidálni,de iziba.(direkt írtam így,egy Bárdy györgy alakította szerepben hallottam.)
Gauntlet
Menjetek már háborúzni Afrikába, vagy Ázsiába! Valódi töltényt is kaptok!
nezelodo
Igen sulykolja ez a fiú, hogy az országot támadják. Nem az országot, hanem a maffiamódszereket alkalmazó enyveskezű vezetést zrikálják.
csak úgy....
Kocsis Máté az interjuuban , "súlyos pszichopatának nevezte Soros Györgyöt, akinek szerinte világuralmi törekvései vannak." :)
mátékám !...,te meg a fönököd pszichopata!
Nessy
Azt hiszem nem ártana pártunk és kormányunk nagyjainak egy külön elmeorvosi teamet szerződtetni. Ennyi baromságot egy kutyának beadnák, megveszne szegény pára!
csak úgy....
@Nessy: Szerintem kötelezövé köne tenni a dili tesztet ,még idöben ...,kb. KISZ titkár kortól ...
tudode
Nem nagy ügy, majd a SESEJ VAJDA beteget jelent, oszt elküldi a TARAJOS GŐTÉT, helyette, mint a LIBE BIZOTTSÁGBA, ahol rendreutasították, hogy nem a KOCSMÁBAN nyomja a sódert, és LEJÁRT LEMEZŰ FRAKCIÓVEZETŐ stílusban MEGVÉDI a célszemélyt, azaz a 90-es évek FRAKCIÓVEZETŐJÉT!
.
csak úgy....
@Horizont: 19:55 Ha van fád én viszem a szögeket...
Nessy
Az biztos, hogy naponta legalább két fidesz - KDNP megmondó ember fogja hírdetni az igét, uszítani és rettegésbe tartani a híveket!
steve82
Remélem ezek a k*cs*g fideszesek ezzel álmodnak, ettől nem tudnak rendesen aludni és ebbe fognak beled*gleni!
solidedge
Támadni is fogják Magyarországot. Számon kérhetik, hogyan tud megtűrni egy ilyen kretén kormányt az ország.
Desischado
@Horizont: Egyszer csak elszakad a húr.
De figyelted a logót hülye máté mögött? "Nekünk Magyarország az első!" A helyes megfogalmazás: "Nekünk Mararország KIRABLÁSA az első!"
Sorosozás, migráncsok, ezek mással nem tudnak előjönni. Csak kérdés, meddig veszik ezt be az emberek, a birkákat kivéve.

@cikicakk55: Minden szavaddal egyetértek, tökéletesen megfogalmaztad a lényeget!

@steve82: Steve, érdeklődnék, hogy eme felettébb kívánatos, és örvendetes esemény mikor következik már be?

@csak úgy...: Én is hozok szöget, fát, kötelet, benzint, bármit, ami kell!
Yoda69
Te szerencsetlen barom kocsismate!
Nem veszed eszre hogy forditva ulsz a lovon? Szembe mentek az egesz vilaggal, mindenkivel osszerugjatok a port es te azt mondon a vilag fordul ellenunk? Te tisztara elme zavarodott vagy csakugy mint a poraztartod.
solidedge
Sokan számítunk békés időszakra. ermészetesen ehhez meg kell buktatni a Fideszt.
balos
A horti félék is hasonló dumával etették a szüleiket ezeknek a korcsoknak,de híába bújtak akkor a hitler seggébe nem segítette a "világ-uralmi" nemzeti tőrekvéseket!Még sokáig fröcsögnek,kiírják Magyarország NORMÁLIS felét isaz Európai főldrészről vissza a sztyeppére!
magyarbakancs
@Shikari: "Mennyi magyarellenes Sorostámogató senkiházi hazaáruló gyűlt itt össze. A korcsok majd megtanulják hogy nem engedünk."
Menyi gyűlt össze?Miért senkiházi ki nem szimpatizál Orbánnal?
Miért haza áruló ha nem támogatja Orbán politikáját?
És miért beszélsz folyton orbitális hülyeségeket?
Miért engetek ki az elme osztályról Orbánnal együtt?
magyarbakancs
@Shikari: Kocsis úr ,és te mutasd be azt a tervezettet az EU tól,hogy ide több millió bevándorlót akarnak telepíteni.
Ne ezzel foglalkozzatok @aszdmeg hanem azzal ,hogy miért halnak meg 10-20 % kal többen Nógrádban?
Miért hagyák el az orvosok ,nővérek az ajkai kórházat,
Miért nincs megfelelő út hálózat ,kátyúsak az utak.
ezzel foglalkozzatok@asszátok meg.
aztán lehet pofázni.
Ja és az a rengeteg pénz ami jött az EU-tól miért vannak a magyar térségek az utolsó helyen az EU ban?
Ez a fontos @aszdmeg
tulipan
Ezek a narancsos Kocsi-félék folyamatos hecceléssel akarják uralni a közhangulatot! EZ a lételemük !! Nincs és nem is lehet nyugalom, a narancsosoknak sleppjüket állandó gyűlöletben és harcban kell tartaniuk, mert különben még elgondolkoznának!
Macskaszem
Ha Soros György pszihopata, akkor orbán micsoda? Már fiatalon skizofrén volt, ő maga mondta, és ahelyzet csak fokozódott azóta, de nem is Soros jár a svájci agyturkálóba, hanem a Csúti Geci. A nyelvmunka, az állandó nyakkendőigazgatás, az erőltetett vigyor a pofáján, a rükvercmenet a feudalizmus felé, mind azt jelzi, hogy bajok vannak a fejében.
kereső
Nem számitunk békére,nyugalomra selyemfiú.Már lassan 10 éve állandó "harci lázban" égünk.És tudjuk,ez a harc lesz a végső.
kokopelli
@Horizont: miért is válaszoltok neki? Visszapattan róla,mert megkapta forgatókönyvet
a narancsos 1-bitesektől és ő a 1/2 bit-jével továbbadja!A másik fél bit a kálo!(ha még az használatos fogalom) Ignorálni,mint a kisgyerek hisztizését!) ;-)
kulabombaafityiszre
@Horizont: Nem érsz el nála erdményt,mert a durbincsnemvagyokbuzishikari megvédi mindenáron a kocsinemvagyokbuzimátét.egy tőről fakadnak.
kokopelli
@Horizont: én bizos nyugottabb lehetek,mert egy scheggel több lovat is meg-
lovagoltam,ill. nincsenek olyan gondjaim ami a két tesómnak a végleges búcsúzásig
meg volt! ;-(
magyarbakancs
@Shikari: Hazugság a hogy többen halnak meg Nógrádban?
Hazugság amíg nem volt G nap addig Simicska szárnyalt meg a Közgép?Most Orbán gyerekkori pajtása arat a közbeszerzéseken egy 8 általános végzett géniusz
Hazugság ,hogy az EU régiói között a magyar települések,megyék az utolsók?
Még Románia is meg előz minket ti meg avval az idióta Orbánnal együtt másra nem vagytok képesek,mint Sorosozni a nap 24 órájában.
Azt az EU-s határozatot mutassa be Orbán , és te ,és a többi Fideszes ,hogy ide millió migránst akar telepíteni .
Akkor elhiszem a dumátokat addig csak szájba baszott fröcsögés az egész amit csináltok.
magyarbakancs
@Shikari: Polpot Petike aki Orbán haverja az fog vizsgálódni, és engedi is a vizsgálatot bármelyik Orbán féle vissza élésben?
De könnyen dumálsz bakerr.
Jó pénzt kapsz érte?
magyarbakancs
@Shikari: "Te vagy itt a bérkommentelő, elvtársaiddal együtt,"
Elvtársai a Fidesznek van ami tele van büdös ,szarházi,mocskos ,tetves komcsival.
Melyik vonatkozik rád?Komcsi ,vagy a bér tolnók kommentelő.?
Szó kincsetek Soros,Migráns,Brüsszel,hazaáruló ,libcsi ,liberális fasiszta,ezt kombináljátok.
Igen gyér volt a szemináriumi oktatás .
magyarbakancs
@Shikari: " Sajnálom, hogy gazdád van, aki előírja miket írogathatsz és mennyiért!"
Gazdája a lónak ,marhának,disznónak,szamárnak,ökörnek van.
Melyik vonatkozik rád?
magyarbakancs
@Shikari: Mi van pubi ideges vagy?
Csak nem betalált a kérdésem elvtárs?
Szellemi nyomorék
magyarbakancs
@Shikari: Ideges vagy ?
Igen Dikleksziás vagyok.és igen unintelligens ha kell.
Előszór is kedves komcsi honfitársam te kezdtél hazaárulózni meg fasisztázni engem.
Nessy
Az biztos, hogy nem lesz békés időszak továbbra sem, hiszen pont pártunk és kormányunk gondoskodik a napi gyűlölet adagról!
Döbbenetes, hogy egyébként békés emberek ma már minden apróságon egymásnak esnek, jobb esetben csak verbálisan, rosszabb esetben tettlegesen. Mindenki, mindenkiben "ellenséget" lát.
Köszönek érte Orbánnak és társainak.
Aki Én
@Shikari a beteg korcs: Szomorú látni, hogy milyen ember vagy :(
Itt a Propelleren egyértelműen te vagy a legnagyobb hazaáruló, aki tudatosan hazudik, uszít szüntelen.
Az más kérdés, hogy feleslegesen, mert mindenki hülyére vesz.
kokopelli
@Horizont: ..mi a f@ßért etetitek a "troll"-t! Ismétel,ismétel és nem utolsósorban
ismétel! A fogalmakat amiket használ maga sem érti! Meg akarjátok győzni?Ha
sikerülne,akkor éhendöglene a korcs!!Az a baj,hogy sok ilyen IQ
papa.49
Málékislány nem számítunk se békére, se nyugodt időszakra, amíg ti uralkodtok a népen !!!
tulipan
@Shikari: Most, itt, még, az egész tolvaj féreg, agyatlan, narancsos horda, mint Te is aki tagja vagy, űzi, MOCSKOS, kisded játékait és aláássa a magyar nemzet eddigi létét! Szerintem , ÉPPEN Te és a hozzád hasonlók, rosszabbak vagytok,. az ország számára, mint a Tatár horda és a Török dúlás együttvéve és példaképetekhez Hitlerhez "méltóan", álnemzeti hablaty "védelme" alatt, teljesen szétveritek-szétlopjátok az országot!!! Nem tudhatom, mi marad utánatok? Lehet, hogy semmi és mint 1100 év alatt, már annyiszor az reménytelenség sokáig úrrá lesz, de ne reménykedj, nem ÚSSZÁTOK MEG!!!

"S sírt, hol nemzet süllyed el
Népek veszik körül,
S az ember millióinak szemében gyászkönny ül."'
Nessy
@Ludmilla: Nem. Csak felkészíti a híveket a harcra! Hogy ki és mi ellen? Az a csillagok napi konstellációjától függ! Olvasta Orwell 1984 c. könyvét, ahol mindennap mást gyűlöltek kollektívan!
kokopelli
Rossz hírem! Asszongya a kormány ügyeletes agytrösztje,és hogy ne számítson senki
békés ídőszakra! Rossz hírem van,mert még "időszakra" se számítson a "zember.gye-
reke"!..csakszótam!Vigasztalásképpen:"Még soha sem volt úgy,hogy ne lett volna vala-
hogy",meg "fel a fejjel mondta a mamagáj a cica szájában",meg..meg...kellemes hétvégét!!
magyarbakancs
@Shikari: Elnézésed kérem személyesen le hazaárulósztál liberális fasisztának mondtál.
Fágylatrá bocsánat sokadszorra .
elnézésedkérem ha megsértetelek.
magyarbakancs
@Shikari: Nagyon is van és megtisztelsz vele.
kokopelli
@Desischado: ..HILTI szögbelövőre nincs szükségetek?Nekünk van a haverokkal
közösen,és néha ellenőrizni kell! Baromi gyors és a kezelőnek fájdalommentes! ;-)))
Desischado
@kokopelli: Hozhatod nyugodtan, sosem lehet tudni, hátha szükség lesz rá! Én személy szerint boldogan használnám a fejükön, nehogy megsántuljanak! Kötél, kés, benzin, szögbelövő, minden jöhet, ami a célhoz segít!
szaboria1
Mátéka a sok hülyeségedtől már bilibe lóg a fejed.
kokopelli
@Desischado: ..csak azért ajánlottam fel,mert "philanthrop" vagyok!Ne szenved-
jenek mint Jesus Christus,mert még kiadnák magukat megváltóknak! ;-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.