Mindent bevallott, de ügyvédje szerint magyarázatot nem tud adni a brutális várpalotai gyilkosságokra B. Zsolt. A kétéves kisfiúnak akkor esett neki, amikor az elsírta magát.

Brutális gyilkosság Várpalotán: beismerte a mészárlást az elkövető

A kétéves kisfiúnak akkor esett neki, amikor az elsírta magát.

Veszprémi Törvényszékre zavarodottan, lehajtott fejjel érkező férfit tegnap helyezték letartóztatásba. A hátborzongató gyilkosság minden részletét beismerte: a nő fejét szétverte, a gyerek torkát elvág­ta. A rendőrség szerint a nő expartnere, a berhidai B. Zsolt ölte meg mindkettejüket.

Az ügyészség szerint fojtogatni kezdte Enikőt, miután megtudta, hogy új életet akar kezdeni. A ki­csinek azután esett neki, hogy az meglátta halott édesanyját, és sírni kezdett.

A kis Gergő édesapja munkatársunknak állította: kezdettől fogva nem volt kétsége afelől, hogy Zsolt a tettes.

– Még mindig nem fogtam fel ezt az egészet, nem is lehet. Egy kétéves kisgyerekkel végezni, aki senkinek sem ártott? Az összes tárgyaláson ott leszünk. A családunk a tettes szemébe akar nézni, és akkor is ott leszünk, ha egyszer kiengedik. Bár a tettéért úgy sincs méltó büntetés, mert Enikőt és a kisfiamat semmi nem hozza vissza – mondta az összeroppant Gergő. Édesanyja hozzátette, az utolsó pillanatig reménykedtek, hogy a kis Gergő életben van:

– Először nem találták meg, reméltük, hogy elbújt. Aztán minden remény odalett, mikor előkerült a kis teste – mondta a nagymama könnyes szemmel, aki szerint a helyszín még a mentősöket is elborzasztotta.

– Gergő mosolygós, gyönyörű kisfiú volt, eleven és boldog, nem hiszem el, hogy soha többé nem ölelhetem meg.

(Bors)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsodi
Az is bűnös aki nem akasztat fel egy ilyen férget.Nem kell ide migráns, csak egy új kormány kemény jól fizető rendőrökkel,vissza állítani a a halálbüntetést az ilyen gyilkosokra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.