Azonnali kérdést kapott a miniszterelnök arról, hogy Garancsi István repteti őt a Videoton meccseire. Orbán azt mondta, eddig is, ezután is így fog közlekedni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Igen, mikor a tolvaj belevigyorog a képedbe és azt mondja: És???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Az a legszomorúbb, hogy nem is érti, hogy mi ezzel a baj. Dafke, Lovasberényig...
nevemnick
Mindegyik egy pökhendi, hányadék fos alak.
Nem biztos, hogy összetehetitek azt a korrupciótól, tolvajlástól koszos, szartól bűzös mancsotokat, ha ez a ciklust végig tudjátok vinni karperec nélkül.
JAJMÁR
Hát, igen, ő egy közlünk, Egy kockás inges, disznóvágós, nemzethi pálinkázós, aki szereti a focit. Már 30 éve 2018-30= 1988 óta repked az égünkön. Azért ilyen jó a foci nálunk.
De nem kötelező lesenkit se, csak úgy!
kokopelli
@Peller Anikó: ;-) "tisztelt Bíróság !Harminc éve lopok-csalok,de nem tartozik
önökre,és ezután is fogok,úgyhogy "pofa súlyba! Én vagyok a szegények "Rambo"-ja!"
tudode
Most tette rá az "i"-re a pontot, minden rosszindulat nélkül, mivel már akkor nem volt tudatában, amikor a felcssúti tanyájának kapujától 10 lépésre megépíttette az un. Pancsó arénát, átadáskor abban a hiszemben, hogy NEM KÖZPÉNZBŐL épült, elkommunizálva Erzsi nénitől Öcsi bácsi relikviát.
.
Aztán megépíttette kisvasútját, azzal VÉDEKEZVE, v mit csinálva, ha nem tetszik megépítteti Lovasberényig.
.
Nem esik le neki a TANTUSZA, amikor majd LEÁLDOZIK a csillaga, NINCS ANNYI ÉLETE, amennyi a hokizsebábe szárad. Úgy kihasználják a KÖRÜLÖTTE lebzselő haszonlesők, mint ahogy a nagy könyvben megvan írva!!
.
Mese habbal, hogy Garancsy István vállalkozó 25 éves korában, vagy bárki 30 évvel ezelőtt REPÜLŐGÉPPEL rendelkezett volna, kb. abban az időben, amikor az apja össze, vissza rugdosta, sőt fel is emelte az ütlegelőre a kezét!
.
Valójában KIHASZNÁLJÁK a körülötte lebzselők, EZER MILLIÁRDOKAT bármilyen címen megrövidítve az ÁLLAMHÁZTARTÁST, mivel a mindenkori kormányok az ADÓ FORINTOKBÓL, és abból az EU-s lóvéból gazdálkodhat/garázdálkodhat/na amely ugyanolyan eszközük, mint a PÉNZTÁROSOKNAK az üzlet bevétele, hiány esetén a különbözetet ki kell fizetniük.
.
Arról nem is szólva, hogy pl. amikor feladom az intézményben élő gyermekem TÉRÍTÉSI DÍJÁT személyazonossági igazolvány adatai ellenében adhatom fel, hogy NEM-E A TERRORISTÁKNAK fizetem be a 105,850 Ft-ot!
.
Ez a 30 éves REPKEDÉS mentális eltérés bizonyítéka, annak, HALÁLBÜNTETÉS lehetőségét is szívesen alkalmazta volna NEMZETMENTŐ tevékenysége során, és rajta kívül csak a VILÁGÉGÉST kirobbantónak volt a maihoz hasonló NÉPHÜLYÍTŐ kommunikációs szervezete. .
kereső
30 éve? A szakadt farmerben,szakállasan?biciklivel?-ez a fickó azt hiszi,hogy már 30 évvel ezelőtt is 17milliárdos magánrepülőkkel jártak Magyarországon? Hol él ez?Hogy nem a valóságban az biztos.Tér-és idő megszűnt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.