Most először szólalt meg a sporteseményekre való repkedéseiről Orbán Viktor. Az ellenzék nem tette zsebre, amit kapott.

A jobbikos Szilágyi György kérdezte Orbán Viktort a parlamentben hétfőn a magánrepülő-útról – számolt be a 444.hu. A képviselő szerint több mint aggályos, hogy a miniszterelnök ilyen értékes utakat fogad el a sokmilliárdos közbeszerzéseket nyerő Garancsi Istvántól.

Gratulálok hogy felfedezze a spanyolviaszt. Harminc éve mindig így mentem, jövő héten is így fogok menni és azután is így fogok menni

- felelte Orbán, aki szerint „magyar miniszterelnök legyen ott a fontos sport- és kulturális eseményeken”.

Orbán megismételte, ez harminc éve így van, és azt mondta Szilágyinak, „Ön az első, akinek ez problémát jelent”. Azt is hozzátette, szeretné látni azt az embert, aki le tudja kötelezni.

Nem hagyta ki a jobbikos képviselő családját sem, Orbán szerint 

Szilágyi azért támadja, mert a családja személyes haszonélvezője volt a félkarú rablóknak, amit a kormány tiltott be. 

Az MSZP-s Harangozó Tamás is a repülőutakról kérdezte a miniszterelnököt, egész pontosan arra volt kíváncsi, Orbán hányszor vett igénybe idén ilyen luxust.

A miniszterelnök ismét leszögezte, ő 30 éve így utazik, és ezután is így fog. 

Jogi vitába nem bocsátkozom Önnel, csodálkozom hogy még mindig nem érti, hogy a miniszterelnök miért megy el minden sporteseményre. Amíg gondolkodik ezen, mormolja magában, hogy hajrá Magyarország, hajrá magyarok

- fejezte be a válaszát Orbán.

81 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szeparepa2
Egyáltalán nem mosta fel a padlót senkivel ez a szánalmas arrogáns, kulcstartó-fityegő-hitler... Aki ezt a címet adta e posztnak, nettó idióta... EHELYETT A VALÓSÁG AZ VOLT, HOGY HAZAÁRULÓ RABLÓGYILKOS NÁCI SZARBÁNGECI SZOKÁS SZERINT HAZUDOTT MINT A VÍZFOLYÁS HÜLYESÉGEKET BESZÉLT ÖSSZE-VISSZA ÉS BLÖFFÖLT. Mégis milyen 30 éve bazmeg, amikor 30 éve még WC papírt sem tudott magának venni ez a nyomorult középszerű (sem), csicska proli szarházi suttyó tahó, parazita barom...??!!! Maradjunk abba hogy legfeljebb 3 éve jár luxus, magánrepülőgéppel, ha épp nem foglalják a kiskirályai; azóta tudja megoldani, amikor már annyit rabolt, csalt, lopott fosztogatott A MAGYAR NÉP KÁRÁRA, hogy nem sajnálja már erre sem ez elsíbolt százezer milliárdokból. Korábban nem is ment ennyit, és ha ment akkor nem így ment, még a második kétharmad idején sem... tehát semmi más ez sem, csak pofátlan, sunyi, pökhendi, aljas, arrogáns, gátlástalan hazudozás, volt szokás szerint... olyan ütős érveknek képzelt pitiáner, retardált és infantilis bugyutaságokat képes komoly pofával fontoskodva szajkózni,hogy még egy elmegyógyintézetben is elkülönítenék ezért, hogy ne rontson a többiek amúgy sem túl jó állapotán... sokszor eszembe jut, hogy ez a rendszer nem erőszakba fog torkolni, hanem közröhejbe...
papa.49
30 évvel ezelőtt volt az önkoris lakás, amit a tanács felújíttatott nekik, ami után neki 648 ezret kellett fizetni !!!Azt adta el 86 millióért a későbbi párizsi nagykövetnek, na valahol így kezdődött a karrierje !!!
advocat
Azért ez nem felmosás volt. Hanem ki le nem [email protected] amit mondsz? Ki vagy te? És ezt megteheti!!! No ez az ország szégyene. Megteheti. Itt.
Ludmilla
ezzel a mocsokkal kellett volna,a szaros disznóólat

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Nagyvilág - 2019. June 26., 05:54
Betiltják az e-cigarettákat
Itthon - 2019. June 26., 05:50
Országszerte kánikula várható