Az ország minden részén biztosítani kell a feltételeket ahhoz, hogy családot és jövőt tudjanak építeni a szülőfalujukban, szülővárosukban maradó fiatalok - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára.

Forrás: bankarmagazin.hu
Feltöltő: Biztosító Magazin
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
@Pálinkás Pál: Logikátlan vagy. Mert ha a cigányok dologtalanok, akkor semmit nem érnek az adómentességgel. Ugyanis adót csak munkából kell fizetni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
logikus, ha Őfeneségének adómentesség jár a nagy-értékű ajándékokra! =))
namihami
Egy újabb olyan törvény, amit kimondottan a kasztjukra szabnak.
Mert ugyebár a mai világban csak két kaszt engedheti/teszi meg magának a három (vagy több) gyerekkel járó életet. Az elsőt Pálinkás Pál már leírta. Ne vesztegessünk több szót rá, hiszen általában úgy nő majd fel, mint az erdők állata-mezők virága. (általában, mert van persze kivétel)
Jöjjön a célközönség, aki miatt készül ez a törvény. És az sajátmaguk. Mert ki rendelkezik ma akkora jövedelemmel, hogy az eltartásuk mellett a későbbi iskoláztatásukat is biztosra vehesse? És persze, nem az általuk biztosított állami szinten. (lásd kétmilla/,gyerek).
De akkor még az eddig kibrusztolt adókedvezményről szó se esett. Apuka egy "" ügyes és hű"" fideszalkalmazott, bársonyos nyelvvel és megfeleelően lágy állagú csigolyákkal (nehogy kidörzsölje a Vezérnek vagy ne tudjon elég mélyre hajolni a szent cél érdekében).
Ehhez is elég lesz egy-két ülésnap.
görbetükör
@Pálinkás Pál: Logikátlan vagy. Mert ha a cigányok dologtalanok, akkor semmit nem érnek az adómentességgel. Ugyanis adót csak munkából kell fizetni.
Pálinkás Pál
@görbetükör: Nos...ha majd névleg a cigányasszonyok nevén lesznek a nagy jövedelmek,akkor máris tisztára van mosva a dolog...de lefordítom neked...elérjük hogy a négy elemis romanők havi 20 millát fognak keresni adómentesen...mert ugye azt nem tiltja törvény hogy vezérigazgatónak nevezd ki a saját cégedben!!!
látod ezért sikeresek a fidesznyikek,mert köpnek a morálra!!!
görbetükör
@Pálinkás Pál: Valakinek akkor mégis dolgozni kell, ha adómentességet akarnak.
papa.49
@görbetükör: Na azok lesznek akik semmiféle mentességet nem kapnak !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.