Az Echo TV Sajtóklub című műsorában elmélkedett Bayer Zsolt, Huth Gergely, Bencsik András és Szentesi-Zöldi László az Átlátszó oknyomozó cikkéről.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Szerintem ez tipikusan az a történet, amivel jobban tennék, ha nem foglalkoznának. Akit ezek az emberek, ezzel a stílussal és okfejtéssel meg tudnak győzni, azt már régen egy életre meggyőzték. Jó érzésű magyar ember pedig csak okádik ettől.
Arról nem beszélve, hogy nyíltan állnak ki a korrupció és az adócsalás, így a törvénytelenség mellett.
Akkor ki is az igazi hazaáruló?
Persze mindjárt sikerülne reálisabban látniuk, ha ez egy ellenzéki politikussal történik. Habár az nem tud közpénz milliárdokat adni a barátjának, de ettől még felfújnák a dolgot.
Eladott Ország
Ott vannak a narancsködbe burkolózott embertársaink is, kik már nem látják a fától az erdőt. Nekik mindegy ki, mit mond, ha a szövege kicsit sem hasonlít a vezér szavaira, az már csak hazaáruló lehet. Vezérük szavait eléjük rakták, sőt mi több, rájuk öntötték. Elmúlt már az „Ébredj Magyar”, ez a nóta lecsengett. Tudomásul kéne venni, hogy az ország háromnegyede változást akar, egy a cél, egy az akarat. Azért mert mások nem úgy akarják mint mi, attól még nem hazaárulók és attól sem, ha igent húz, ha nemet, vagy ha el sem megy. Ideje két új szót megtanulni és hasznosítani: kompromisszum és az együttműködés.
RonaGyuri
ez így igaz, sőt Őfenesége sértésért le kellene őket tartóztatni! =))
relatív
Kár azon elmélkednie egy normális hazánk fiának, lányának, hogy az agysérültek min marakodnak, miről milyen alantas módon vélekednek...

Túl kell lépni a regnáló média-nyomásán, és csak a jövőben megvalósítható jobb Magyarország lehetőségeit kellene a továbbiakban latolgatni.

Ehhez az IS hozzátartozik, hogy a egyes törekvések ellehetetlenítéséről IS - mely manapság annyira divat - le kell mondani, és a kétségeket nem kellene táplálni egy kellemes közélet kialakíthatóságáról. Ebben a nem kormánypárti médiumokban értekezők IS élen járnak manapság, állandó kétségeiket hangoztatva minden javaslatra !!!
Eladott Ország
Ma Magyarországon 2 fajta hazaárulás zajlik. Az egyik az orbáni rezsim hazaárulása, a másik az ellenzék hazaárulása. Mindenki ismeri, tudja, tapasztalja. Könyvek ezreit lehetne írni arról, hogyan és miként árulja el naponta a nemzetét az orbáni rendszer. Hogy ragadta magához a hatalmat, hogyan fosztja ki az országot, menti a vagyont egy szűk elit bankszámláira. Hogyan rohad le az egészségügy, hogy amortizálódik le az oktatás, és miért vándorolt el 1 millió magyar honfitársunk az országból. A kár, amit az Orbán rezsim okoz, felbecsülhetetlen. De nem csak gazdasági, hanem óriási szellemi károkozás zajlik, amely évtizedekre fogja meghatározni az ország mentális állapotát. Sokkal tovább fog tartani ezt rendbe tenni, mint a gazdasági károkat. Mára mindenkinek világos lett, ha eddig még nem volt az, hogy egy kisebbség tartja sakkban és uralja az ország többségét. Hazudik, lop, csal és rohasztja lefelé az országot. A többség számára teljesen világos, hogy vissza kell venni tőlük az országot, és vissza állítani az európai értékeket, a demokráciát. A cél teljesen világos és tiszta. Nincs más út, mint visszatérni a demokratikus nemzetek közé. De ha világos a cél, a többséget képviselő pártok miért követnek el tevékenységükkel hazaárulást? Mert senki ne feledje, az is hazaárulás, ha ismerem a célt, ismerem az ahhoz vezető utat, és mégsem azon járok.
Az ellenzék hazaárulása még fájdalmasabb, hisz hatalomban tartja az Orbán-rezsimet. Tudja, ismeri a leváltásához szükséges megoldást és mégsem alkalmazza. A játék ellenzéki résztvevői külön méregetik a farkuk hosszát, nézegetik naponta a tükörben, hogy mekkora.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.