Az óvodai és iskolai pedagógusok egy része nem hajlandó vállalni a cukorbeteg gyerekek oktatását. Ennek oka legtöbbször a félelem: a tűtől, a napi többszöri vércukorméréstől, és a felelősségtől. Pedig a szülők együttműködőek lennének, telefonon elérhetőek, táblázatot gyártanak, viszik az ebédet reggelente.

Forrás: Abcúg
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@csak úgy...: hagyd csak egy fideszes.
csak úgy....
@Shikari: te idióta! -és így merjenek vállalni a fiatalok gyereket, ha ne adj isten beteg lesz,akkor tegyék ki a kuka mellé mint anno anyád téged? ez a fideszes családpolitika?
csak úgy....
@Shikari: te nem fogod föl,hogy több 100 éve járnak beteg gyerekek is iskolába!
mi történt egyszerre?a fideszes családpolitikusok dóga,hogy megoldják a problémát és nem ezt is a tanárok nyakába varrják! tibi! te nagyon hülye?
silber13
@Shikari: Vagy netán az a megláásod, hogy az ilyen gerekeket ki kell zárni az iskolából? Esetleg fogadjabónak mellé külön tanárt vagyúonért??? Te nem vagy ember!
csak úgy....
@Shikari: te nem vagy,nem vótá és nem is leszel normális ...
kereső
@csak úgy...: hagyd csak egy fideszes.
csak úgy....
@kereső: hagynám én ha nem nyitogatná állandóan a bicskámat,a zsebembe...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.