Nem hagyta szó nélkül az LMP-ből kilépő Szél Bernadett távozását legnagyobb pártbeli kritikusa, Sallai R. Benedek. A LMP volt országos elnökségi titkára szerint Szél a pártban "jó ideje csak rombolt, pusztított" és saját, LMP-n kívüli jövőjét építette fel, a szervezet megállíthatatlan összeomlása azonban nemcsak az ő hibája, hanem a tagságé is, amely asszisztált ehhez.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Azert ez a sallai oriasi nagy bunko: bar tiszta szivbol nem csipem szel berciket, de hol volt sallai abban az idoben, amikor szel - szerinte - elkezdte "epiteni magat" es rombolni az lmp-t??? Mit tett o ezellen?
Ha ennyire soteten festi le a part jovojet, akkor nem az lenne a tisztesseges dolog, ha most szepen feloszlatnak sajat magukat?
Mert valoban erodalodnak, pusztulnak, de leginkabb schiffernek, ungarnak, es nem utolso sorban sallainak a szives kozremukodesevel - innen mar ebben a formaban nincs visszaut.
Dehat ugy latszik, sallai kulon elvezi, hogy egy rakas szarnak lehet a vezetoje...
Hat szagolja most, amit o is csinalt, - mert az o parttagsaga mellett tortent meg ugyanez a sok dolog.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.