Élőben jelentkezett be hétfőn Szél Bernadett ex-LMP-s országgyűlési képviselő a fóti Károlyi István Gyermekközpontból, ahol elmondása szerint nincs fűtés, hidegek a radiátorok – írta meg a Zoom. 

A videóban arról is beszámolt, hogy elromlott a kazán és nem jut pénz a javításra.

Szél szerint 6 millióból lehetne venni egy új, működőképes kazánt. 

Az LMP volt társelnöke szerint egyébként annyira hideg van a gyermekotthonban, hogy a 2-3 órás látogatása alatt megfázott.

Hozzátette:

bár senki sem panaszkodott, minden radiátor jéghideg, hősugárzókkal próbálják a dolgozók megoldani a helyzetet. A gyerekek hideg szobákban alszanak, a dolgozók hideg termekben dolgoznak. 

Forrás: Zoom, Facebook

Fotó: Facebook

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Így is Mészáros Lölő elrabolja a gyerekotthonokat, és lepusztult épületekbe kényszeríti a magukra hagyott gyerekeket csak azért, hogy ő még több wellness szállodát építsen, újabb százmilliárdot lopjon. 2019-ig teljesen átalakítaná a gyermekvédelmi rendszert a kormány, többet nem lesznek ilyen célból fenntartott tömegszerű intézmények, helyettük több, kisebb kapacitású létesítményt jön létre. Ennek az átalakításnak részeként a kabinet 2018-ig bezárja a fóti gyermekotthont. Fontosnak a gyerekek dehát kurvajó ez a Károlyi-kastély na!
A turai sem smafu, jó lesz a nemzet vejkójának vagy a félanalfabéta Lölőnek.
a.disquscdn.com/get?url=http%3A%2F%2Fwww.szepmagyarorszag.hu%2Ffiles%2Ftura_kastely.JPG&key=AbYkBUjysr7rK6tcku6iHw&w=600&h=334
RonaGyuri
@Eladott Ország: bocs de egy ilyen hülye címet! =))
Most beszámolt róla, vagy azt állította, hogy nincs, pedig van???
CsipkeRózsa
A Propi azért fogalmazott ilyen címet, nehogy azt gondolják, hogy ez az ő megállapítása volt, még a végén őt marasztalnák el, hogy ez kiderült.

Egyébként, amikor Mészáros Lőrinchez v. Tiborcz Istvánhoz kerül egy kastély, v. egyéb épület, mindig újjáépítés után történik. Itt még egy fűtésrendszert sem tudtak megjavítani, kicserélni?
wagabund
qurva egyszerű a megoldás...ha hatmillió a kazán+ mbér, akkor ezt a kevéske pénzetet dobja össze az ellenzék..például az a milliárdos lmp-s fiatal is előlegezhetné a pénzt...aztán lehetne dicsekedni.

mert jön ám a hideg...hogy rohadna meg, akin múlik a javítás.
Eladott Ország
@Horizont: Továbbá, Can Tho városában 60 millió euróból 500 ágyas onkológiai kórházat épít Magyarország és segélyhitelprogramot indít Magyarország, immár 440 millió euró értékben.
vacsi
Nem értem a problémát: a nemzetnek saját gázszerelője van, miért nem intézkedik? Egyébként, még mi sem fűtünk...
wagabund
@Horizont: tényleg, lemaradt a "harcos" szó...harcos ellenzék..

mint ma is láthattad őket a parlamentben..
wagabund
@Horizont: aztán átgondoltam a válaszom, mert nem akarom, hogy félreértsd...szóval egy árnyékkormányt hiányolok igazából, ami egységet mutatna, mint az ángélusoknál volt évtizedekkel ezelőtt..
...amíg nincs az ellenzéknek árnyékkormánya, az pontosan jelzi, hogy széthúzás van, gyűlölködés, irigykedés...addig csak káromlás van, csúnya beszéd, de haladás, építés nulla...persze igyekeznek jól élni. ... a választó?...hát arra már nem fussa...

lásd nyugdíj, kukadíj-anomália, kórházak, sztk-k rendbeszedése, a környezetünket ellepő füst, a roncs dízelautók műszakija, stb...ezekről sosincs szó, csak kerítésbontásról, lopásról, repülőutakról, stadionokról...

értem én, megasztán nekem erre a kis időre mindegy is, de mégis...a jövő nemzedéke az fontos lenne...de mint látható, az meg halálra alkoholizálja magát...

bocs.
wagabund
@Horizont: na végre! sikerül rávezetnem a lényegre...

a fidesz nem győz kávét kérni.. főleg, ha látják szanyikapitányt, meg még néhány szégyent..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.