A Népszava úgy tudja, felajánlotta lemondását Nagy Anikó egészségügyi államtitkár, ám nem Kásler Miklós miniszternek, hanem Orbán Viktor kormányfőnek, az pedig erős üzenet lehet a miniszter felé, ha a miniszterelnök nem fogadja el a lemondást. Keddi cikkében a napilap arról írt, hogy Kásler szobájában már zajlik az új egészségügyi államtitkár-jelöltek castingja, más források szerint viszont egyáltalán nem biztos, hogy az államtitkárnak, és nem a miniszternek kell hamarosan távoznia. Arról írnak, hogy az elmúlt hetekben az államtitkár és a miniszter viszonya fagyossá vált, mert Kásler rendre autokrata döntéseket hoz Nagy Anikó területén. Példaként említik, hogy az államtitkár hiába közvetített sikeresen Székely László szívsebész ügyében...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: verőce21
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Vannak szuverén emberek, akiknek nem lehet adni semmit, de akik belülről sértetlenül, teljes kötetlenséggel tudnak mindent elfogadni, természetes mozdulattal, mint királyok az adót. Az ilyesfajta embereket szeretem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.