Vizsgálat indult, miután egy 66 éves nő kizuhant a fővárosi Országos Onkológiai Intézet egyik negyedik emeleti ablakából és nem élte túl a zuhanást.

Az RTL Klub Híradója szerint hétfő hajnalban egy 66 éves nő zuhant ki az Országos Onkológiai Intézet egyik negyedik emeleti ablakából és szörnyethalt. Úgy tudni, hogy magától tette cselekedetét, ám lánya ezt nem akarja elhinni.

Kizuhant egy nő az Országos Onkológiai Intézet ablakából, nem élte túl – vizsgálat indult

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

Mint a riportban elmondta, anyja egy szerencsésen sikerült műtét után volt, már várta a hazamenetelt, egy röntgenfelvételt vártak még hétfőre, ám aznap két rendőr kereste meg, akik közölték vele anyja halálhírét. 

A nő szerint az anyja nem lett volna képes egyedül kinyitni az ablakot, mert az magasan volt.

Azt is hozzátette, hogy az édesanya depresszióval küzdött és gyógyszereket szedett mentális állapota miatt – erről a kórházban is tudtak.

Az RTL Klub úgy értesült, az intézményben vizsgálatot indítottak, ám hogy a rendőrség vizsgálja-e az esetet, azt nem tudni, mert a hatóság nem válaszolt a tévé megkeresésére.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Hát ez az épület is jól le van pukkanva. Kaschler Miklós korábbi munkahelye vagy másfél évtizedig. Hát ilyenre vagyunk bízva. Szegény nőt pedig nagyon sajnálom. Egy depressziós ember eléggé kiszámíthatatlan.
division
@vukkocska: Éppen ezért nem lehet megakadályozni sem az ilyen eseteket. Nem állhat a szobában mindig egy nővér, de lekötözni sem lehet csak úgy a beteget.
szaboria1
A hír szomorú, de sajnos sokan vannak akik nem tudják a betegségüket elfogadni és ilyen cselekedetre vetemednek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.