Szél Bernadett volt LMP-s, jelenleg független képviselő kedden beszélt arról Fóton, hogy nincs fűtés a gyermekotthonban, mert elromlott a kazán. Estére kijavították a hibát.

Kedden tartott sajtótájékoztatót Fóton a Fóti Károlyi István Gyermekközpontnál Szél Bernadett volt LMP-s, jelenleg már független országgyűlési képviselő, mivel az intézményben elromlott a kazán, és éjszaka 10 °C-nál is kevesebb volt a szobák hőmérséklete, a gyerekek pedig fáztak. A kazán javítására azonban a képviselő szerint nem volt pénz.

Szél a videójában a következő kérdést tette fel:

Tisztelt Kormány, ha leszálltak a privát jetek, nem tudnának 6 millió forintot adni a gyermekotthonba? Ennyi egy új kazán. Fáznak a gyermekek.

Szél Bernadett

Élőben Fótról #szelbernadett Eljöttem Fótra a speciális gyermekotthonba, és azt látom, sehol nincs fűtés, mert elromlott a kazán és valahogy nem jut pénz a javításra. Tisztelt Kormány, ha leszálltak...

A 24.hu érdeklődésére kedden az  intézményt fenntartó Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság úgy felelt, hogy nem sokkal azután, hogy Szél felhívta a figyelmet a problémára, 

a Károlyi István Gyermekközpontban történt fűtésrendszer-meghibásodásból adódó problémát elhárítottuk, a munkálatok befejeződtek. Az intézmény Gyermekotthonai és bérlői számára a hőszolgáltatás biztosított.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gulyasgyula
Ez már negint hülye ..A kazánt azért javították meg akkor mert akkor értek oda a szerelők ...Egyébként hogy lehet 10C' -nál hidegebb a szobákban mikor kint is 10C' -volt ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@karma1: Hát ez olyan lehet mint mikor a kurva kiöregszik a kuplerájból, és megpróbál a saját lábán megállni, míg eléri a ,,madám,, kort )))))))))))))))))))))
nezelodo
Még mondja valaki, hogy nincs haszon a dakota luxus repüléseiből! Itt a példa, hogy van! Azt is el tudnám képzelni mivel tudná a legnagyobb hasznot hozni ez ügyben az országnak...
Sámannus
@durbincs: Te ezt honnan tudod, még két lábra sem tudsz állni a farkadtól kreténke
Hellcat
Hát akkor tessék járni az országot.
wagabund
azt mondták hat millió kell az új kazán megvásárlásához...azért nem volt fűtés...

namost ha ilyen gyorsan lett fűtés, akkor nem kazáncsere volt, hanem szerelőhiány? a gyerekeknél nem érdekes, hogy hideg van? szívesen megszorítanám a tökeit a műszaki vezetőnek...hogy rohadna meg..
Sámannus
@durbincs: Mi van kis szoppancs elkopott a fejed?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.