Több útszakaszon is baleset lassítja a haladást, a Budapest környéki utakon pedig kezdenek kialakulni a szokásos torlódások.

Az Útinform szerda reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- A 35-ös főúton Tiszaújváros átkelési szakaszán a 16-os km-nél, két személygépjármű ütközött össze. A főutat a mentés idejére lezárták.

- Az 51-es főúton, a Taksonyt elkerülő szakasz elején egy kamion és egy személyautó karambolozott. A 25-ös km-nél a fél útpályát lezárták.

Útinform: balesetekkel indult a reggel

Fotó: pixabay.com CCO

- Somogy megyében a 610-es főúton, Kaposújlakon három autó karambolozott. A 16-os km-nél csak egy sáv járható, váltakozva engedik el a forgalmat.

- Pest megyében a 102-es főúton, Tinnyén két autó ütközött össze a 16-os km-nél. Váltakozva engedik el a járműveket.

- A 73-as főúton, Csopak közelében egy személyautó vadat gázolt. A 3-as km-nél útszűkületen kell áthajtani.

- Az M0-s autóút déli szakaszán a dunaharaszti terelésnél lassú a haladás az M1-es felé vezető sávokon. A Csepel-szigeten a II. Rákóczi Ferenc úton az M0-s halásztelki csomópontnál mindkét irányban akadozik az előrejutás.

- Élénk a forgalom Budapest felé az M3-as autópályán a bagi terelésnél és Mogyoródnál, valamint az M0-stól a főváros irányába.

- Lassú a haladás az M2-es autóúton Gödnél,a 10-es főúton az ürömi elágazás előtt, és a 11-es főútonSzentendrénél. A 31-esen Mendénél, az 51-es főúton Dunaharaszti térségében az M0-s felhajtóig.

- Mórahalomnál felújítják az István király út mintegy 600 méteres szakaszát, valamint Széksóstói főcsatorna hídját. Ezért az útszakaszt a Szeged felőli körforgalom és a Mórahalom városközpont körforgalma között ma reggel 7 órától lezárják. Csak az ott lakók, a célforgalom, illetve a menetrend szerinti autóbuszok hajthatnak be a lezárt területre. Terelőútként az 55-ös főút – Zákányszéki út útvonal használható. A korlátozás várhatóan november elejéig tart.

- Az M7-es autópályán a 102-es és a 111-es km közötti terelésnél, a Letenye felé tartó oldalon lezárták a 65-ös főúti kijáratot. A személyautóval közlekedők a Siófok-Sóstói (97-es km) kijáratot használhatják. A teherautók a terelés mellett elhaladva a Zamárdi-Felső (112-es km) kijáratnál tudják elhagyni az autópályát, majd a Zamárdi körforgalomnál fordulhatnak vissza az M7-es Budapest felé tartó oldalára. Onnan a siófoki, 65-ös főúti csomóponton hajthatnak le a városközpont és Tamási irányába.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.