Semmilyen európai parlamenti diktátum és vádirat nem tudja a magyar kormányt arra késztetni, hogy bevándorláspolitikáján változtasson – jelentette ki Gulyás Gergely szerdán az Országgyűlésben a Magyarország szuverenitásának megvédéséről és a Magyarországgal szembeni rágalmak visszautasításáról szóló országgyűlési határozati javaslat általános vitájában.

A javaslatot országgyűlési képviselőként – más kormánypárti honatyákkal közösen – jegyző Miniszterelnökséget vezető miniszter közölte:

a Sargentini-jelentés a migránsok, a menedékkérők és a menekültek alapvető jogairól szól.

Egy bevándorláspárti jelentésről van szó, amelynek az a kizárólagos célja, hogy a magyar kormány bevándorlással szemben tanúsított ellenállását megtörje, a magyar kormányt elítélje azért, mert védi Európa határait – mondta.

Gulyás Gergely rögzítette:

a lisszaboni szerződés szerint minden tagállamnak joga van ahhoz, hogy a bevándorlás kérdésében szabadon állást foglaljon. Aki ezt a jelentést megszavazta – köztük magyar képviselők is –, ezt a jogát Magyarországnak elvitatja – mutatott rá.

Kizártnak minősítette, hogy az EU 28 tagállama közös álláspontra jusson a bevándorlás ügyében.

Forrás: MTI

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Ez azt jelenti, hogy a pénzes migráncsok jöhetnek bármikor, bárhonnan bármilyen múlttal, minél többen, annál jobb, csak perkáljanak rendesen. Pénz beszél, a többi kutyaszart se ér.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sziszifusz
Rendben !
A bevándorlás politikán ne változtasson a kormány, ezt senki sem akarja.
Ám van egy pár bajság, aminek a megszüntetéséhez, nagy változtatásra volna szükség. ( korrupció, egészségügy, oktatás, stb.)
Aki Én
Vagyis hiába kritizálják a korrupt kormány antidemokratikus intézkedéseit, ők továbbra is titokban az emberek háta mögött ezrével engedik be a migránsokat a százmilliárdos propaganda ellenére, hogy azok magyar asszonyokat erőszakoljanak?
csipetke
Miért akarják ennyire hülyének nézni az embereket?Vagy a fidesznyikek ennyire idióták?Mára már gondolom mindenki olvasta a Sargentini jelentést,1 pontja érinti a migrációt,de a többi rólunk szól,a mi jogainkról,a demokráciáról,a jogállamiságról,stb,stb.Miért nem arról vitáznak,amit eddig az antikormányzásukkal elsz@rtak,hogy hozhatnák helyre.Ha megszűnik a migráció,orbán belepusztul.Ki ellen fog háborúzni?
Nessy
@csipetke: Soros még él, Brüsszel még "áll", és mindenki ellenség, aki egy rossz szót szól Orbán és a kormánya ellen! Még mi is sorra kerülünk. Ki a vallásáért, ki a szeme színéért!
csipetke
@Sziszifusz: 11:57 Senki sem akar migránsokat,ezzel a felével a dologgal nincs is baj,de ezen felül millió baj van ebben a nyomorult országban,amit orbán,és a fidesz kavart.Legnagyobb baj a korrupció,és az eu-s pénzek lenyúlása.Innen pedig lehetne sorolni holnap reggelig a sok elmebeteg dolgot,amit műveltek.Felesleges stadionok itthon/külföldön,kultúrház Vietnámban,felesleges vasútvonal,stb,stb,stb.Ugyanakkor itthon meg nyakig sz@rban az oktatás,az egészségügy,a mélyszegénység,stb,stb.Ez a kormány a mi szégyenünk,hogy még nem zavartuk el őket a francba.
tudode
Ma a szemét levitel, a házimunka, és a vásárlás közben, FIZIKAILAG KILITTYENVE, többször belekukkoltam a SÓHIVATALNAK tűnő Sargentinit fúró vitába.
.
Akkorát vihogtam 16,40-kor, amikor BEKUKKOLTAM az adók kapok szócsata azon részébe, amikor Dr. Varga-Dam Andrea, a T. ház LEGÉRTELMESEBB JOGÁSZ kútfejéből úgy szólt többek között:
.
Tisztelt fideszes parlamenti képviselők EGYMÁS KÖZÖTT VAGYUNK jogászok 18.51 h-kor, és egyetemi előadói szinten taglalta az egyes, kettes FOGALMAK értelmét PAPAGÁJKOMMANDÓKÉNT megnyilvánuló SZAKTÁRSAINAK!
.
Erős ideg rendszerűek számára tanulságos belehallgatni ebbe a SZÉGYENLETES SZÓCSERÉBE:
.
hangtar.radio.hu/parlament#!#2018-10-03
.
A NEMZETI NAGYCIRKUSZ idomítás csodáivá váltak EZEK a szerencsés, v szerencsétlen rabszolgák!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.