A kormány támogatja, hogy az Országgyűlés egy nagyon erős üzenetet küldjön a Sargentini-jelentés elfogadóinak arról, hogy Magyarországtól nem vehetik el a döntés jogát az életünket leginkább meghatározó kérdésekben – mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Magyarország szuverenitásának megvédéséről és a Magyarországgal szembeni rágalmak visszautasításáról szóló határozati javaslat vitájában szerdán a Parlamentben.

Dömötör Csaba a Sargentini-jelentést

"gyatra minőségű ideológiai vádiratnak" nevezte, amely valójában a "legdurvább támadás Magyarország önrendelkezése ellen", mert azt vitatja, hogy alapvető kérdésekben, mindenek előtt a bevándorlás ügyében, magunk hozzunk döntéseket.

Kijelentette:

azok az ellenzéki képviselők, akik az országot támadják, "nyugodtan megmondhatják külföldi szövetségeiknek", hogy a kormány készen áll a politikai küzdelemre, nem fog engedni a zsarolásnak.

Forrás: MTI

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ja de főleg nem engedtek a józan észnek! =))
Macskaszem
Tényleg egy vádirat dörmögőke, a kormány bűneit sorolja fel 11 pontban. A 12-ik érinti a migrációt, madártávlatból, és ti erre az egyre vagytok rákattanva, mert a többi az aljasságaitokról szól.
tulipan
SZERINTEM, ez a fdörmögo,. meg au öszes
tulipan
SZERINTEM, ez a dörmögi, meg az összes pénzéhes, narancsos haverja a roppant gyatra minőségű geci!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.