A Sargentini-jelentés vitája közben lett rosszul.

Elájult egy fideszes képviselő a parlament ülésén
Fotó: Kovács Tamás/MTI

Éppen az LMP-s Demeter Márta szólt hozzá a Sargentini-jelentést elítélő fideszes parlamenti határozati javaslathoz, amikor 15 óra körül

Demeter Zoltán, a Fidesz parlamenti képviselője hirtelen rosszul lett és elájult 

- értesült a zoom.hu.

Az ülést vezető szocialista Hiller István technikai szünetet kért, míg a képviselőtársak vizet hoztak Demeternek. 

Az ATV úgy tudja, a parlament orvosa megvizsgálta a képviselőt, aki időközben jobban lett, így továbbra is részt vesz a vitában, amit kevéssel 15.30 előtt nyitott meg újra a levezető elnök.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Na mi van?Lehet,hogy nem mindenki bírja hallgatni a sok hazugságot?Megártott neki a folyamatos migráncsozás.Pedig fideszéknél már hozzá kellett volna szoknia,évek óta nyomják
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
cikicakk55
Szegény! Nagyon sajnálom,de ezek szerint igaz a mondás,hogy " Isten nem ver bottal" Most csak figyelmeztette,hogy ki kéne lépni ebből a hazug pártból.Legközelebb már Ő lépteti ki az egész földi létből.
tudode
Ma véletlenül döbbentem rá, hogy a SÓHIVATALLÁ alacsonyított plenáris ülésben folyik egy SÜKETEK PÁRBESZÉDE szintű adok, kapok KOFÁKNAK is tiszteletére valló vita!
.
Demeter polgártárs rosszulléte annak következménye lehet, hogy fejébe jutott a MINDENRE HATÓ INTELME, hogy vajon milyen "tisztességes"-en ücsörög a társadalom számára TITKOSSÁ TETT parlamenti eszmecserét, amelyre nem volt példa a RENDSZERVÁLTÁS ÓTA
.
------ Elfogadhatatlan a parlamenti közvetítés megszüntetése
2015-03-14 11:15
www.jobbik.hu/hireink/elfogadhatatlan-parlamenti-kozvetites-megszuntetese
.
És az is fejébe juthatott, hogy mit kell követni egy "tisztességes" NER-lovagnak:
.
"""" Aki tisztességesen viselkedik, és megsebesül a csatatéren, ha valami nagy pofonba beleszalad, valami disznóságot csinál, problémái lesznek, megsebesül a csatatéren, de tisztességesen viselkedik, akkor kihozzuk a csatatérről, DE AKI NEM, ARRA MI IS LŐNI FOGUNK! """
.
Azért a GYERMEKSZOBÁBÓL hozott, v nem hozott TISZTESSÉG nem fizethető meg, nem tartott senki semmiféle fenyegető eszközt a fejükhöz!
.
Akinek a NER-ben nincs TÖKRE ÁTPROGRAMOZVA a szürkeállománya, annak BAZI NAGY MEGPRÓBÁLTATÁS lehet ez a PAPAGÁJHOZ hasonló, betanított eszmecsere, amelyet a PARLAMENT szövegszerkesztőinek óránként legalább 18.000 karaktert kell LEGYŐZNIÜK, hogy a GAZDIJUKHOZ hasonlóan felolvassák a PARANCS süketek párbeszédéhez hasonlódumát!.
.
Az ellenzékiek, még UNGÁR PÉTER is, nem beszélve Damu-dan Andreához , akik képesek SAJÁT KÚTFŐBŐL, összeszedetten részt venni, ebben az embert, állatot megalázó eszmecserében!
.
Tartom!
.
Jobban tették "volna" az ellenzéki képviselők, ha NEM VESZIK ÁT a mandátumokat, akkor a szerencsétlen NER-lovagok egymásnak nyomhatnák a süket, migráncs dumát, most már a NÉPPÁTOT "is" jobb belátásra szándékoznak tenni! Ajaj, ajaj, jaj!
cs.n.
Demeter beszéde alatt rosszul lett Demeter, de mit szól ehhez Dömötör?
csipetke
Na mi van?Lehet,hogy nem mindenki bírja hallgatni a sok hazugságot?Megártott neki a folyamatos migráncsozás.Pedig fideszéknél már hozzá kellett volna szoknia,évek óta nyomják
cs.n.
@cikicakk55: Hagyjuk már, nem halt meg. Beindul ilyenkor az emberben az empátia, bennem is, első olvasatra. Bennük soha, senki iránt. Úgyhogy leszarom. Egy átlag iskolai évnyitón/évzárón is mindig elájul valaki, na és akkor mi van?
SystemError
Nem érti meg a Habony, hogy ne húzzon ki ekkora csíkokat ülés előtt..
cikicakk55
@cs.n.: október 3, 20:38
Te elhitted,hogy én komolyan sajnálom? Soha az életemben nem fogok és eddig sem sajnáltam egyetlen Fideszest sem. Ez is nagyon megérdemelte,csak túl gyorsan magához tért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.