Prőhle Gergely távozását nem erősítette meg az államtitkár. A választók akaratának a kultúrában is lesznek következményei, a művészvilágban is „csendes őrségváltás“ zajlik - mondta Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára szerda este a Hír TV Magyarország Élőben című műsorában.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@RonaGyuri: Vége a pávatáncnak?

Legalább is már „őszintén” a pofákba vágják, hogy azt csinálnak, amit akarnak, igaz egyelőre még időnként kis púder is van

Azt követően, hogy Őfenesége a szégyen, vagy a megbánás legkisebb jele nélkül az ország pofájában vágta, hogy ő bizony már a szocializmusban sem törődött az adózási szabályokkal és azóta sem törődik, s a jövőben sem szándékozik ezen változtatni, a csaholó pribékjei erőteljes hangnemváltással mutogatják a foguk fehérjét.
Nem mondom, hogy a párt központi napilapja által kifőzött kultúrkampf piskóta volt, de most már egyenesben folyik szenny ártunk és qurmányunk környezetéből.
Jól érzéklehetők a dolgok állásai Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára szerda este a Hír TV Magyarország Élőben című műsorában elhangzott szavaiban: „A választók akaratának a kultúrában is lesznek következményei, a művészvilágban is csendes őrségváltás zajlik”!
Amiben a brutális őszinteségnél is riasztóbb, hogy azt is jelzi, hogy egyelőre csak csendes! =))
Ludmilla
az őrségváltás szó a gömbösi érára utal...
Ludmilla
csak át kell nézni a Gömbös-Gömbölíni-programot,dettó Orbán-Berlusconi

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.