A Nógrád megyei nyomozók őrizetbe vettek egy 39 éves budapesti férfit, aki megalapozottan gyanúsítható a Balassagyarmaton elkövetett, halált okozó testi sértéssel – közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu honlapon csütörtök reggel.

Budapesti férfit vettek őrizetbe a halált okozó balassagyarmati testi sértés miatt

V. Norbert ellen emberölés és kifosztás bűntettének gyanúja miatt folytatnak eljárást, és a napokban előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Az áldozat egy balassagyarmati ingatlanban hunyt el szerdán, és a rendőrök a helyszíni szemle során megállapították, hogy halálát idegenkezűség okozta.

A főkapitányságon előzőleg a mentőszolgálat munkatársa tett bejelentést arról, hogy sikertelenül próbáltak újraéleszteni egy férfit.

A rendőrök a bejelentést követő egy órán belül beazonosították és Balassagyarmat belterületén elfogták V. Norbertet – derül ki a tájékoztatásból.

A megalapozott gyanú szerint a 39 éves budapesti férfi az éjszakai órákban szóváltást és dulakodást követően bántalmazta ismerősét, majd a magatehetetlenül fekvő sértett nyakláncát elvette.

A sértett a bántalmazás következtében szenvedett olyan súlyos sérülést, hogy később a helyszínen életét vesztette.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.