Harminc éve így utazom, mondta hétfőn Orbán arra, miért magánrepülővel megy Vidi meccsre. Csütörtökön este a székesfehérvári csapat Londonban játszik, megkérdeztük a miniszterelnöktől egy megnyitón, repül-e.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ezeket a dudásokat mostantól mindenhová viszi magával. Jobban védik, mint a Berci pincsi.
És vajon miért nem válaszol a korrupció és adócsalás gyanús közérdekű kérdésekre? Ezt egy demokratikus kormányfő, az első számú közszolga nem teheti meg normális helyeken. De nem is teszi normális helyeken.
És miért van megint zsebre baszva a keze?
És miért ilyen modortalan ez az ember?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
mint a cikknél is jeleztem: meg kell kérni a drága jó segítőkész Garancsit, hogy vigye el az újságírót is a meccsre! =))
papa.49
Jó szokásához híven NEM VÁLASZOLT !!!
Aki Én
Ezeket a dudásokat mostantól mindenhová viszi magával. Jobban védik, mint a Berci pincsi.
És vajon miért nem válaszol a korrupció és adócsalás gyanús közérdekű kérdésekre? Ezt egy demokratikus kormányfő, az első számú közszolga nem teheti meg normális helyeken. De nem is teszi normális helyeken.
És miért van megint zsebre baszva a keze?
És miért ilyen modortalan ez az ember?
Eladott Ország
Az, hogy Orbán Viktor magánrepülőgépes utazása a kormány számára teljesen normális, pontosan mutatja milyen szinten épült ki ez a rendszer. Nincs szó morális – fideszéknél már a szó is értelmét vesztette – válságról, hanem Soros-féle támadásról és Európa Parlamenti választások előtti lejárató kampányról van szó. Nincs szó arról az oligarcha családról, amely irányítása alá vette ezt a kicsiny országot. Úgy váltunk egy következmények nélküli országgá, hogy azt mára el is fogadtuk. Az vált különlegessé, ha valaki még egyáltalán kérdőre meri vonni Orbán Viktor azért, mert egy valószínűsíthetően a barátja által vásárolt több milliárdos magángépen járja a kontinenst. A miniszterelnök dönti el, hogy mit kell beírni a vagyonnyilatkozatába és mit nem. Orbán Viktort a magyarországi törvények már régen nem korlátozzák, hisz azt akkor írja át, amikor csak akarja. Ő dönt egyszemélyben mindenről, ami ebben az országban történik. Ha Mészárost, vagy Tiborczot kell milliárdossá tenni – akár törvénytelen eszközökkel is – akkor megteszik. Pontosan tudják, hogy egykori jó barátjukkal, Polt Péterrel a főügyészség élén nem számíthatnak semmiféle elszámoltatásra. Nincs az ég egy adta világon semmiféle következménye annak, amit tesznek immár nyolcadik éve.
papa.49
Akkor tavaly MIÉRT VETTÉL MÉG A TATYÓDNAK IS KÜLÖN JEGYET A VONATRA ???Bumburnyák olyan hülye vagy azt se tudod hogy 5 perccel korábban mit mondtál !!!
Aki Én
@Csikari a pusztító hasfájás: Tesz az rád is, csak te élvezed, mert beteg és buta ember vagy. Vagy neked már elszámolt a közpénzekkel? Te nem fizetsz adót? Neked nem járna a sok eu-s támogatásból...?
Vagy téged boldogít a tudat, hogy imádhatod?
Így vagy úgy, de egy nagyon beteg alak vagy :(
silber13
@Shikari: Ki, vagy kik azok a " MI" ???:-) Nem magadra gondolhattál, mert te egy senki vagy!:))) Eyébként nem provokáció, csak a csúti dagadt szélhámos legújabb hazugság cunamijának egyik hulláma!
kisrigó
Bizonyára van protokoll tanácsadója, de szarik a véleményére! Nehogy már valaki jobban tudja, hogy mi az illendő nála! Pedig volna mit bepótolnia, ami gyerekkorában elmaradt! Vannak emberek, akik egyszerű környezetből jöttek, de megszívlelték inteligensen a megváltozott élethelyzetet.
Micike
"Harminc éve így utazom, mondta hétfőn Orbán"- hazudott, akkor még a tömegközlekedéssel furikázott és kicsit sem lakott luxus körülmények között, de ez gyorsan változott..
"A rendszerváltás idején Orbán Viktor és felesége szolnoki lakásukat a budapesti, IX. kerületi Mester utcai (50 nm) önkormányzati bérlakásra cserélték, azt három év múlva egy nagyobb (135 nm), négyszobás bérlakásra, immár a belvárosi Haris közben.
Innentől kezd bonyolulttá válni a történet: az akkori lakásrendelet hat személy részére engedélyezett ekkora bérlakást; az akkor még csak háromfős Orbán család legfeljebb másfél-két és fél szobásat kaphatott volna
Orbán a bérleményt az önkormányzat költségén újította fel. A csaknem 6 millió forintot érő ingatlant 563 ezer forintért megvásárolta, majd havi ezer dollár körüli összegért bérbe adta egy amerikai hölgynek, aki azt állította, 1994-1999 között volt bérlő. "Igen, ez Mr. Orbán lakása volt" - nyilatkozta. E bevétel nem szerepel Orbánék vagyonbevallásában.
2002 májusában az immár 3 és fél szobássá "zsugorodott" lakást Orbán 63 millió forintért (!) eladta az osztrák Arno Wimpffennek, Kékessy Dezső - Orbánék barátja, üzlettársa, az Orbán-kormány párizsi nagykövete későbbi vejének.
Orbánéknak éppen 63 millió hiányzott a következő, nagyobb, Kútvölgyi úti ingatlan megvásárlásához. Az időközben további gyermekekkel gyarapodott család 75 millióért vette meg az 1200 négyzetméteres telket, illetve a 183 négyzetméteres házat. Maga Orbán a gazdagodását vizsgáló parlamenti bizottság előtt a hivatalos értékbecslésre hivatkozott (62,7 millió forint).
Az említett ügyletekből az Orbán családnak legkevesebb 40 millió forint bevétele származhatott, amelynek nincs nyoma sehol...
Stb, stb., stb. aztán egyszer csak eljutott a mai röpködős jó világba.
RonaGyuri
Egy igazán kézenfekvő megoldás

ha már az ellenzék, akarom mondani nem kormánypártiak, az evidens és jól artikulálható adócsalás helyett, az impotens vagyon-nyilatkozat illetve a ködös korrupció dolgot erőltetik

A derék hvg.hu-s fiuk megpróbáltál érdeklődni Őfeneségétől: mivel csütörtökön délelőtt nyitották meg a Budai Vigadóban a Hagyományok Házát, az eseményen Kásler Miklós Emmi-miniszter és Hoppál Péter volt kulturális államtitkárt mellett ott volt Orbán Viktor is megkérdezték, hogy: „ott lesz-e a Videoton esti EL-meccsén Londonban a Chelsea ellen?”
Amire én – ezt épp lehetett kommentelni -: „Én tényleg nem értem, hogy mi gondotok? Keressétek meg Garancsit és kérjétek meg, hogy vigyen el benneteket is a meccsre! Áldott jó ember szeret jót tenni, érdeklődőket ingyen elviszi a meccsre! =))”!
Egy barátommal beszélgettem erről akkor ugrott be a nagyszerű propaganda ötlet (a jogdíjat szívesen veszem). Az egészre – az adócsalás persze ekkor is megáll - kiváló és frappáns válasz. A csapat tulajdonosa sponzoraikat is elviszi a meccsre, mint Copy-bá az olimpiára szokta (lehet ma is divat, csak most már nem büszkélkednek vele). Márpedig a Vidi az egyik legnagyobb befogadója az állami támogatásoknak. Így a kormány az egyik legnagyobb sponzor-uk. Őfenesége meg az „elnök-vezérigazgatója”! =))
bencemacska
@RonaGyuri: ma, 11:03
Jó tipp!
De javaslom azt is megkérdezni Garancsitól: mikor fizeti ki a kuka-holding adósságait?! Vagy az a mi hozzájárulásunk a röptetéshez?!
csak úgy....
@silber13: 11:18 Hát a Dó-Re-MI ...,kottát használ .
bencemacska
@papa.49: ma, 11:15
Az csak azt bizonyítja, hogy a Hát Izsák nagyobb becsben van tartva, mint a ZEMBEREK.
Azok le vannak sz... Válaszra méltatni? Ugyan már!
colibri
@Eladott Ország: 11:18 Azt hittem arról tettél fel linket, amikor a fal előtt kilőtték őket... (az mégszebb látvány, mint egy fotó elégetése...)
bencemacska
@silber13: ma, 11:18
Hát a hatökör nem többesszám???
silber13
@Shikari: Az a helytte z seggnyalói körterősted. Másodszor, neked semmi közöd ehhez az országhoz, mert te egy idegen ( migráns) intruder vagy. Következésképp nem is lehetsz hazafi. Végetózetül ne emlegesd a kétharadot, mert semmi közö hozzá ( ha egyáltlán láétezik amit kétségbe is vonok) Te csak egy román senki vagy, egy ember, és mint köztudott: " unus homo nullus homo!" Ezt meg jobb ha nem felejted el te niemand.
dr. prédikátor
@Shikari: ma 11.28 ra Na ne röhögtess tibi gyerek!!!Ti meg a hazafiság, fityfaszos aljadékok vagytok ti nem hazafiak!!!
RonaGyuri
@bencemacska: az elsőre nem tudom a választ, de a másodikra igen: több milliárd támogatás a csapatának
dr. prédikátor
@Shikari: Előbb voltam én magyar mint te,te kis faszjankó!!!
dr. prédikátor
Anyádat megkurtad már ma??? te kis nyomoronc homo primitivicus!!!
bencemacska
@RonaGyuri:
Ma hallottam, hogy Garancsi cége a Kuka-holding!
csak úgy....
@Shikari: terítsd ki nekik a kutyaböröd tibor ,mutasd meg,hogy a 7 vezér,akarom mondani a 7 törpéböl te vagy a kuka...
Eriksson
Egy Cselszi-Vidi meccs kihagyhatatlan!!!
Gauntlet
Tudjuk, hogy igen. Minek kérdik egyáltalán? :(
dr. prédikátor
@Shikari: Nocsak kis szartakony paksimogyoró! Csak nem a dugás közben zavartalak meg???Retek takony, homo pedofilikusz!!!
dr. prédikátor
@Shikari: Úgy látom te vagy idegbeteg kis illiberális szartakony!!! csak vigyázz nehogy a guta üssön meg!!!
dr. prédikátor
@Shikari: Nyugi csikari tibi , ne fossá homo primitivicus.Inkább döngesd tovább anyádat ,te takony pedofil!Még a végén agyvérzést kapsz az ideg miatt!!!
silber13
@Shikari: Kussolj Durbincs--Shikari!! Mégis mi a lópikulát képzelsz magadról!!? Otthon ugass ilyen tlusban a hordád tagjai között!
1magyar
Éppen Orbántól ezt nem irigyelném, mert ennyi kijárna egy miniszterelnöknek, de ő se irigyelje a szegényektől a megélhetést. Nem csak gazdagok léteznek.
csak úgy....
@1magyar: te egy ritka jó szívü,balga embörke lehetsz...
Aki Én
@1magyar: Már mit nem irigyelnél? Hogy közpénzből felhizlal egy magánszemélyt, aztán annak vagyona felett rendelkezik?
Nem ezt hívják korrupciónak?
csak úgy....
@1magyar: azt tudod,hogy ha egy nyugati politikus szívességböl,baráti alapon fuvaroztatja magát ,egy vállalkozó privát röpcsíjével és az kitudódik,hogy abból mi lesz? kirúgják mint macskát szarni ...
Aki Én
@csak úgy...: ...valószínű, hogy előbb mond le.
csak úgy....
@Aki Én: itt így van! ha kiderül,akkor rögtön beborul,és ezt nagyon helyesnek tartom!
Eriksson
@bencemacska: Hát ez nem semmi. Garancsi hálás üzlettárs tud lenni.
Orbán viszont mint jó magyar Me. inkább itthoni kötelezettségeinek tesz eleget, mint holmi meccsekre pazarolja drága idejét. :)))
bencemacska
@Eriksson: ma, 15:26
Szerinted kibírja, hogy ne legyen ott?!
Furcsa dolgokat művelt anno a katonaságnál, hogy egy-egy meccsre elmehessen. /Nem mostanában olvastam!/
Eriksson
@bencemacska: Hááát... Hacsak vissza nem jön érte az a gép.
Eladott Ország
A csúti kancigánynak jár az ingyen magánrepülő, és az Unió pénze is. Aki nem áll be a sorba az nem kap Uniós pályázati pénzt.
Aki Én
@Shikari a szellemi mélyszegény: Tudod, mondtuk már kik és mikor hivatkoznak a hazafiságra :)
És ez tényleg így van.
kereső
@bencemacska: vvóóóóóóóóót másik!!! Csányi magángépe!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.