Mire a műtéthez szükséges papírok megérkeztek, Székely László elbocsátása zajlott, így nem tudták előjegyezni műtétre a beteget.

Meghalt a kirúgott szívsebész egyik műtétre váró betege
Fotó: Pixabay

Néhány hete küldték el Székely Lászlót a a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetből, mert külső segítséget kért egy műtéthez – nem mellesleg életet mentett ezzel a szabályszegéssel.

A Népszava most arról értesült, hogy miután a professzort kirúgták, meghalt az egyik műtétre váró betege. A lap úgy tudja, az 55 éves betegnek speciális egyedi érimplantátumra lett volna szüksége.

„Az orvosa elindította az eszköz legyártásához, és beültetéséhez előírt engedélyezési folyamatot, ám mire a papírok megérkeztek, addigra Székely László elbocsátása már zajlott”

– részletezi a Népszava. A beteget így nem tudták előjegyezni műtétre. A napokban pedig átszakadt a főverőere és meghalt.

A lap azt is megtudta, míg Székely heti 2-3 műtétet végzett, mostanra olyan megoldást sikerült találni, hogy egy másik neves szívsebészt áthívnak a Honvédkórházból, aki azonban csak heti 1 műtétet vállal.

(24.hu)

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Vajon hány ember halt már meg az egészségügy gyalázatos helyzete miatt?
Lassan már tömegmészárlás folyik suba alatt. :(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@kereső: Egy mocskos, hazug, gyilkos állat ez a főigazgató is!
Eladott Ország
@Shikari: "Diktatúrában a bizonyítékok rejtőzködnek" .. a függöny mögé.
www.zoldhirado.hu/gb6uhq173v2.gif
silber13
@Shikari: Mondja ezt egy náci hordószónok!:-)))
Aki Én
@Shikaria szellemi mélyszegény: Ne remegj, én tudom, hogy te nem vagy náci. Te még ahhoz is hülye vagy. Te egy elvtelen, buta hazaáruló vagy a leggyatrább fajtából. Rajtad még azok is nevetnek csak, akiket védeni próbálsz. Közben csak azt erősíted a normális emberekben, hogy jó oldalon állnak, nem tartoznak ilyen elbaszott férgekkel egy csapatba.
Aki Én
@Shikari: ...csak remélni tudom, hogy maradsz a papbácsiknál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.