Csütörtökön délelőtt nyitották meg a Budai Vigadóban a Hagyományok Házát, a rendezvényen Orbán Viktor is részt vett.

Mielőtt a miniszterelnök belépett volna az épületbe, a HVG munkatársai a nemrég kirobban magánrepülőgépes botránnyal kapcsolatban tették fel neki az alábbi kérdéseket:

szerepeltetni fogja-e soron következő vagyonnyilatkozatában a Garancsi Istvántól kapott luxusrepüléseket,

illetve

ott lesz-e a Videoton esti EL-meccsén Londonban a Chelsea ellen.

A miniszterelnök meghallotta a kérdéseket, de levegőnek nézte az ellenzéki sajtó riportereit:

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Amúgy az egész klipben tényleg a duda a legérdekesebb. A többit már úgy megszoktuk, a zsebre dugott kezet, a bunkósságot, az arroganciát, a külsőségeket, a kopaszokat, a sajtómunka értelmetlenségét. "30 éve így repülök" vagyis a 17 milliárd Ft-os luxusrepülővel...Amikor szar kis kommunista besúgó volt Kádárnál, 88-ban, már akkor is így repült? Nem is hazudik olyan sokat Magyarország hivatalban lévő miniszterelnöke.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
silber13
@Shikari: Hülye!Ha a miniszerelnököt kérdi a ajtó,kutya kurva kötelessége válaszolni és nem össze-vissza hazudozni
Aki Én
@Shikari a szellemi mélyszegény: Nagyon remélem, hogy egyszer megmutatja neked valaki, hogy kell bánni a provokatőrökkel.
Egyébként ez nem kívánságműsor. Az ország első számú közszolgájának kutya kötelessége lenne válaszolni a közérdekű újságírói kérdésekre.
De ő nagyon bátor és korrekt ember, talpig becsületes (mármint alulról egészen talpig), ezért csak a propaganda média alákérdezéseire válaszol.
De ezt te is tudod, csak hazaárulóként eltagadod.
Nessy
@silber13: "Sajtó szabadság" magyar módra! Az újságíró néha még "szabadon kérdezhet". Orbán meg "szabadon" nézi levegőnek nem csak az újságírókat, de jó népet is! Persze megfontolandó, mit kérdez, mert ha öfenségét zavarja, másnap már nincs állása a kérdezőnek! Orbánnak a NÉP csak takarózásra kell! Állandóan a népre hívatkozik, ha kínos kérdést kap az uniótól. Majd tavasszal lelkesen fog szavalni a népfenségről, szuverenitásról, identitásról, a családról stb. az EP választásokig. Ikszelés után a népnek silentium!
tudode
Ahhoz képest, hogy Orbán Viktor "volt", de csak volt a RENDSZERVÁLTÁS REMÉNYSÉGE,kénytelen úgy viselkedni, válaszolni, mint EGY SZŰZLÁNY, aki elvesztette a szüzességét, sajnálatos módon ő nem a szüzességét, a TISZTESSÉGÉT vesztette el abban a hiszemben, hogy ŐVÉ AZ ORSZÁG, magának építi, de az EU EP 2011 óta "kritizálni" merészel, hogy EU-s tagországként NEM ODA BUDA, mivel már az EU-s lóvéval is is merészel bánni, mintha a SZERENCSÉTLENSÉGE az EU is HOKIZSEBÉBE szánta "volna" az ország EU-hoz való felzárkózásához az EZER MILLIÁRDOKAT, amelyet az is igazol, hogy a sehova nem vezető KISVASÚTJÁT "is", többek között, az EU-s állampolgárok finanszírozták,
.
ŐFÉNYESSÉGE a HADICSELEI következtében a legkiszolgáltatottabb EU-s állampolgár!
Edmond Dantes
@Shikari: Hát sokadszor megismétlem,tényleg nagy marhának tetszik lenni.Ha nem tudná,a miniszterelnök valóban nem köteles mindenkinek válaszolni,viszont az újságíróknak igen!!! Az nem tűnt fel magának,hogy ezt Orbán pontosan tudja akkor,ha a Magyar idők vagy a Pesti Srácok,Echo tv...stb. sajtósai szervilisen kérdezik? Arról pedig nem az újságírók tehetek,hogy a jól táplált vezért már sehol sem lehet kérdezni,most már az utcán sem,mert pofátlanul nem válaszol,ugyanis gyáva mint a szar.
kisrigó
@Nessy: Igen, silentium, még egyszerűbben jelen esetben a népnek csak kuss!! Sajnos, valószínűleg én már nem érem meg, de jó lenne látni, ahogy az arcára fagy a vigyor, mert nem mehet így sokáig az élet hazánkban!
Nessy
@kisrigó: Azt hiszem ezt a többedik diktatúrát már nekem sem sikerül túl élnem. De őszintén szólva, amilyen sikeresen és tendeciózusan teszik tönkre az országot, adják zálogba Putyinnak, nem is igazán vágyom rá!
Eladott Ország
Amúgy az egész klipben tényleg a duda a legérdekesebb. A többit már úgy megszoktuk, a zsebre dugott kezet, a bunkósságot, az arroganciát, a külsőségeket, a kopaszokat, a sajtómunka értelmetlenségét. "30 éve így repülök" vagyis a 17 milliárd Ft-os luxusrepülővel...Amikor szar kis kommunista besúgó volt Kádárnál, 88-ban, már akkor is így repült? Nem is hazudik olyan sokat Magyarország hivatalban lévő miniszterelnöke.
kulabombaafityiszre
Miért is kéne neki válaszolni,hiszen ez a műveletlen,bunkó,cigány,lumpen ember választott népképviselő,magyarul a köz szolgálatára esküdött fel.Ezért aztán nem válaszol.
Neki csak az tetszik,ha az ilyen shikaridurbincs román újmagyarok fényesre nyalják a seggét.
Edmond Dantes
@Shikari: Miért égeti magát még jobban? Olvassa el az újságírók jogállásáról szóló törvény 9.§-át.Betehetném linkbe is,de dolgozzon meg azért,hogy ne maradjon hülye.Egyértelmű,hogy minden állami alkalmazott,állami vezető...stb köteles a médiának mindenkor rendelkezésre állnia.Persze ha végre netán megérti ezt,akkor is elhazudja majd az értelmét,de én inkább arra fogadnék,hogy egy rohadt szót sem fog belőle érteni.Ezt az eddigi böffenései alapján biztosra veszem.Megjegyzem,hogy egy normális ember demokráciában törvény nélkül is természetesnek veszi a közpénzünkből fizetett miniszterelnök mindenkori rendelkezésre állását annak az újságírónak,aki a nevünkben és helyettünk kérdez,És aki ott kérdez,ahol tud!Ezt a liberális ostobaságot meg felejtse el,mert ugyanez a törvény vonatkozik minden,a konzervatív újságírókra is..Persze ha ma nálunk nincs demokrácia,akkor magának van igaza.Válasszon.
silber13
@Shikari: Nem gondolod, hogy ezen a tájon te vagy a legnagyobbb paraszt, hazudozó ( persze csak a bunkó, művelelen tahó gazdád után)?:-)))
egyember
@Edmond Dantes: A szar nem gyáva, hanem büdös!
Edmond Dantes
@egyember: Egy kis etimológia.A szar azért gyáva-mondja a művelt magyar-mert lapul a fűben.Természetesen büdös is,csak ezt már nem akartam Orbánra alkalmazni.
human
Monty Python: Sir Robin históriája
youtu.be/tAmQ8ujsLjs?t=144

"...Robin a bátor elszaladt.
Bátran elfutott, el Ő.

A vészt látván, ahogy tudott,
farkát behúzva elfutott.
Kivett szíve, s ina szakadt,
midőn nyúlként bátran szaladt.

Előre csak lassan jutott,
mert közben többször elcsúszott.
A bátrak bátra hős Sir Robin.

Nyúlként futott a hegyen is túl.
A porba hasalt, és talpat is nyalt.
Hány embert megfúrt, hány seggbe bebújt,
s leszúrta Őt, ki éppen arra járt"
anima
Ahogy parasztkodik zsebre dugott kézzel a főparaszt főmagyar valamiféle skót dudára hajazó bevonulási zenére, nem parasztkodik úgy senki.

Nem tudom elégszer hangsúlyozni, hogyha egyetemet végez egy magyar paraszt, attól még m agyar paraszt marad.

Én nem a normálisak miatt ismétlem sokadszorra magamat, hanem a parasztok miatt.
Valamiért él bennem az az álomkép, hogy ha sokat ismétlek valamit a parasztoknak, előbb-utóbb megértik.

Lehet, hogy 92 évesen beiratkozom az egyetemre.
A gender szakot választom.
Az esszém?
A magyar parasztok tudathasadásos állapotáról fog szólni.
Két magyar férfi paraszt ősparasztkodása, az nem természetes - valahol.
Valahol afrikai ősprimitíven egyszerű - mert honnan is származik az ősmagyar (is)?

www.youtube.com/watch?v=buzIpYuqbec&list=RDDI1MqxhnmJQ&index=3
juttka
@Eladott Ország: Olyan sokat nem, csaj éjjel-nappal, álmában és ,még ha kérdez, akkor is. Hol volt még 88-ban Garancsi és az ő 17 millás repülője? Garancsi csak 2010 után került be a sleppbe, akkor kezdett hirtelen gazdagodni.
Desischado
Nem tudom, hogy az utána következő videót néztétek e, én majdnem hanyatt estem, az egyik fideszes gyökér képviselő kitérő válaszokat adott a riporter kérdésére, és azzal érvelt, hogy aki ennyit tett, ennyi milliárdot hozott az országnak mint orbán, - azt hittem, hogy eldobom az agyamat! - az megérdemel ennyit. Na, erre varrjatok gombot! A pofátlanság csimborasszója! Legalább annyira, mint hogy orbán sz@rnak néz mindenkit, hogy fordulna fel! Én odakiáltottam volna neki, hogy nem csak tolvaj vagy, te rühes parazita, hanem süket is! Erre vajon megállt volna?
Eladott Ország
@Shikari: A csúti kancigányon már csak egy golyó vagy kötél segítene, de mivel ez jelenleg jogilag nem lehet az életfogytiglan marad.
Eladott Ország
@Shikari: A temetőben egy sírásó dug egy nőt. Odamegy hozzá egy másik és megszólal:
- Te, add má' kölcsön a nődet!
Mire a sírásó:
- Nem adom, ássá' te is magadnak egyet egy illiberálisat !
magyarbakancs
@Shikari:" Liberális, bunkó, a szavait kiforgató firkászoknak nem nyilatkozik. Ez így van jól! Fletó se nyilatkozott a Hír tv-nek. Az jó volt?"
Az a gondom az Orbán úr utazásával.hogy nem illó egy olyan vállalkozóval egy gépen utazni ami a vállalkozó tulajdona aki szárnyal a közbeszerzéseken.
Mert egy pár kérdést felvet.
Fizetség - e az út vagy meg vesztegetés a továbbiakban.
Ez olyan ha nős vagy a szomszédodba lakik egy bombázó és te átjárkálsz hozzá mire gondolhat a feleséged azért mész oda hogy csajozzál vagy a könyves polcot szereled fel zárt ajtók mögött.

Nem illendő dolog
Aki Én
@Pegero: Na, látod csak így lehet vagy sehogy. Mert a mi MINIszterelnökünk egy pökhendi és gyáva alak, aki nem mer megállni és válaszolni a közérdekű kérdésekre. Normális helyeken így tesznek, mert tudják, hogy közszolgaként ez a kötelességük.
Álljon meg, cáfoljon, védje vagy magyarázza meg a kétes ügyleteit.
De nem teszi. Mert nem tudja.
Miniszterelnök, nem pedig mindenható vagy király, még ha ti lebutított propagandisták így is tekintitek.
Edmond Dantes
@Shikari: Tehát nagy marhának tetszik lenni,mint mondottam.Ha Gyurcsány ezt tette,akkor ő is bunkó.Esetleg ha néhány szót mondana a törvényről,amiről magának tehát fogalma sincs,csak bedobja az elképesztően ostoba baromságait.Ezek után abban is kételkedem,amit Gyurcsányról ír,de ha igaz,akkor ez a herevakaró mennyiben különb nála?Abban kétségtelenül más,hogy ő még a demokráciát is lebutította,pontosan a maga és Shikari színtjére.
colibri
@Desischado: 3:39 A következő videón egy szintén nagytudású orbán-nyolonc (rezsiszilárd2) nyilatkozik, aki a következőkről vált "híressé" :hirtv.hu/ahirtvhirei_adattar/pocs-janos-jezus-jasz-volt-mert-jaszolban-szuletett-2451146
Ilyen szupermenek a vezír emberei...
Edmond Dantes
@Shikari: Ismétlem,nagy marhának tetszik lenni.Ezzel mit akar bizonyítani,maximum azt,hogy komoly szövegértési problémái vannak.Persze ha a közérdekű és a személyes adatok közti különbséget sem érti,akkor maga tényleg reménytelen.Meg fog döbbenni,a miniszterelnök utazásai egy magánvállalkozóval az közérdekű adat,az viszont,hogy milyen recept alapján tölti a kolbászt,az a kutyára sem tartozik
Edmond Dantes
@Shikari: Nagy marhának tetszik lenni.Életében egyszer próbáljon meg konkrétumot írni,mert ez az idióta,tartalom nélküli libsizés már elmeorvos után kiált.Tehát mi a konkrét érve az mellett,hogy Orbán gyáva szarként elmenekülhet az újságírók elől?De akkor a maga által belinkelt anyagból idézzen,talán tudja,hogy miért tette közzé..Azt sem érzi,hogy már röhejes az,amit itt művel? Remélem,hogy ezért fizetnek magának,mert ingyen senki nem lehet ekkora hülye.
advocat
Bizony még az amerikai elnököt is meg lehet kérdezni! Mert a világ ilyen. A sajtóval Illik jóban lenni. És ugyebár sajtótájékoztatót meg nem igen tart, vagy csak a "berendeltek" - mikrofonállványok - kérdezhetnek. Ez is része lenne a sajtószabadságnak. De ez az ország Magyarország! Jó ez így. Jó ez így?
Aki Én
@Shikari a szellemi mélyszegény: Kapod az ívet rendesen lúzer. Te közröhely trágya vagy :)
Nem állnál le? Már tudjuk, hogy mélysötét vagy.
Csak vicceltem. Le ne állj, így legalább mindenki láthatja az igaz fideszes értelmi szintet.
kokopelli
@Edmond Dantes: a trollok Móricka "szindróm"-ban szenvednek!
- Móricka beszélj a pumáról,mint ragadozoról! -így a tanár
- ...ö..ö...ö, a puma egy veszélyes ragadozó,de a oroszlán még veszélyesebb,mert...!
Értsük meg a Mórickát is,ha csak az oroszlánt olvasta el!!!
(Orbánról csak a Gyurcsány azonnali szóbahozásával lehet érvelni ill.terelni!) Értsük
meg az 1-bites kommentelőket is!Ők is csak emberek,ha nem is úgy reagálnak mint a normálisak,de az antropológia oda sorolja őket is!
Edmond Dantes
@Shikari: Nagy marhának tetszik lenni.Idézzen már valamit abból a törvényből-az isten áldja meg-amire hivatkozva átkozódik itt,s mint egy eszelős védi a vezért.Legalább egy mondatot!!!Megismétlem:a miniszterelnök egy újságírói kérdések elől menekülő gyáva szar,ezzel pedig törvényt sért! Egyébként vigyázzon az egészségi állapotára,hülyékre mindig szükség van.
Edmond Dantes
@Shikari: Nagy marhának tetszik lenni.Várom,sőt már többen is várjuk az idézetet,a saját linkjéből.Nem szégyenli magát?
solidedge
Orbán mindent megtett, hogy válaszoljon. De mire összeállt a fejében egy értelmes mondat már rég bent volt az épületben. Én együttérzek vele. Nagyapámat is leblokkolta a demencia 85 éves korában.
silber13
@Mirabilis: A csúti szirti íziló igazi hungarofób alak. Persze származása miattérhető!:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.