A Népszava információi szerint meghalt az elbocsátott szívsebész, egyik műtétre váró betege. Székely László főorvos elbocsátásakor jelezte a kórház vezetésének, hogy páciense életveszélyben lehet. Korábbi sajtóhírek szerint Nagy Anikó egészségügyi államtitkár közvetítése dacára a főorvos felmondási ideje alatt azért nem végezhette el a betervezett műtéteket, mert ezt Kásler Miklós miniszter megtorpedózta. A Momentum megrendülve értesült a műtétre váró szívbeteg haláláról. A páciens a minisztérium alulfinanszírozott, inkompetens egészségügy-politikájának újabb áldozata. A Momentum Kásler Miklóst tartja a haláleset felelősének, az ügyészséghez fordul, hogy indítson büntetőeljárást a feladatára teljesen alkalmatlan miniszter ellen, akinek az azonnali felmentését követeli. A tragikus halálhírre az MSZP rövid közleményben reagált. Gyilkosok! A párt nem nevezte meg kikre gondol, de közösségi oldalán ezzel emlékezteti a Tízparancsolatra Káslert. A Demokratikus Koalíció közölte,

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Csodalom, hogy beengedte ezt a cikket a propi - de a szomoru eset kapcsan azert orulok, hogy itt is lehet nyilvanossaga a nyilvanvalo orbani emberirtasnak.
Pedig nem is ismerhette az elhunyt partallasat.
Nem ohajtok morbid lenni, mert egy ember halalarol van szo, de mi van, az illeto fideszhivo volt?
Nos, igy kell egy diktatornak maga alatta vagni a fat,... Remelem, eleg eles a fejszeje-baltaja es gyors lesz eme tevekenysege...
Nyugodjon bekeben az elhunyt - a csaladjae minden reszvetem...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Akármikor menesztik Káslert az már késő, ha ez a történet igaz egészen a börtönig kell meneszteni hiszen kiderült, hogy csak mese a betegek érdekeinek elsődlegessége. Emberként és orvosként is megbukott.
Dr plágium
www.atv.hu/belfold/20181005-orban-berendelte-kaslert/hirkereso
2018-10-05 07:08:00


Orbán berendelte Káslert
A lap úgy tudja, hogy a miniszter ma délelőtt találkozik a kormányfővel. Közben a kórház közleményben cáfolta azokat a híreket, amelyek szerint azért halt meg egy beteg az intézményben, mert a szívsebész kirúgása miatt elmaradt a műtétje. Közleményükben az áll, hogy a beteg nem is szerepelt a nyilvántartásban.

A Népszava azonban elérte a menesztett Székely Lászlót, aki azt állítja: külön felhívta a figyelmet az érintett betegre, akit valóban ő vizsgált meg korábban.

Na mit mondtam? Rá kenik Székely doktorra...
karma1
@Dr plágium: Kar, hogy igazad van - dehat ez varhato volt! Ezt a korhazigazgatoi nyilatkozatot a rengeteg egybites futyiszes beszopja, mint kacsa a nokedlit: azt fogjak mondani, hogy "na, tessek, nincs ott a papirja!", holott mindenki tudja, hogy a Kardiologiai intezetbe bekereulni nem egyszeru dolog, varolista es muteti rendhez kotott, es a beteg mindig magaval hozza a papirjait , azok sohasem elozik meg a beteget, tehat ez a beteg is vart a sorara, hogy mikor mehet fel a Kardiologiai intezetbe, hiszen oda van a leghosszabb varolista (mindenhonnan az orszagbol).
A franc essen ebbe a szemetladaba, aki kepes UTOLAG is belerugni egy ilyen nagyszeru emberbe!
Remelem, hogy nem fogja magat hagyni Szekely doktor sem, de miert van az, hogy Magyarorszagon a sertettet hurcoljak meg, es a hamisan vadloknak nem lesz semmi baja?
Dr plágium
@karma1: Próbálják védeni a védhetetlent, és menteni a seggüket.
Manhattan
Kasler miniszter mocskos, bakteriális fertőzést hordozó kezének láttán csak azt lehet mondani,
Kasler úr el a kezekkel a magyar kórházaktól!
karma1
@Manhattan: Igen, elso- es masodlagosan is fertozo - a mocskos kezeivel kozvetlenul, a mocskos mentalitasaval masodlagosan...:o((((
Pont olyan rossz hatassal van a kozeletre, mint az a hulye mikola volt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.