A vagyon értéke 272,188 milliárd forintra emelkedett. Az elmúlt negyedévben további 2 milliárd forinttal nőtt a Magyar Nemzeti Bank (MNB) által létrehozott Pallas Athéné Alapítványok vagyona - ezt közölte az alapítványok vagyonát kezelő Optima Befektetési Zrt. csütörtökön az MTI-vel. A szeptember 30-i állapot szerint a Pallas Athéné Alapítványoknak juttatott 266,4 milliárd forintnyi vagyon értéke 272,188 milliárd forintra emelkedett. Az alapítványok és az általuk alapított gazdasági társaságok 99,365 milliárd forintot ingatlanban, 96,172 milliárd forintot befektetési jegyben, 55,546 milliárd forintot vállalati kötvényekben, 21,105 milliárd forintot pedig bankbetétben tartanak.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Matolcsy nem csak a pöttyös fenekek szakértője,

de megvalósította az automatikusan újratöltődő bőségszarút is

„Az elmúlt negyedévben további 2 milliárd forinttal nőtt a Magyar Nemzeti Bank (MNB) által létrehozott Pallas Athéné Alapítványok vagyona - ezt közölte az alapítványok vagyonát kezelő Optima Befektetési Zrt. csütörtökön az MTI-vel.” – számol be róla a média. Ami lássuk be igencsak érdekes, hogy mindeközben számos hír érkezett arról, hogy két kézzel szórták – naná, hogy barátok, rokonok és csókosok népes táborának – a 10 milliárdos tételeket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.