A rendőrök kilenc fővel szemben szabálysértési feljelentést tettek, ellenük testi kényszert is alkalmaztak. Az ismeretlen védett vezető hajnalonként szeret a Kossuth térre járni.

A BRFK közleménye szerint a rendőrség "védett vezető érkezése miatt 2018. október 5-én 4 óra 8 perc és 4 óra 31 perc között kiürítette Budapest V. kerületében a Kossuth teret, és felszólította az oda bejelentett – gyülekezési törvény hatálya alá tartozó – rendezvény résztvevőit, hogy gyülekezési jogukat a személy- és létesítménybiztosítási intézkedéssel érintett területen kívül gyakorolják.

Hajnalban megint védett vezető miatt ürítették ki a Kossuth teret – 9 embert feljelentettek a rendőrök

Fotó: Illusztráció/Google Street View

A rendőrség felszólítására 13 fő önként távozott a helyszínről, azonban 9 személy nem tett eleget a felszólításnak, ezért őket a rendőrök testi kényszer alkalmazásával kikísérték a területről, akikkel szemben szabálysértési feljelentést tettek.

A rendőri intézkedés során egy férfi a kordonelemeket összekötő dróthálóra ráfogott, amellyel hámsérülést okozott magának. A rendőrök a hámsérülést a helyszínen ellátták és mentőt hívtak. A kiérkező mentők a férfit a helyszínen megvizsgálták, sérülése további orvosi ellátást nem igényelt" – olvasható a közleményben.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
azért nem semmi; hetek óta erről (vagy ezekről???) a védett vezetőről irkodnak, de senkinek nem jutott még eszébe ellenőrizni???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
azért nem semmi; hetek óta erről (vagy ezekről???) a védett vezetőről irkodnak, de senkinek nem jutott még eszébe ellenőrizni???
colibri
Lehet, hogy csak az éjszakai ügyeletes rendőrök megmozgatásáról van szó, vagy elrettentésről. De elterelésnek is jó, és visszatérő téma a sajtónak.
karma1
Azert a parlament 2 kocsikihajtojat tegnap blokkoltak egy fel napra,... Igy aztan az mszp-s Molnar Gyuszi kenytelen volt gyalog besetalni a munkahelyere, viszont amikor Gabor odaszolt neki, hogy "jo reggelt kepviselo ur, nem all be kozenk, demonstralni a demokraciaert?", a magat ellenzeki kepviselokent megjelolo politikus, csak intett egyet es ugyanolyan gyors leptekkel tovabbment az epuletbe. A Parlamentbol meg a Csardi Antal akart kihajtani, mondta neki a Gabor, hogy minden gond nelkul kiengedi ot, ha elismeri az o tuntetesuknek a jogossagat, es hogy a koztarsasag visszaallitasaert kuzdenek, tehat csak ennyit deklaraljon, hogy szolidarit veluk, es maris kiengedik. Hat erre a Csardi (lmp-s, az egy jelolt allitasos osszefogasnak koszonheti az V. keruleti szavazatokat, amivel ott nyert) egy klassz kis beszedet rittyentett, de a par percben SENKI nem emlitette meg egy szoval sem az lmp-t. Igy Tuareg kiengedte ot. (Szegedre utazott egy birosagi targyalasra, ami 1 orakor kezdodott).
Nessy
Fotózza már le valaki ezt a "védett vezető szellemet"!
Ezen már tényleg csak röhögni lehet, mert ha jobban belegondol az ember, akkor siralmas, és szánalmas az egész!
Feltételezem a "védett vezető" egy a nép által elsöprő többséggel megválasztott fideszes lehet, ha létezik. Az meg pelenkát kell cseréljen pár embertől?? Ennyire félnek a saját népüktől, akire állandóan hivatkoznak? Valami nem gömbölyű ebben az egészben.
papa.49
@colibri: Véleményem szerint ráhibáztál a lényegre, az első a tiltakozók ,,elrettentése,, a második a söndörök ,,mozgatása,, !!!
A ,,védett vezető,, meg olyan aki nincs is, érdemes volna ott távolról kamerával megörökíteni ki érkezik, de szerintem senki !!!
nezelodo
Nincs ott semmi rendkívüli, valamelyik csinovnyik nem mer hazamenni az éjszakai buli után az asszonyhoz, és ott alussza ki magát. Nem akar lebukni mint egykor a Jakab gazda, akinek a felesége nagy nézettséget hozott egyik TV csatornának, a megcsalatása történetével.
justhpeter
Semmi más, mint Pinocset és az országos rendőrfőkapitány primitív provokációja. Régen memeszteni kellett volna mindkettőt.
JAJMÁR
Egy kísértet járja be a Parlamentet..
gulyasgyula
@RonaGyuri: ...Rá érsz , miért nem próbálod meg Te ellenőrizni .??? Különben is ez a 30 hajléktalan miért nem megy hajléktalan szállóra ???...Miért a Kossuth téren szerencsétlenkedik ???
Borsodi
Kitől kell védeni azt a vezetőt ennyire? Mért fél a néptől,ha nem ártott nekünk.,vagy üldözési mániája van?
papa.49
@Borsodi: Miért fél ,mert egy gyáva szaralak azért !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.