Az Ózdi Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet egy helyi férfival szemben folytattak le, aki tartozás fedezetének elvonásának vétség elkövetésével gyanúsítható.

Tartozás fedezetének elvonás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság egy 24 éves helyi férfival szemben. A gyanúsított még 2012-ben mikrohitel szerződést kötött kétmillió forintról. A felek a szerződést ingatlan fedezetre vonatkozó jelzálog szerződéssel kötötték. A férfi az érintett ingatlant köteles lett volna gondosan megőrizni, de nem tette. Miután a kölcsönt nem tudta visszafizetni a tetőt elbontotta, így az ingatlant használhatatlanná tette.

A nyomozás vizsgálati szakaszában az Ózdi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

(Police.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Az írásban arról van szó, hogy a tetőt bontotta le.
Borsodi
Ózdon ez így működik.Amit felépítettek,most lerombolják.Épül szépül a város,mi nem előre hanem visszafelé haladunk,már rosszabb látvány egy egy utca mint 40 éve.
https://www.youtube.com/watch?v=NorUoaTjRzU...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. June 18., 18:37
Nem mindennapi élmény egy repülőn – videó
Szórakozás - 2019. June 18., 18:21
Cinthya Dictatort hivatalosan is felvállalta új pasiját