Londonból érkeztek, ahol tegnap Vidi-meccs volt. Felcsút új polgármestere beintett a fotósoknak, Orbánt ha ott volt egyáltalán, jól elrejtették.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
maffiózók - a kisebb kaliberűek - ezt kocsival szokták játszani! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
maffiózók - a kisebb kaliberűek - ezt kocsival szokták játszani! =))
Eladott Ország
A demokrácia az, amit Orbán Viktor éppen annak nevez. Például demokrácia lehet az a gyönyörű gesztus, amikor egy jól helyezkedő milliárdos felajánlja a köztudottan focirajongó kormányfőnek, hogy a magángépén elviszi a soron következő meccsre. Ez bármelyik másik országban súlyos korrupciónak minősül, nálunk meg a demokrácia csúcsa. Sőt, annyira az, hogy még Schmidt Mária is ott virít Orbán térdeinél a lelátón. Gondolom, ennél demokratikusabb már csak az lehetne, ha Fricz Tamásnak is jutna hely a másik térd közelében. De ameddig ez be nem következik, addig is dolgozik szorgosan. Az ország, az ország lakói már régen nem játszanak szerepet ezeknek a megélhetésieknek a gondolkodásában. Fel sem merül bennük, hogy mi lenne az eredeti feladatuk. Mostanra elhitették önmagukkal, hogy az egyetlen dolguk Orbán Viktor aktuális nézeteinek teljeskörű szolgálata, hiszen ha hűségesen teszik a dolgukat, biztosítva van a bőven átlag feletti megélhetésük. Itt be is zárult a kör, amely körön kívül elég sok minden rekedt. A valóság például. Az erkölcs, a becsület. Van egy szűk holdudvar a csúti körül, elrugaszkodva mindentől, ami mindenki mást érint, csak őket nem. Érdekes lesz megfigyelni a bukás után a mostani megélhetésiek reakcióit, amikor szembe találkoznak azzal, amitől most ész nélkül menekülnek. Az emberekkel és a valósággal.
kereső
Biztos,hogy nem ugrott ki útközben?Mert ,Londonban még megvolt-és az időpontokból itélve csányival ment.-lehet ,hogy még nem jött haza?
Dr.Doktorovics trinitron dr.
@kereső: Még Lepsénynél is megvolt.Valahol Lepsény és Ferihegy között kellene keresni,remélem ejtőernyő nélkül ugrott ki a gépből,bár a rohadék biztos talpra esett ,mint egy macska.
bencemacska
@kereső: ma, 16:08
Szerintem elbújt az ülés alatt - bár térfogatát tekintve nagy kunszt - és majd a repülőgép garázsában a testőrei kiszedik!-:))))
De hova lett a Bandzsa Marcsa???
kereső
@bencemacska: de hováááááá tűnt Demon Hill???-lehet,hogy együtt maradtak Londonban konzultálni a huxitről?
justhpeter
Ezek a tetvek már sportot is csinálnak ezekből a repülésekből. Addig se beszélünk az egészségügyről.
kereső
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: háááááááááááát'(sic), eddig mindig mindent megúszott,lehetséges,hogy a macskák istene vigyázza minden lépését.Na de a macskáknak is csak kilenc életük van-legalábbis a fáma szerint.
kereső
@justhpeter: ez a kétgépes repülés az a tipikus"meghosszabitjuk Bicskéig"-le vagytok sajnálva,mondhattok ti akármit.És boldog hálaadást.
bencemacska
@kereső: Még az is lehet!
De elmehettek másik városba is.
Már azt sem értettem, hogy került a meccsre a bandzsa?!
Biztos van ott egyéb biznisz is!!!
kereső
@bencemacska: főleg a Moszkvai kitérő -futárszolgálat miatt gyanús.Mert nem hiszem,hogy rózsaszinszobás légyottra mentek.
kereső
@Eladott Ország: a másodikra! Mit ne mondjak az én hangulatom is!"sugárzó".
bencemacska
@kereső: tegnap, 16:47
Feltaláltam a spanyolviaszt, hiányzik a megérkezéskor a török üzletember, Adnan Polat is, nemcsak OV és Bandzsa!
Szerintem a triumvirátus üzleti úton van, valószínű offshore ügyintézés folyik a török üzletember magyarországi beruházásai, a bandzsa marcsa Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt cége és OV együttműködése tárgyában. Valamelyik brit ügyvédi irodában volt az aláírási ceremónia.
Ezért nem lehetett OV elutazását és hazaérkezését lekövetni.
OV focimániája volt a banánhéj /azaz a két outsider/ megjelenése a meccsen!
Az utazás nyilván a török üzletember gépén történt. Ezért nem látta senki sem menni, sem jönni OV-t.
kamazuka
De most őszintén?
Kit érdekel.
Ha ezeknek annyi eszük van hogy focit nézni repülőre szálnak,akkor azt is kinézem belőlük,hogy lúdtalpbetét helyett szárnyas betétet raknak a cipellőbe.

kozmikus közröhely.Már az is hír ha a varjú nem károg?
Hú tényleg tegnap leesett a karórám ,és képzeljétek magától repűlt!
így egy magán repülőgépet láthattam otthon.
Hogy mik vannak?
kereső
@bencemacska: nocsak-nocsak!Aztán még moszkvából is vittek valakit a találkozóra a csányi gépen?
Eladott Ország
Amikor a Magyar Nemzeti Bank el akarta titkolni, hogy az alapítványaiba átmentett pénzek elvesztették közpénzjellegüket, ám ez végül nem sikerült, mert az Alkotmánybíróság elkaszálta a szándékot, a kormány szóvivője ezt válaszolta az ezzel kapcsolatos újságírói kérdésre: De sikerült? Mészáros Lőrinc sofőrjének felemelt mutatóujja azt üzeni a magyaroknak: Hello röfik, ha nem tetszik, dögöljetek meg!
kanadaihirlap.com/2018/10/06/ket-ur-szolgaja/
Lepényleső
Az Antonov 225 (Mrija)-ból állítólag csak egy rendelkezik nemzetközi repülési engedéllyel,
hogyan lehetett kettő? Egyéb teherrepülő el bír ilyen nagy embereket,akik 250 t. súlyt kitesznek?
bencemacska
@Lepényleső: ma, 08:23
Garancsi és Csányi gépe biztos elbírja OV súlyát mert már sokszor szállították, és még egyszer sem maradtak a levegőben!:
168ora.hu/itthon/egymillioert-szallhatott-le-orankent-80-ezerert-parkol-londonban-az-orbant-is-rendszeresen-szallito-magangep-156978
Csányi gépe:
"A legkomolyabb magyar magángép
Magyarországon nincs túl sok magántulajdonú sugárhajtású üzleti gép. Pár kisebb és olcsóbb Cessna Citation mellett a legkomolyabb business jetet az OTP-csoporthoz tartozó Air Invest Kft. birtokolja és üzemelteti. Sokan csak az OTP vezetője, Csányi Sándor magángépének szokták nevezni a Falcon 900-ast, a 2005-ben gyártott, mintegy 40 millió dollárt érő luxus-utasszállító azonban nem csupán az ő kényelmét szolgálja."
Itt mind a két gép látható Londonból érkezve:
index.hu/belfold/2018/10/05/garancsi_csanyi_orban_magangepek_london_leszallas_erkezes/
A "haverok" sem kisebb súlyúak, mint OV!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.