Több magyar klasszikust szeretnének színpadon látni, de azt már nem árulták el a színházigazgatónak, hogy pontosan mire gondoltak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Kínos és méltatlan ez az egész cirkusz, Jordán Tamásra, a színházi szakmára és a közönségre nézve egyaránt. Pontosan ugyanolyan méltatlan, mint bármelyik korábbi húzásuk, amelyben a semmihez nem értő, dilettáns percemberség csapott össze a tudással és elismertséggel. Pedig Jordán Tamás színháza, akárcsak az Alföldi Róberté nem annyi embert vonzott/vonz, mint amennyit a fűtött gyepes luxusstadionok egy közepesen jó forduló idején.
Lehet majd ezt is magyarázni hatvanháromféleképpen, hogy nem is úgy volt, nem is erről van szó, nem ezért, de még csak azért sem. A dolog tiszta és világos: a pöffeszkedő hatalom enyves keze mindenhova betette a lábát és nem tűr ellentmondást. Ezer ember tiltakozása nem téma, kétezeré sem lenne az. A színházi szakma valami balliberális, olcsó, bolsevik trükk, az lesz, amit mi akarunk. Mert csak a fidesz, csak a nemzet, csak a pusztítás. Jönnek a fehérvári huszárok, a Dörnerek, a Nemcsákok, a Vidnyánszkyk és a haza fényre derül.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
...csak az a kérdés, hogy előbb a művészet kezdett el politizálni vagy a politika lépett rá a művészetre...mert nem mindegy.
papa.49
A Jordán Tamásnak gondolnia kell a váltásra ,,kiadták rá a kilövési engedélyt,, !!!
Eddig is a begyükben volt, most kiakarják utálni onnan !!!
Akármit lép semmi nem lesz jó a testületnek, az meg hogy nem kapott listát a ,,kívánatos darabokról,, mutatja, hogy fingja sincs a ,,kívánósnak,, arról milyen darabokat szeretne ő ott látni !!!
Egyszerű el akarják üldözni Szombathelyről !!!
Nessy
@Ludmilla: OK. Esetleg az Ember tragédiája. Ez azért édes kevés egy évadra. De ha valakivel ki akarnak szabni, akkor ez van.
Ludmilla
ajánlanám a Revizort,bár a szerző nem magyar,de a téma igen
advocat
És esetleg mai darabokat? Mert azért arra is kellene egy kis idő. És mi a klasszikus magyar? Ha látná az ember. Akkor mondhatná, hogy igen, ez kellene. De így? Szóval alakul az nagyszerű vidéki színházi élet. Is. Pédák? Vannak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.