Magyarországnak több olyan tartaléka is van, amelyeket kiaknázva, saját erőből is képes megoldani a gazdasági növekedésből eredő munkaerőhiányt, mondta Kövér László Az Üzletnek adott interjújában. Az Országgyűlés elnöke beszélt arról is, a korábbinál konzultatívabb törvényhozásra számít. Kritikát is megfogalmazott.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Csak nem abban gondolkozik a nagy bajuszú, hogy bevezetik megint mindenkinek kötelező lesz dolgozni. A munkanélkülieket újból börtönnel fogják fenyegetni?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
Csak nem abban gondolkozik a nagy bajuszú, hogy bevezetik megint mindenkinek kötelező lesz dolgozni. A munkanélkülieket újból börtönnel fogják fenyegetni?
lópicigáspár
Ez az fijjug! Még visszább az átkosba! Aki nem dolgozik, ne is egyék! A KMK ismételt felvétele a Btk-ba!
RonaGyuri
jaj Laca ez még tőled is sok(k)!!! =))
RonaGyuri
@szaboria1: @lópicigáspár: látom csak hallomásból ismeritek a témát: dolgozni??? egy frászt, csak munkahelye kellett legyen!!! =))
Nessy
Drága Kövér elvtárs! Akinek sikerül valami értelmes tudást összeszedni, az úgy húz el innen, mint a vadliba!
Nessy
@RonaGyuri: Ezt neveztük anno " kapun belüli munkanélküliségnek"!
Meg amikor jött az "új mechanizmus", a bérszinvonal számítással, hogy ne legyen gond, több segédmunkást kellett felvenni, hogy egalizálja a vezetők bérét!
Gauntlet
@Nessy: annyira építettük a szocializmust hogy a kapitalizmusnál kötöttünk ki! Már a 80-as évek közepétől !
RonaGyuri
@Gauntlet: kapitalizmust? itt? mikor? mert ami most van annak édes kevés köze van hozzá!
Nessy
@Gauntlet: Csak miután akkoriban pártunk és kormányunk nagy vezére és a kollégiumi szobatársai mással voltak elfoglalva, ezt olyannyira nem vették észre, hogy azóta is lelkesen komcsiznak, és mesélnek a kommunizmusról, ami itt sohasem volt!
Nessy
@RonaGyuri: Meg arra is, amikor a 80-s években komoly fejlesztések voltak az egészségügyben! Sok intézet még ma is azokat a berendezéseket használja.
RonaGyuri
@Nessy: oh ez sajna nem stimmel, sokan, bár X-ben nincs hiányuk, de nem emlékeznek, vagy nem akarnak! =))
Nessy
@RonaGyuri: Inkább nem akarnak! Kényelmesebb!
Yoda69
Remek ötlet köteles elvtárs. Cigányokat a sivszebeszetre. Ott most úgyis hiány van. A beteg hullanak mint a legyek.
vacsi
A cigányok a szocializmusban dolgoztak, és a fizetésükből meg tudtak élni - mint bárki más. Sajnos, az eltelt 30 évben rájöttek, hogy van lényegesen könnyebb megélhetés is, amit a törvények nem is büntetnek olyan szigorúan...
A munkanélküliek egy része meg iskolázott, szakmája, érettségije, esetleg felsőfokú végzettsége van, ő gagyi munkákra nem megy el! És igaza van!
Lepényleső
Azok,ahogy a kövéreknek a zsírtartalékok?
simmering73
Ezt a sületlenséget az egyik vadbarom már elsütötte.
szaboria1
@RonaGyuri: Volt idő amikor bizony a cigányok is dolgozgattak. Sok bizony segédmunkásként dolgozott. Nekem mint volt munkaügyesnek azért nem volt rossz tapasztalatom velük csak meg kellett találni az összhangot velük. A lumpeneket akkor sem igen érdekelte, mert vannak akiket a börtön sem riaszt vissza.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.