A Jobbik kizárta Volner Jánost, Apáti István és Fülöp Erik pedig jelezte kilépését a pártból.

Péntek este kizárták a vezetést kritizáló Volner Jánost a Jobbik frakciójából, vele együtt két másik képviselő, Fülöp Erik és Apáti István is elhagyta a képviselőcsoportot. A párt vezetése mindhármuknak szombat délig adtak haladékot, hogy lemondjanak a parlamenti mandátumukról.

Volner a Facebookon közölte, hogy

mindhárman megtartják a mandátumukat, mert tartanak attól, hogy olyanok ülnének a helyükre, akik keresik a baloldallal történő összeborulás lehetőségét.

A történtekről azt írta: „Nekünk ugyanis nem a Jobbikkal van problémánk, hiszen a Jobbikban még mindig sok szeretetre méltó, tisztességes magyar ember dolgozik. Nekünk a Jobbik jelenlegi vezetésével van feloldhatatlan értékrendi és politikai konfliktusunk.” Hozzátette, hogy tisztújítást akartak, de erre kizárás lett a válasz. A párt elnökét, Sneider Tamást arra kéri, hogy ne indítson háborút ellenük, mert azon a Jobbik csak veszíthet.

Megjegyezte azt is, hogy „ha a Fidesz irányítaná a tetteimet, akkor engedtem volna az elnökségünk több napos könyörgésének és májusban akadálytalanul átvettem volna a Jobbik irányítását.”

Cikk- és címlapkép: Facebook/Volner János

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Felfogod te szerencsétlenjános, hogy csak CSAK csak teljes összefogással lehet szembeszállni a fideszgecikkel és még akkor is kíméletlen, csalásokkal tűzdelt harc, de méginkább háború árán lehet eltakarítani őket?

Nem?

Akkor csak egy hülyegyerek fidesztámogató fideszbérenc vagy.
Eriksson
@Peller Anikó: Összefogás? Na és akkor ki lesz a főnök? Melyik alakulat vezetője lenne kinevezve az összefogottak élére?
Peller Anikó
@Eriksson: Tőlem kérded? Teljesen mindegy, a válogatás csak azután kezdődhet miután együttes erővel leváltották a fideszgecit.

Az elszámoltatás után ki lehet írni akár egy normális választást, ez ráér. Lehet valamiféle koalíció, mint ahogy a normálisabb országokban is van. A demokratikus út nehézkes, nyilván ezt is elunták már az emberek, de nekünk pont egy cigódiktátor kellett.

A határokat zárva kell tartani a kutyabaszók előtt, a fidesz pozitív dolgait meg kell tartani, nem sok van ilyen.
Eriksson
@Peller Anikó: Egy a bibi csak. Mindegyik alakulat vezetője ő maga akar főnök lenni, nem áll be egy másik mögé. Eddig is az volt a probléma. Nem? A választópolgárok véleménye meg egyiket sem érdekli.
csak úgy....
@Pegero: @durbincs: @Peller Anikó: @Eriksson: Mikor gazdaságilag és minden formában be fog zúgni az ország ? akkor kit fogtok okolni ? jó lenne,ha elöre alapítanátok egy vergödö és fázós nyögdijasok clubját.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.