A polgármester közösségi oldalán azt írta, oszlassa fel magát a hódmezővásárhelyi testület és válasszanak új képviselőket, valamint polgármestert is. “Elismerem, győzött Lázár János” – írta.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ha van esze a vasarhelyieknek, akkor luzer utan a fideSSes kepviselo testuletet is elzavarjak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
...pedig mekkora dérdúrral ugrott bele a majdmegmutatomba...
Sziszifusz
Egy új választás esetén, arról dönthet a lakosság, hogy kitart e egy becsületes, jó képességű polgármester újraválasztása mellett, vagy pedig a Fideszes jelöltet választják, ami azt jelenheti,
hogy a kormány megnyitja a a vesztes választás után elzárt pénzcsapokat.
Nehéz döntés lehet.
Csizmás Kond
@Sziszifusz: ...és ha újraválasztják mennyivel lesz okosabb ?
Sziszifusz
@Csizmás Kond: 12:03
Nem lenne okosabb, csak szemben az árral tovább folytatná a város vezetését olyan tisztességgel mint azt eddig tette.
Újraválasztása esetén pedig megütné a guta azt, aki aljaskodásával nem ért célt. Ez is egy eredmény lenne.
Eriksson
@Horizont: Én nem jósolnék, bármi megtörténhet. Bár a vásárhelyiek megkedvelték Márkimárkot.
Csizmás Kond
@Sziszifusz: ...ja és hetente megismételni...?...:))...szerintem csak azt szeretné hogy dicsérjék a nemhozzáértését...mert aki nem tud az ha százszor újraválasztják sem tud.
Neki az lenne a dolga, hogy kiharcolja a város érdekeit nem az hogy telebőgje a sajtót...de ki mihez ért...és már az elején elmondta hogy ugyan nem ért a városvezetéshez de csak betuszkolták, és most mentegetőzik amivel tud.
Eriksson
@Csizmás Kond: Ha egy dolog sikerül, az az ő érdeme. Ha nem, Lázár sara.
advocat
A képviselőtestületet akarja feloszlatni! És akkor már őt is erősítsék meg. Egyébként Márki meg ne urazza Lázárt. Levélben. Csak Lázár János! Ennyi! (Nincs gáró úr sem, azt hiszem ezt Esterházytól hallottam.) A magyar szokások szerint. De nálunk mindenki úr? Csak rossz szokás. Egy kis illemtan? A régiektől! Nem szégyen tanulni, a sok egykori elvtárs helyett! Mert az járt.
Csizmás Kond
@Horizont: ...látod hová vezet az ugrabugra...ismét kiakadtál.
a hűséggel meg az a helyzet hogy azt te nem ismered, mert hol ide csapódsz hol oda...
Csizmás Kond
@Eriksson: Semmi bajom Márkkal, viszont az elején megmondtam, hogy ő csak egy nagyszájú akárki akit valahol összeszedtek és odatoltak. A szájával nyert nem a tetteivel, mert addig senki nem ismerte...hát most megismerték.
Eriksson
@Csizmás Kond: Meg a Jobbikkal, meg a DK-val, meg a többivel. Független létére. De így majd kiderül, ez mennyire volt elég.
Csizmás Kond
@Eriksson: Akik ilyen felelőtlenül választanak épp azok csodálkoznak. Azt sem tudták kicsoda ...
Az ellenzéki választók győzelemre mentek...és győztek...most meg nem tudnak mit kezdeni vele.
Eriksson
@Csizmás Kond: Így igaz. Egyetlen cél volt, hogy ne Fideszes legyen. Semmi más nem számított, dögölhet minden.
Az ország ugyanerre a sorsra jutna.
Yoda69
Ha van esze a vasarhelyieknek, akkor luzer utan a fideSSes kepviselo testuletet is elzavarjak.
simmering73
Elég hamar beért az aknamunka. Mocskos fidesz.
Csizmás Kond
@Horizont: Az is neked szégyen ha valaki külföldről jobban ismeri a saját helyzetedet mint te...
...és azzal hogy szarozol, hogy faszomozol és egyéb nőhöz nem illő kulturált kifejezéseket használsz szintén a saját intelligenciádat villogtatod, nem gondolod ?
Csizmás Kond
@Eriksson: Nekik mindig csak a hatalom volt a fontos...amúgy sem értenek egyébhez . A hatalmat is csak úgy tudták volna megtartani ha valaki megmondja mit csináljanak, eddig is csak azt merték szajkózni amit a zunió súgott, saját elképzelésük nem volt és nem is lesz.
Csizmás Kond
@Eriksson: Amúgy a baloldal soha nem a fejlesztéstehetségéről volt híres hanem az erőszakoskodásáról...nem a magvalósításaiból osztogatott hanem abból amit valakitől elvett.
Eriksson
@Csizmás Kond: Gazdasági probléma van? Adóemelés. Nőtt az államháztartás hiánya? Adóemelés. Rendszeresen újabb és újabb adók bevezetése a kiürített buksza feltöltésére.
karma1
@Horizont: @Yoda69: @simmering73: Bar valoban nagyon kockazatos lepesnek tunik, de o egy nagyon okos ember, es tudja, mit csinal. Ismeri a szabalyt, hogy szellel szemben nem lehet pisilni. luzerjanko arra bazirozott, hogy Marki-Zayt csak a veletlenek segitettek a posztjara, mert ott is a fidesznek kellene tovabbra is vezetni.
lazar belevezette a varost a kozvilagitasos botrannyal egy oriasi adossagba, es most a gyerekintezmenyektol vonja meg a juttatasokat, a gyerekektol veszi el a Mikulas meg a karacsonyi unnepvaras oromet.
Marki-Zay azt csinalja csak, amit a Kaukazusi kretakorben tett az igazi es az al-anya, amikor azt kellett bebizonyitaniuk, hogy ki a gyermek edesanyja.
Szorol szora ez a helyzet allt elo most Vasarhelyen: Marki-Zay a gyerekeket, a csaladokat IGAZAN szereti, es mivel pont ezt a szegeny korosztalyt bunteti lazar a mocskos politikajaval, inkabb a gyerekek kedveert lemond O maga is, meg a testulet is feloszlatja magat.
Eppen ezert rettenetesen veszelyes, amit csinal, mert ha a vasarhelyiek megis meggondoljak magukat, es pont a gyerekek javat nezve a fideszre szavaznak, az meg egyaltalan nem biztos, hogy lazar allja is e a szavat, es megnyitja-e ujra a penzcsapokat, ha ujra a fidesz lepne a varosban uralomra? Mert a fidesz egyet kurvara megtanult: ugy tud igerni, mint senki mas. aztan ezeket az igereteit sohasem tartja be, vagy csak a sajat csokosainak,. Tehat az is lehet, hogy Marki hiaba aldozta fel magat a gyermekekert, ha az ujra hatalomra kerulo lazar csak a hatalmat akarja visszaszerezni, es hagyja tovabb rombolni a varosat.
A varos viszont ebben a felevben megismerhette Marki-Zayt es az emberseges politikajat, es ha lazar ott akarna folytatni , ahol abbahagyta, akkor elobb-utobb nagy balhek fognak kitorni a varosban. Mert ez is benne van a pakliban.
De az is lehet, hogy tovabb kell jarnia a sajat kanosszajat, mert a testuletben levo fideszesek nagyon jol erzik magukat a parazita eletmodjukban, es nem akarnak uj szavazast.
karma1
@Horizont: Ha Marki-Zayt valamilyen csoda folytan a valasztas alatt lazar megfurna, es megsem valasztanak meg, akkor senki mas nem fog vesziteni, mint Vasarhely. Marki-Zay mindent tul fog elni, a hite, a becsuletessege segit ebben neki.
Csak az emberek veszitenek - de csak addig, amig nem ebrednek ontudatra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.