Lövöldözés volt az éjszaka Józsefvárosban. Most derült ki, a támadók már vártak áldozataikra és üzleti vita áll háttérben.

Feladták magukat a józsefvárosi lövöldözők – üzleti vita áll a háttérben

Fotó: HVG.hu

A lövések a Nagytemplom utcában dördültek, két ember úgy tudjuk, megsérült, hárman elmenekültek a helyszínről, őket fotó alapján ekreste is a rendőrség.

A rendőrség most új közleményt adott ki az ügyben, miután kora délután lekerült a három férfi körözési fotója a police.hu-ról:

A rendelkezésre álló adatok szerint egy házaspárra, ismerősükre és annak barátnőjére támadt vasárnap hajnali fél egykor a 42 éves Ny. Kálmán József, valamint 22 éves fia, Ny. Kálmán Ottó és barátjuk a 24 éves L. József Roland.

A tanúk elmondása szerint a két társaság a szóváltást követően dulakodni kezdett, majd a 22 éves fiatalember egy fegyvernek látszó tárggyal rálőtt a másik társaságra; akik közül a két férfi könnyebben megsérült.

A nyomozás során az is kiderült, hogy a feltétezett elkövetők egy autóban várták a hazatérő másik családot. A vita egy korábbi üzleti ügy miatt alakult ki.

A rendőrséget a sértettek hívták, de amire a rendőrök kiértek, a támadók elmenekültek a helyszínről, majd még aznap délután bementek a VIII. kerületi Rendőrkapitányságra és feladták magukat.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága fegyveresen elkövetett csoportos garázdaság bűntett miatt indított eljárást a három budapesti férfi ellen.

(Blikk.hu)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
" a 22 éves fiatalember egy fegyvernek látszó tárggyal rálőtt a másik társaságra; akik közül a két férfi könnyebben megsérült"
Ez tetszik! Fegyvernek tűnő tárggyal rálőtt a másik társaságra :)
Ha rálőtt akkor az fegyver volt, nem csak annak tűnt :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr plágium
" a 22 éves fiatalember egy fegyvernek látszó tárggyal rálőtt a másik társaságra; akik közül a két férfi könnyebben megsérült"
Ez tetszik! Fegyvernek tűnő tárggyal rálőtt a másik társaságra :)
Ha rálőtt akkor az fegyver volt, nem csak annak tűnt :)
Csizmás Kond
...fogadni mernék, hogy kapanyél volt...mert az szokott elsülni...
Csizmás Kond
...bocsi elszúrtam...így akartam
" egy fegyvernek látszó tárggyal rálőtt"...fogadni mernék, hogy kapanyél volt...mert az szokott elsülni...
sokanvagyunk
Úgy tűnik, szakemberéknél a kapanyél is elsülhet.
Donáld Tramp
Eddig láthattuk a búrájukat, de ezentúl kitakarják őket, mert nekik személyiségi jogaik vannak !!! :( :P
tudode
Nem csoda! Nem kellenek ide migráncsok, hiszen un PÉLDAKÉPEINK útmutatása, szokásrendjét látva az is MEGESETT, hogy link-kel alátámaszt a LINKÓCIK példamutatását, hogy, egy a sok közül pl. morbid, de
.
----Betonba öntve találták meg a vállalkozót, akit egy fideszes képviselő ölhetett meg
.
444.hu/2016/02/13/betonba-ontve-talaltak-meg-a-vallalkozot-akit-egy-fideszes-kepviselo-olhetett-meg
.
A példa ragadós, mint az ENYV!
Gábor Szendroi
Indiából idevánszorgott ősökkel rendelkező "magyar" állampolgárok ösztöneikre hallgatva, éppen a beilleszkdésési folyamat közepette rendezett egy kis murit, szűkebb környezetükben.
maci0427
Budapest kész. Nyócker főleg . Hiába a korvinnegyed meg még egy,két felújított csicsás rész. Az ott lakókat elosztották több kerületben, így Pesterzsébet, Kispest, ezért is van ott már annyi cigó. Soha nem fog megtisztulni, sőt a cigók létszáma csak nő, így a bűnözés is, ellenben a rendőrség hatáskörével, mert az csökken sajnos! Így megy ez több száz éve már ! És sajnos a cigókhoz már odacsapódnak a lump magyar-magyar alja emberkék is !
maci0427
@Pegero: Igazad van ,így van ! Nyócker , Hétker, Pesterzsébet , Kispest , egész 18.ker , Gyál...! Nagy gond!
maci0427
@Gábor Szendroi: -- Pakisztán és India északi részén a Himalaja lábainál van a Lovári völgy,ahol a mai napig cigányok élnek,onnan indult el id. után 1300  -ban a cigányok bevándorlása,migrációja!! A Gangesz parti szegény hinduk azóta is keresik a lovaikat amióta ezek ide migráltak!! Mi meg több száz éve élvezzük a társaságukat !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.