Hollik István, a Fidesz-KDNP frakciószövetség szóvivője szerint felháborító, hogy a Facebook bevándorlásellenes tartalmakat töröltet, ezzel nyíltan politikai szerepet vállal. A kereszténydemokrata politikus erről a 888.hu szerkesztőségében tartott sajtótájékoztatón beszélt vasárnap.

Hollik: Soros pénzéből cenzúrázzák a bevándorlásellenes véleményeket

Fotó: Mónus Márton / MTI

Mint mondta, "fel kell hívni erre a jelenségre a figyelmet, hogy a Facebook nem először és minden valószínűség szerint nem is utoljára nyíltan politikai szerepet vállal, és mindezt úgy teszi, hogy egy olyan cég kezébe adta a törlést, a moderálását és a cenzúrát, amely egyébként Soros György által támogatott cég".

G. Fodor Gábor, a 888.hu főszerkesztő-hírigazgatója elmondta, kollégája Facebook-oldalát egy mém miatt letiltotta a közösségi oldal. A kép egyik részén Emmanuel Macron francia államfő látható félmeztelen színesbőrű férfiak társaságában, a kép alsó részén az unokáját karjaiban tartó Orbán Viktor látható. A kép felé azt írta az újságíró: "Tessék választani".

A főszerkesztő szerint a képhez sem kommentárt, sem jelzőt nem fűztek. Ezt a tartalmat a közösségi oldal eltűntette és egy hétig letiltotta őt, az újságíró oldalát pedig eltüntették.

"Ez félelmetes és kiábrándító, és a jövőt illetően is elgondolkodtató" – mondta G. Fodor Gábor, hozzátéve, hogy baloldali véleménydiktatúra van. Mint mondta, a kép azt akarta ábrázolni, hogy merre tart Európa: család vagy bevándorlás.

G. Fodor Gábor kiemelte, ezt nem hagyják annyiban, és az igazságot akkor is el fogják mondani, ha ez nem tetszik azoknak, akik másféle Európát képzelnek el.

Egyben felszólította a jobboldali sajtót, hogy hallassák a hangjukat, és ne engedjék megfélemlíteni magukat.

Hollik István megjegyezte, az európai parlamenti választások közeledtével az ilyen típusú cenzúra és bevándorláspárti kampány még intenzívebb lesz a következő hónapokban.

(MTI)

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tulipan
Megint kitaláltak, valami marhaságot!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tulipan
Megint kitaláltak, valami marhaságot!!!
Nessy
És ne múljon el nap Soros említése nélkül!
RonaGyuri
@tulipan: @Nessy: na ebben az egyben szakértők
CsipkeRózsa
Honnan tudják, hogy Soros fizeti a facebook-ot, ők mondták.
nezelodo
Ezek ketten már annyira megviseltek agyilag, hogy még fideszes főmufti is válhat belőlük, ha kicsit még treníroznak Soroson. Lehet, hogy még a szeretett mini. elnökünk székét is megingatják?!
Grafix69
Meg kell állítani a Facebook-ot , tűrhetetlen , hogy ezen a szenny lapon mindenki megírja ,hogy egy fasiszta elmebaj a kormány . Hollik , olyan a feje mint egy ragyás szardarab . Bekő mindent tiltani , mi az ,hogy nem lehetünk nyíltan rasszisták ? Viktor csinálj rendet . Szállj le közénk a felhők közül .
nezelodo
@Pegero: Pacser szerkesztők, nem volt nekik meg az a fotó amelyiken Magyar Róberttel pózol a mi vezérünk a Koko kocsmájában?
Qqberci
Segglik, hány bevándorló érkezett idén? És hány letelepedési kötvényes?...
kissé felnőttem
hollik? ti meg közpénzből riogattok meg gyülölködtők ennyire vak vagy hát szar lehet ám neked de 10 év mulva sem változol okosabb sosem leszel, max csikosabb mint a zebra
SystemError
persze minden szavatok hazugság és az anyátokat is eladnát, de ha igaz is lenne, akkor is Soros pénzéből és nem tőlünk lopott milliárdokból hazudnak a pofánkba!
nezelodo
@Pegero: Igen nagy marha lenne, ha nem ezt állítaná, azt beláthatod. Végül is egy ma született ártatlan bárányból barkácsolt az ügyész és a bíróság egy Orbán elleni összeesküvést. A Polt és Handó mit csinált addig? És a fotót is cáfolja?
nezelodo
@Pegero: Nagy marha az aki az unokával fotózott vezért teszi oda, lenne tucatnyi más amivel zrikálhatnák, a Bözsi néni cocájával megrendezett jelenettől az indiai kézcsókig számtalan esetben.
solidedge
Még mindig jobb, mint közpénzből az ellenzéket cenzúrázni.
nezelodo
@Pegero: Látom komoly módon cáfolod az említett két ügyet, pedig még a "Boldog Karácsonyt" meg "Nőügyekkel nem foglalkozok", vagy a nagy politikushoz méltó függöny mögül leskelődést meg sem említettem, a politikai vetélytárs buzizását sem hoztam fel. Amúgy pl. ez ügyben a saját házatok táján kellene széjjelnézni. Egyébként nem tisztem megvédeni a Vezér által a színre lépésekor csak új fiúnak becézett franciát, de ez is bizonyítja, és a politikai partnerek is így láthatják, amint írod, " nagyon primitív és örülök, hogy nincs sok belőle(d)!
Remélem már szaporodni sem fog(sz)!".
Amúgy egyszer csak vége lesz ennek az őrületnek, amihez úgy asszisztáltok és lihegtek a gyönyörtől, mert minden ilyen szomorú véget szokott érni. Egyenlőre úgy látszik fut a szekér, és kilóra meg lehet venni ellenzéket, és a félrevezetett választókat, "hiszen nem vinné rá a lélek, hogy korlátozza a szólásszabadságot". Ráadásul egyiketek sem mer felröhögni ennek hallatán.
Aki Én
@Shikari: @Pegero: Évekkel ezelőtt orbán és a fidesz facebook oldalán megosztottam két kormánykritikus, ám de valós hírt. Nem kommentáltam, nem fűztem hozzá semmit, csak megosztottam egy olyan hírt, amit a köztévé elhallgatott, ahogy azt ezernyi alkalommal teszi. Ezt ti is pontosan tudjátok, csak hazaáruló uszítóként ezt eltagadjátok.
2-3 óra múlva már nem volt fent és engem letiltottak.
A köztévét alapul véve ma Magyarországon fidesz véleménydiktatúra van.
Aki Én
Elképzeltem egy Gnóm Fodor és orbán fotót...
Egyébként már mulatságos az, ahogy megmerik említeni a cenzúrát és véleménydiktatúrát.
kereső
@Pegero: tegnap 19:57, a lényeg,nem migráncsok vótak!-akikkel együtt fényképezkedett St.Martin szigetén.
edition.cnn.com/2018/10/01/europe/macron-photograph-intl/index.html
vacsi
Nem a bevándorlással van a gond, hanem az ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÁSSAL! A kettő nem ugyanaz!
Szerintem erről a témáról mindenkinek meg van a saját véleménye, azt nem fogja megváltoztatni, mert valaki azt mondja. Az én véleményem akkor alakult ki, amikor megláttam Cegléden a vonaton azt a mocsokáradatot, ami Pestre tartott. A kalauz kénytelen volt lezárni az állomások között a kocsi ajtaját, melyben ültünk. Utána ugyanezt a mocsok bandát láttam a Keletiben - soha többet nem akarom látni!
Aki Én
@vacsi: Szerintem senki. De ne feledd, hogy azokat a kormány utaztatta oda fenyegetésül. Azok nem lettek volna ott ha oda nem szállítják őket.
szép új világ
Ha ez a Hollik egyszer beadja a kulcsot, szinte biztos, hogy a FIDESZ kitömeti és kiállítják a Lendvai u.-i székházban.
kokopelli
...aprópopó! Adhatna már az "öreg" egy kis pénzt egy "orvos team"-re,hogy megvizs-
gálhassák a fidesz "hollikféle" agyamputáltait! ;-)
magyarbakancs
Soros meghal mi lesz ezekkel?
És mindig ugyan azok az arcok dumálnak.
kokopelli
@Aki Én: nem akarom megsérteni a Fodort,de az első pillantásra a (profilból)
a Csita jutott eszembe! Akár hányszor meglátom automatice várok a "Daktari"-ra! ;-)
Nem szép,de legalább visszataszító!
kokopelli
@kulabombaafityiszre: ...nincs szebb,mint egy "férfiszerelem"!? ;-))))
vagy a "..török gyerek megvágta,magyar orbi gyógyiccsa "...?!
Klubtag
De most őszintén...melyik jól tartott gorilla nem helyettesíthetné szinte észrevétlenül bármelyiküket, akár Hollikot,, akár G. Fodort...legfeljebb az illető - "tiszteletreméltóbb" - élőlények tiltakoznának...
kereső
@Pegero: 16:45,"Egyébként Macron migránsokkal készült videója nemzetközi szinten kiverte a biztosítékot!" ezt Te irtad,tegnap 19:57-kor.
Lehetséges,hogy Macron a mi emberünk. Minden esetre jobb képű,mint a mi kis széle-hossza egy dagadékunk,akinek még stilusa sincs.
kereső
@Pegero: Merkel kancellárt tisztelem, az eszéért, a bátorságáért, az emberségéért.Elismerem,mint politikust,és főleg,mint női politikust. Macront nem ismerem,orbánt igen.Az összehasonlitást,tehát csak a külsejükre tudom megtenni.Majd meglátjuk,mit hoz a jövő.A jövő tavasz,és az EP kampány.Majd megismerem,és akkor majd visszatérünk arra,hogy ki lesz a "mi" emberünk. Lehet,hogy ő, lehet,hogy más. Nekem orbán semmiképp.Igy már világos?
kereső
@Pegero: egy kis "gőz" kieresztése nem árt, ezt azért a 21.századi diktatúráknak már illik figyelembe venni.Egyébként a sajtószabadság nem ezt jelenti-az ennél nem egy kicsivel több!!
A vélemény nyilvánitás szabadságára meg mostanság kaphattunk néhány negativ megnyilvánulást a hatalom részéről.Hogy mi itt irkálhatunk? Igen.jelentünk ezzel bármiféle veszélyt a hatalom részére? Nem. A népszabadság jelentett veszélyt?Igen. eltüntették? Igen.
kereső
@Pegero: értettem,ha nem irod oda,akkor is tudom ,a "vaslogikám".Azért a megszűnés módjában vannak különbségek.Nos a sajtószabbadság attól is függ,hogy a tájékozódni vágyó pógár milyen információkhoz jut az irott sajtó által.Minden az országot-és igy a saját sorsát érintő kérdésról informálódni tud-e.Egyen vélleményt kap-e a sajtó részéról( 19 megyei napilap) hajszál pontosan megegyező cimlap,cikkek-kivéve a helyi régiós hireket.Ellenzéki vélemények nincsenek.A még független?! sajtó öncenzúráz-a saját fennmaradásának érdekében.Az országos napillapok csak és kizáróllag a kormány/fidesz álláspontjával jelennek meg.Az ellenzéki véleményeket a saját "interpretációjukban" közlik-sokszor elferditve.

Milyennek kéne lenni a sajtónak szerinted- ,ha nem lenne sajtószabadság?-mert szerinted van,szerintem meg nincs- , a legutóbbi példa a Századvég nyomtatott pédányainak megszüntetése.
kereső
@Pegero: Igen,én anno imádtam-bár volt amelyeket életkorom miatt nem is értettem,akkor azt azért elmagyaráztattam a bátyámmal,aztán együtt dőltünk.
Azért,mivel mindig is érdelklődő ember voltam,kicsit komolyabb sajtót is szivesen látnék -mára már nincs.
tudode
A FASZA GYEREKEK járnak oda interjút adni!
.
Nem történt egyéb, EGY FASZA gyerekkel több a papagájkommandóból!
desiro
Jó ez a kép, a gecik, amikor találkoznak.
tulipan
Honnan tudja ez KISFIÚ??? Látrot kifizeztási csekkeket?? Bezzeg, ha a narancsos seggeket támogatná a FB,az fasza lenne,mi???
tulipan
@Nessy: Soros Gyurii bácsi, még megsérődne, ha 1 nap kimaradna a reklámja!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.