„Nem gondolom, hogy jópofizni kellene diktátorokkal, vagy hogy bármiféle keresnivalója lenne egy ilyen faszkalap diktátornak Magyarországon” – nyilatkozta Fluor Tamás Magyarország külügyminisztere popnunciusa, szórakoztatóipari szakember, neves* előadó a 24.hu-nak. Fluor Tamást azután kereste meg a 24.hu, hogy az ikon élesen kritizálta a Magyarországra látogató Recep Tayyip Erdogan török államfőt, amiért az elmúlt években diktatúrává alakította Törökországot: központosított, bebetonozott, bebörtönözött. A 24.hu arra volt kíváncsi, nem tart-e a következményektől, amiért Erdogan spontán defenesztrációját helyezte kilátásba a Twitteren, majd Instagramján péniszt rajzolt az ottomán prezident fényképére. Az alkotást hahotázó emotikonokkal is ellátta.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Ennyi, ideje a tolvajt tolvajnak hívni! A hazai diktátorokra sem az "erőskezűt" mondjuk. Látom a jobbaldali médiában mostanában, a tolvaj, maffia és gyógyszerfüggő, viselkedészavaros kretén szinonimája az "erőskezű" lett, pedig csak egy nemzetáruló, tolvaj geci!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Lehet,hogy Fluor nem mehet eztán Törökországba nyaralni?De tökéletesen igaza van..
kripton
@csipetke: Itthon se lennék a helyében.
silber13
@kripton: Ahogy kissé régebben elvonyíotta a himnuszt, hát azért az interpretáűcióért én se lennék a helyébe!
tulipan
@durbincs: HURRÁ, A másik NARANCSSEGGNYALÓ ISMÉTEL Nem futta többre, OTT Ploestiben a disznóólban? a kis borsónyi, pöttöm agyacskádból, meg a 30 IQ-ból?? NA meg a 2 elemiben nem tanútad?
Csak Ploestibe folyjon a bányavizeletpálesz vederbűl a a haver Shikarival a fejeteke ?
mit számit ? Ceus alkalmazottak vagytok mindketten havi 5 milkára -bonuszok ? azt itt aggiprppoztok? agysérültek ? a Bányveremkecó mán nem is jó ? nincs ablak - viz-áram de ettől nem vagytok hösök ? csak primitivek ? húzzatok mán bele mert lereszelnek a narancsos központból, mindekettőtöket - narancsagyú levesgyökerek ? Na még egy kissé jobban húzzatok bele mán , nem vagytok, még mindig elég gyökerek ? ezeknek ? @Durbincs:/ @Shikari: = Nyüves kiHerélt disznók? Milyen vót a bölléreted? Jó haverként intézte? Fájdalomcsillapítóval???
tulipan
@durbincs: Ej, hát nem fujta többre, te halfarok seggnyeló Sügér???
Mán csak Ploestibe folyjon a bányavizeletpálesz vederbűl a havar @Shikarival fejetekre ?
mit számit ? Elvégre Ceus alkalmazottak vagytok mindketten havi 5 milkára -bonuszok ? azt itt aggiprppoztok? súlyos agysérültek ? a Bányveremkecó mán nem is jó ? nincs ablak - viz-áram de ettől nem vagytok hösök ? csak primitivek ? @durbincs: ugyan húzzá mán bele mert lereszelnek - a narancsos mély levesgyökér ?@Shikari.: ugyan húzzé bele mán , még nem vagy elég mélygyökér ? ezeknek ? @Sügér: = Te Nyüves kiHerélt disznó? havered a bölléred? ott Ploestiben?
Aki Én
@kripton: 14:24 Miért, csak nem megtorlástól kell tartania? Csak nem azt akarod tudat alatt kijelenteni, hogy megtorló, diktatórikus rendszer van ma Magyarországon, ahol az ember nem mondhatja el véleményét retorzió nélkül?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.