Ám a kezdeményezés ausztriai képviselője szerint a párt nem kapott engedélyt az aláírásgyűjtéshez. Hadházy Ákos jelenleg független országgyűlési képviselő Európai Ügyészséghez való csatlakozásért indított aláírásgyűjtésére egykori pártja, az LMP szervezett rá egy másik aláírásgyűjtő akciót, írja a 444 a pártelnök vasárnapi bejelentése nyomán. "Aláírásgyűjtést indítottunk! Csatlakoztunk a Szüntessük meg a csalást és az uniós forrásokkal való visszaélést! európai polgári kezdeményezéshez. Ha sikerül összegyűjteni Unió szerte 1 millió aláírást, hatékonyabban léphetünk fel a források ellopásával szemben. Így sokkal több pénz jutna a helyi problémák megoldására, munkahelyteremtésre, közlekedésfejlesztésre, bölcsődei férőhelyekre, fiatalok segítésére" – írta vasárnapi Facebook-posztjában Keresztes László Lóránt.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
nem nagy ügy de kicsiben benne van a lényeg
RonaGyuri
@RonaGyuri: A magyar ellenzékiség állatorvosi lova

magánál az ügynél is fontosabb, amit az eljárás mutat

„A Hadházy Ákos kezdeményezte európai ügyészséghez való csatlakozásért indított aláírásgyűjtés mellett saját akciót indított az LMP.” – számolt be 444.hu. Rákérdezésre, hogy miért teszik, mert az csak petícíóska ők meg aláírást gyűjtenek, aminek jogi következménye is lehet, ha „Egy év alatt össze kell gyűjtenünk 1 millió aláírást Unió szerte, legalább 7 tagországból”.
Ez már majdnem péyan reális, mint hogy egyedül megverik/leváltják Orbánt!
karma1
@RonaGyuri: De, szerintem nagyon-nagyon nagy ugy,...Teljesen vilagosan megmutatja az lmp ars poeticajat, ami ugyanaz, mint a fidesze: masoknak ala'pakolni, ellehetetleniteni, hulyenek nezni a polgarokat.
Szerintem a valasztas utan megkeseredett emberek semmi mast nem lattak aprilis 9.-tol kezdve, mint az ellenzek marakodasat - amiben a fo marakodast epp az lmp mutatta be - , es a rengeteg csalodott ember szerintem mar legyintett az egeszre egyet, es nem is foglalkozott tovabb a kerdessel.
Szerintem Hadhazyt szemely szerint nagyon sokan kedveltek, kedvelik, es sokakban nem tudatosult meg a lenyeg: Hadhazy mar NEM lmp-s, viszont meg mindenki ugy hiszi, hogy az. Ezert volt keresztes lorant (hmmmm,... tipilus szekely nev mindketto ) "raszervezese" Hadhazy rendkivul mocskos, mert tulajdonkeppen Hadhazy nepszeruseget lovagolja meg.
Aljas, mocskos az egesz part (lmp), mar a latszatra sem adnak.
RonaGyuri
@karma1: úgy értettem, hogy a dolog sajna szimbolikus; így sem úgy sem van sok értelme! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.