Az Országgyűlés őszi ülésszakának második ülése is a kormány tagjainak címzett kérdésekkel és azonnali kérdésekkel ér véget.

Sargentini továbbra is terítéken a parlamentben

Az ülésnap ma 11 órakor napirend előtti felszólalásokkal kezdődik, azokat a kérdések másfél, az azonnali kérdések pedig egy órában követik. A parlamenti munka a napirend utáni felszólalásokkal zárul.

A Ház aktuális ülése előző hétfőn kezdődött, a képviselők kedden döntöttek a Magyarország biztonsági érdekét sértő külföldi befektetések ellenőrzéséről szóló javaslatról, szerdán pedig a Sargentini-jelentés elleni kormánypárti határozati javaslatról kezdtek tárgyalni.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Tévedett, de alapvetőem igaza van

egyébként meg igazi bagoly mondja…

A párt központi napilapja rántja le a leplet „VARGA-DAMM SZÖVEGÉRTELMEZÉSI PROBLÉMÁJA” egy képviselő félreértelmezésről, vagy tévedéséről. Nos a dolog úgy áll, hogy a derék szerző alapvető szövegértési gondként értékeli, hogy a képviselő a Gulyás feltételes módban fogalmazott mondatát „A magyar kormány akár hálás is lehet Judith Sargentininek és a jelentésének” tévesen kijelentő módban idézte.
Meg kell jegyezzem, hogy a szövegértési problémák nem elhallások, vagy pontatlan idézések hanem a szöveg értelmének nem megértése. Amit ártunk és qurmányunk esetében nem firtatnék. Főleg nem a „Soros-Sargentini” jelentés kapcsán! =))
Ami pedig a hálás-kodást illeti az bizony megáll, lévén manapság ezzel mindent el tudnak adni! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.