A Transparency International tanulmánya szerint sokkal olcsóbban is finanszírozhatta volna magát az állam, semmi szükség nem volt a Rogánék által kitalált programra.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a cím egy kicsit pontatlan: IS!! Mármint, hogy a 21 milliárdon túl, még azt a 60-at is mi fizetjük vissza kamatoltúl!!! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Egyezzetek már meg most 30, vagy 21 milliárd, habár mindegy a tonyonak lógnia kell !!!
tudode
Azoknak, akik zsibiznek legalább képeSS-nek kellene lenniük különböztetni a KÖZPÉNZT, amelyből, majd a VÉGELSZÁMOLÁSNÁL derúl ki mi, mennyi hasonult át az élhetetlen NER-katonák és családtagjaik számára MAGÁN LÓVÉVÁ!
.
www.google.hu/search?q=NER+tagok+lop%C3%A1sai&oq=NER+tagok+lop%C3%A1sai&aqs=chrome..69i57.9472j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
..
Ejnye, bejnye hogy bánhatnak így a KÖZVAGYONNAL???

.
kokopelli
@tudode: ...minden katasztrófa mindig úgy kezdődött:
"...de hát én jól gondoltam!!"
CsipkeRózsa
Ők milliárdokat nyertek, saját zsebre, mi "szívesen" kifizetjük, mert az állam mi vagyunk.
Aki Én
Nem is azért találták ki, hanem azért, hogy ők 100 milliárdokat keressenek.
Bűnszervezetben elkövetett különösen nagy anyagi kárt okozó hűtlen kezelés, hazaárulás...
Vagy bűnözők, vagy alkalmatlan dilettánsok.
papa.49
@Aki Én: Nem képezheti vita tárgyát, BŰNÖZŐK !!!
RonaGyuri
a cím egy kicsit pontatlan: IS!! Mármint, hogy a 21 milliárdon túl, még azt a 60-at is mi fizetjük vissza kamatoltúl!!! =))
karma1
B@assza meg : NEM AZ ALLAM BUKOTT, hanem a magyar adofizetok!!! Ezt vesse mindenki jol az agya'ba: roganek lenyultak a fejenkenti 300 000 eurot, es most, hogy az elso 437 kotveny visszafizetese aktualissa valt, szetteszik a kezuket (hiszen a love mar regesregen elosztva az oligarchak, meszaros meg tiborcz kozott), es - mivel olyan torvenyt raktak be az Alapkatyvaszba - az adofizetokikel fizettetik vissza a kotvenyek erteket, + kamat + hozamot,.
Na, akkor ki is a hazaarulo?
Nana', hogy nem akarnak belelepni a korrupcioellenes ugyeszseg letrehozasaba, mert azonnal mehetne mindenki egyenesen a bortonbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.