Hetek óta ideges mindenki, a minisztériumokbana halállistákra várnak az alkalmazottak, 9-10 ezer ember kerül majd az utcára.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nyugodjanak meg az irodistak, van meg ket es fel honapjuk: majd csak karacsonyra kapjak meg ezt a szep ajandekot. 3 eve a tanarok 3 havi fizetes-elmaradasa is karacsony elott bukott ki, szoval van meg min elgondolkodniuk.
Esetleg elmehetnenek dolgozni is... Bar talan nekem jobban esne, ha inkabb az utcan soprogeto kozmunkasoktol vennek at a soprut, mert azok kozott rengeteg a tanult ember is, ok meg elhelyezkedhetnek valodi munkahelyeken is. Mig ez a sok seggkoptato...?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Manhattan
@karma1: De lesz ám 9-10 ezer műtős segédünk...))
karma1
@Manhattan: De milyenek???! Aranyom, nem a mennyiseg, hanem a MINOSEG szamit!
karma1
@tulipan: Es kepzeld, ez szakkepzett szemelyzet mellett tortenhetett meg! (Mar ami a cikkben van leirva)
A sztarklikkrol nem lehet semmit sem bekuldeni, mert sajnos ok igazat irnak.
Clavigo
Gondolom,,, a " zseniális ötletgazdát " meg kitüntetik...):)DD :)))) Csak a legkreténebbek maradhatnak,,,,,,oszt jó napot a többieknek..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.