Cirka 20 srác úgy döntött, hogy az Erdogan-látogatás apropóján összeröffennek egy szigorúan politikamentes dumcsira Budapesten, a török nagykövetségnél. A rend őrzői - feltehetően nem önszorgalomból - úgy döntöttek, hogy minden lépésüket követik, méghozzá "kellő számban".

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@kereső: Igazad van rosszul fogalmaztam! A vezetőik féltik az állásukat, és adnak ki ostoba utasításokat! Anno jaj be régen, minket is a fiatal rendőrök "futtattak meg" március 15.-én. Igaz, a fiukat komolyabban!
Nessy
@Shikari: Te teljes fegyverzetben pattantál ki Orbán fejéből, mint Pallas Athena Zeuszéból?
Soha nem voltál diák? Pláne kamasz. Soha nem csináltál semmit, amivel a felnőtteket bosszantani lehetett? Soha nem tettél olyasmit, aminek az ellenkezőjét írták elő? Nem vettél részt egyetlen diákcsínyben sem?
Sajnállak!
nezelodo
@Nessy: Csak a munkaadóját szolgálja. Minősíteni meg felesleges a megbízót, ennyi jut a rettegőnek. Az más kérdés, hogy ez mire lesz elég, ha eljön az elszámoltatás, mert el kell hogy jöjjön. Igaz mindegyik azt hiszi, ő lesz a kivétel. Idi Amin talán az egyetlen aki megúszta.
kereső
@Shikari:09:56 majd,ha a 2006-os "hős forraldalmárok" megtéritik a Tv -székházban okozott károkat(különös tekintettel az eseménykre,a túró rudi értékétől eltekintek-csekély értékűnek minőstem, de a TV-macit!!! kérem vissza!!!),a rendőrség autóiban,felszerelésekben, a rendőrök gyógykezelésének, a tönkrement kirakatokban esett összes kárt- na majd akkor követelőzhetsz.Addig viszont pofa súlyba, még neked is.
kereső
@Shikari: ha hiszed,ha nem én nem gyűlölök embert,állatot .Titeket se.És orbánt se. Megvetlek benneteket, utálatom tárgyai vagytok.
Amit gyűlölök, hogy mit tettetek a hazámmal.És erre nincs bocsánat.Se nektek,se senkinek.
És sértegethetsz,lepereg.Mert amit ti sértésnek szántok,az inkább számomra elismerés.
Nem vagyok olyan mint ti.Nem voltam,és nem is leszek.
Nessy
@Shikari: Már elnézést! Borogattak kukákat, felgyújtottak egyetlen autót is? Betörtek egyetlen középületbe is? NEM! Volt rendőri intézkedésre indok? NEM! Ők kérték a "díszkíséretet"? NEM! Akkor miről beszélsz?
Az, hogy vezetőink már az árnyékuktól is félnek, arról nem mi tehetünk!
Hogy már két ember számukra fenyegető "tömeg", az őket minősíti!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.