Cirka 20 srác úgy döntött, hogy az Erdogan-látogatás apropóján összeröffennek egy szigorúan politikamentes dumcsira Budapesten, a török nagykövetségnél. A rend őrzői - feltehetően nem önszorgalomból - úgy döntöttek, hogy minden lépésüket követik, méghozzá "kellő számban".

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sziszifusz
Ennek a 20 rendőrnek, főnökei ettől hasznosabb rendőri feladat elvégzésére, adhattak volna utasítást.
A városnézés helyet, például néhány drog dílert foghattak volna el, vagy megelőzhettek, megszakíthattak, vagy felderíthetek volna egy pár, más bűncselekményt.
kereső
Ez a húsz rendőr,mondjuk kiemelhette volna a török szimpatizánsok közül azokat,akik Allahu akbar harci köszöntéssel ünnepelték erdogant.
A srácok-összesen 15 évesek volta,ahogy az egyik rendőr megjegyezte.
Tényleg abszurd.
Nessy
Szerencsétlen rendőrök mit tehettek? Ha a jogalkotó paranoiás, és ostoba törvényt hoz, neki meg kell oldani. Ha hazaküldik a srácokat, abból is cikk lett volna, ebből a díszkiséretből is az lett. Bár most szerencsétlen rendőrségen nevet az ország, a jogalkotó baromsága miatt! Vagy a későbbiekben nem is lesz ostobaság?
kereső
@Nessy: ez már most se ostobaság.15 éves gyerekektől, csak egy beszari képes rettegni.És én nem nevetek a rendőrökön,ez nem őkket minősiti-hanem azt ,aki igy adta ki a parancsot.
Egyébként a cikkben vannak felvételek róluk is. Hát,nem sokkal idősebbek,mint akiket kisérgettek.
Aki Én
@Shikari a végkimerült: Szomorú látni, hogy épül le a szellemiséged :(
Már értem miért kerülted el az óvodát, iskolát. Ott még ennél is nagyobb csoportosulás van reggelente.
tudode
Ne röhögtesse ki magát a LÓKUPEC, hiszen az ŐFEJESSÉGE/FEJESSÉGE amnéziában szenved, tele gatyával ÁTKOSABB az átkosnál, hiszen az után, hogy a papája többször AGYONVERÉSE után POFAKARATÉVAL hon van az a nyár
.
----- Civil technikák-FIDESZ
www.youtube.com/watch?v=yvmLkDhHABY&t=114s

.
Sőt plagizálta a lengyel Szolidaritást "szakdolgozatát" és saját hazájában is az un. KOPÁST a gyakorlatban
.
2010-2015.miniszterelnok.hu/attachment/0017/szakdolgozat.pdf
.
Oszt az ÁTKOSBAN VOLT PARIPA, LÓVÉ, minden, NE SUMÁKOLJUNK TÖBBET
.
A Fidesz megalakulása (1988)
.
És mi lett a Fideszből? Hát mi? Ali baba, és ki tudja HÁNY-NI való rabló!!!
.
Na ez az a zember, akinek a KEZÉBEN a HATALOM fegyverré válik, de nem mer lövetni, a 2005-os Kossuth téri balhé után, amikor szétrámoltatta a baromságaival a belvárost.
.
Az a TISZTALAP nagyon mocskos lett!

.

.
Nessy
@kereső: Igazad van rosszul fogalmaztam! A vezetőik féltik az állásukat, és adnak ki ostoba utasításokat! Anno jaj be régen, minket is a fiatal rendőrök "futtattak meg" március 15.-én. Igaz, a fiukat komolyabban!
Nessy
@Shikari: Te teljes fegyverzetben pattantál ki Orbán fejéből, mint Pallas Athena Zeuszéból?
Soha nem voltál diák? Pláne kamasz. Soha nem csináltál semmit, amivel a felnőtteket bosszantani lehetett? Soha nem tettél olyasmit, aminek az ellenkezőjét írták elő? Nem vettél részt egyetlen diákcsínyben sem?
Sajnállak!
nezelodo
@Nessy: Csak a munkaadóját szolgálja. Minősíteni meg felesleges a megbízót, ennyi jut a rettegőnek. Az más kérdés, hogy ez mire lesz elég, ha eljön az elszámoltatás, mert el kell hogy jöjjön. Igaz mindegyik azt hiszi, ő lesz a kivétel. Idi Amin talán az egyetlen aki megúszta.
kereső
@Shikari:09:56 majd,ha a 2006-os "hős forraldalmárok" megtéritik a Tv -székházban okozott károkat(különös tekintettel az eseménykre,a túró rudi értékétől eltekintek-csekély értékűnek minőstem, de a TV-macit!!! kérem vissza!!!),a rendőrség autóiban,felszerelésekben, a rendőrök gyógykezelésének, a tönkrement kirakatokban esett összes kárt- na majd akkor követelőzhetsz.Addig viszont pofa súlyba, még neked is.
kereső
@Shikari: ha hiszed,ha nem én nem gyűlölök embert,állatot .Titeket se.És orbánt se. Megvetlek benneteket, utálatom tárgyai vagytok.
Amit gyűlölök, hogy mit tettetek a hazámmal.És erre nincs bocsánat.Se nektek,se senkinek.
És sértegethetsz,lepereg.Mert amit ti sértésnek szántok,az inkább számomra elismerés.
Nem vagyok olyan mint ti.Nem voltam,és nem is leszek.
Nessy
@Shikari: Már elnézést! Borogattak kukákat, felgyújtottak egyetlen autót is? Betörtek egyetlen középületbe is? NEM! Volt rendőri intézkedésre indok? NEM! Ők kérték a "díszkíséretet"? NEM! Akkor miről beszélsz?
Az, hogy vezetőink már az árnyékuktól is félnek, arról nem mi tehetünk!
Hogy már két ember számukra fenyegető "tömeg", az őket minősíti!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.